Известие

Collapse
No announcement yet.

Тrack day 3

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Утре сутрин среща на Лукойла ? В колко ?

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
      аз пък сложих нова турбина, но не останаха кинти маа му стара. Ще се пробвам да намина
      нема да е лошо да наминеш
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

• Батки, трилитровия шестак се събуди! Утре, ако не ми мине котка път в 0800 ще се чакаме 3 броя 75-ци на 1-ви км.
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Браво! Лек път на всички и ще се видим на пистата! Дано бабата ме докара дотам и ми даде кефа да покарам на пистата !

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• 8:00 на Лукойла. И да карате бавно,че да ми стигне горивото
            Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

• Бавно бавно... Ти като влезеш в бууст и няма километраж и се чудиш що колите се движат с 20 по магистралата
              Honda CBR 954RR, Range Rover Vogue V8

Comment

• който се чуди дали да идва по късно ( следобедно) да не се колебае, ще се кара до късно. така че дори и след работа пак ще е фън!
                Alfa 147 2.0 Selespeed

Comment

• поздрави за организацията и бързото реагиране в определени моменти . Лично аз съм ви благодаря че изобщо се навивате да го правите след лато бях при ваз " в кухнята " си признавам че не ви е лесно . Нео браво за времето което даде . А на спечелилите наградите честито надчвам се да са ви харесали .
                  ДРУГИЯ ПЪТ ПОВЕЧЕ
                  Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
                  Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

• Клипчета,моля ВИ.
                    Alfa Mito 1.4
                    156 2.0 155 ex
                    156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

• хайдеее не се стискайте чакамеееееееееееееее

Comment

• Голямо евала на отбора на 75-ците!!!! Голямо шоу беше накрая...А публиката сстанахме като миньори от сажди аххаха

Поздравления на Ники (Ферарист) за времето, което даде с тия изтъркани сликове Евала и на Нено, наистина страхотно каране накрая
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Здравейте на всички
                          Уникално както винаги, много добра организация, Пазарджишката група, отново беше на ниво, особенно Вегата, то не беше 155, то не беше 156-цата, и накрая и 146ti турбо, която

Относно класирането крайното:
                          1. Нео (Алфа Ромео 145 1.6ТС) - 1:00:94
                          2. Ферариста (Алфа Ромео 156 2.0ТС) - 1:01:71
                          3. Коста (Алфа 145 Делта интеграле) - 1:02:03

Клипове и снимки имам много, за хората които не останаха до края може би изпуснаха най много, как четири 75-ци въртяха гуми до скъсване
                          Сега точно се прибирам и виждам по тялото си каучик от Venci или по скоро от лудата му 75-ца V6
                          Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 14:36.
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• След като вече "кацнах" във София и сложих децата да спят е време и аз да напиша нещо.

От името на организаторите, Хиляди благодарности на всички участници за съдействието, за карането и за издръжливостта на този августорски ПЕК. Евала на Пазарджишката група и най-вече на момчето с червената 146-ца. Евала пич, въпреки че колата ти гореше успя да я докараш до зоната с пожарогасителите и така се избехнаха неприятни инциденти. Разбира се, евала и на Нено, Ради и сие за бързата реакция и адекватните действия в тази ситуация.
                            Благодаря и на колегата който намери изгубения фотоапарат и го предаде при организаторите.

Голямо благодаря на всички участници със 75-ци за шоуто което ни направиха.

Шапка свалям на Нено,Ники/Ферариста/ и Коста за страхотното каране и супер времената които направиха.

Част от организаторите т.е. Нено, Гиги и Марияна ще са в София чак в неделя и тогава ще успеят да актуализират сайта с времената и да вземат отношение по темата. Нека разпуснат - те го заслужиха. Бяха СУПЕР. Ако имате някакви питанки за времената може да ги отправяте към мен, ще ви отговоря

За мен лично този ден беше уникален. Имаше много истинки малки и големи Герои. Най- малкото ми героиче - 5-месечния ми син издържа на пека и неудобните за него условия и през цялото време се смееше. Кака му също беше супер помагачка и заедно с баба си направиха възможно моето първо появяване на пистата. Което за мен си е случка от много голямо значение.Благодаря ви мили мой слънца
                            Хиляди благодарности и милиони целувки на моя навигатор и мъж Ради/covacha/ за това че през цялото време беше до мен и вярваше в мен. Времето ми от карането е в долната част на класирането - 1,12,6. Но за мен това си е геройство като се има предвид че за пръв път стъпвах на писта , а и за 3-те сесии които направих си подобрих времето от 1,20,9 до 1,12,6.

Извинявам се на колегите които съм забавила при първото си излизане. Ще се постаря да се реванширам. Но както се сещате аз бях като току-що "прохождащо дете". Благодаря че ме изтърпяхте и дано не сте "Уважавали" майка ми много. Винаги има първи път.

Е, сега вече стана интересно в нашето фемили. И двамата с мъжа ми сме луди по състезанията............... Милите дечица

Дръж се Серес ние идваме

Навсичкото отгоре посредата на деня ми съобщиха че една моя много добра приятелка е родила своята първа рожба. Още един повод за радост

Марияна благодаря ти мила. Ти си супер, ти си моята гордост.

Айде стига съм ви отекчавала. Ако някой има снимки да качва, че ще се радвам да ми е останал и снимков материал, от този невероятен за мене ден.
                            Last edited by tsvety; d.m.y г., 16:17.
                            Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
                            Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
                            Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

• Браво, добре се справи като за първо каране на трак дей Пожелавам ти за напред все по-добри времена

За съжаление този път не успях да участвам в карането, но все пак бях на пистата и си прекарах екстра

п.с.Дочух нещо за още един трак дей....
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от tsvety Покажи съобщение
                                Хиляди благодарности и милиони целувки на моя навигатор и мъж Ради/covacha/ за това че през цялото време беше до мен и вярваше в мен. Времето ми от карането е в долната част на класирането - 1,12,6. Но за мен това си е геройство като се има предвид че за пръв път стъпвах на писта , а и за 3-те сесии които направих си подобрих времето от 1,20,9 до 1,12,6.
                                Навсичкото отгоре посредата на деня ми съобщиха че една моя много добра приятелка е родила своята първа рожба. Още един повод за радост.
                                А като каза за твоята приятелка че днес е родила и се сетих веднага Ако си спомняш на декларацията като попитах коя дата е и ти каза леле моята приятелка вече ще е родила

Да готино кара Qv-тo Доста добро представяне, както и на всички участници

---------- Post added at 23:45 ---------- Previous post was at 23:41 ----------

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                                Браво, добре се справи като за първо каране на трак дей Пожелавам ти за напред все по-добри времена

За съжаление този път не успях да участвам в карането, но все пак бях на пистата и си прекарах екстра

п.с.Дочух нещо за още един трак дей....
                                Абе момче ти къде беше, що не се обади
                                Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 23:45.
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X