Известие

Collapse
No announcement yet.

track day 4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз съм доволен от трак дей 4 ! Само съжалявам , че бях с френската кола и си тръгнах рано ... но просто нямаше как да стане иначе . Видях се с много хора , с които не съм се виждал доста време
    Евала ... и за организацията и за карането ! От Пазарджик тръгнахме 17 коли !
    Беше супер всичко ... само интриги да няма , че грозно ! И мирише !
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

• Аз завиждам благородно , ама не успях да присъствам , всичко свързано пак с тия пусти финанси , бензин , сликове такса участие, а от кога имам мерак да излезна на писта , ама за 1ви път ще дам слаби времена и после всички ще ме плюете във форума , че съм бавен

П.П. Вариант за трак дей на картинг пистата в Хасково обмисля ли се , или е доста тясна?
      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
        П.П. Вариант за трак дей на картинг пистата в Хасково обмисля ли се , или е доста тясна?
        Не. Пистовите дни на Калояново се организират не само от нас а и от екипа на Живко. Така че скоро няма да сме другаде освен писта Дракон.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
          Аз завиждам благородно , ама не успях да присъствам , всичко свързано пак с тия пусти финанси , бензин , сликове такса участие, а от кога имам мерак да излезна на писта , ама за 1ви път ще дам слаби времена и после всички ще ме плюете във форума , че съм бавен

Тц тц тц.... ето същинския пример за уплашен от оплюване.

Батка, изобщо да не ти пука кой ще те оплюе и кое не. Въври си направи кефа. Както казва един виден колега от форума "Не плащам за хорско мнение". Така, че тва пък изобщо да не ти пречи да се запишеш, да караш и да си начешеш крастата.

Аз не ми стиска да си изкарам ежедневката на пистата, но веднага щом приключа с финансово зависимите ми в проекти ще изкарам и аз кола само за тази цел. Дай боже по-скоро да стане. Но на теб ако ти стиска както им стиска и на много други изкарвай я и си прави кефа.
          Last edited by oem; d.m.y г., 00:38.
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Готин трак дей се получи,браво на организаторите и всички участвали

Като цяло съм доволен от колата,като изключим ГУМИТЕ (дот 2005 ) адско пързаляне и недозавиване ме тормозиха цял ден.....жегата също-пак че нямам уред за темп на маслото, да не се плаша

Поздравления за колегата с турбинираната 155-ца:наистина доборо време за кола със стриит гуми. За по-горните в класирането....Слика си казва думата.(Естествено и не само това,де )

Аз викам Русенската група - стига сме се излагали със стандартни гуми, Дядкиии
            поне аз докато не си намеря слик, не мисля да участвам повече.....

Ферариста мн точно описа какво си трябва за Калояново
            Last edited by abart_; d.m.y г., 02:18.
            146 Turbo

Comment

• За пръв път бях на трак дей и да ви кажа честно си изкарах страхотно! Незабравими моменти, готини хора, ръмжащи коли... кеф. С нетърпение ще чакам следващият трак дей. За пръв път излизам на писта, не карах за време, извинявам се ако съм забавил някой колега, стараех се да ви пропускам. Еуфорията ми дойде в повече и бая изгорях...

Голямо благодарско на VENTURA GARAGE ,на всички готини батки бачкащи там! Специално на Венци без който едва ли щях да участвам, батка няма да ми стигне поста да изреждам колко пъти и с какво си ми помагал!!!

Най-важното е, че си направих кефа, чрез такива мероприятия се поддържа пламъка към марката и ми дава стимул да продължавам.

ЕВАЛА батки
              2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb

Comment

• Първоначално публикувано от 146_TTI Покажи съобщение
                На теб баи папагал ще ти кажа 4е Дигиталния ми е преско4ил дедовия,немога да разбера ти какав го раздаваш,и не ми е ясно защо се гордеете 4е мега барзата 147 на Дигаталния вравя една кола зад мен догато не запо4нах да спирам за завоя,и ако искаш да знаеш колата ми претропа на правата,не мисля да ти се обяснявам пове4е,щото е много лесно отстрани да 4оплиш семки,ина4е поздрави от ПЗ групата,моята кола днес пак е на патя,видяхме как на Тошко QV-то (сток) препарира (както ти оби4аш да казваш) на Дригата барзия Турбо боксер.И да ти кажа 4е ние никаде не сме изписали по 100 страници колко много ни варвят колите, та ти каде видя 300 коня 155-ца,колата на Vegata си варви,и знаеш ли кое е наи хубавото,4е ние си правим колите сами,така 4е моля те наи у4тиво не се заяждаи с нас.....
                Мале,мале много мъка по тоя свят.Пак повтарям просто изказах личното си мнениеи това което видях с очите си.Някъде четох из 155 раздела Токича мисля че нещо ми бе отговорил.А доколкото кой колко върви живот и здраве дано Клуб Алфа Ромео България да направи Драг мероприятие.И ние сами си правим колите(те не се правят сами).

И доколкото си спомням вие почнахте с това че рацерите на пистата ги няма.

Ако смяташ че се заяждам нищо не си видял.А и пак да кажа че изразявам личното си мнение!!!!!И така ще прекратя с безполезното хабене на копчетата на клавиатурата.
                Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                ех.. Малкото КуВе
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                  Тц тц тц.... ето същинския пример за уплашен от оплюване.

Батка, изобщо да не ти пука кой ще те оплюе и кое не. Въври си направи кефа. Както казва един виден колега от форума "Не плащам за хорско мнение". Така, че тва пък изобщо да не ти пречи да се запишеш, да караш и да си начешеш крастата.

Аз не ми стиска да си изкарам ежедневката на пистата, но веднага щом приключа с финансово зависимите ми в проекти ще изкарам и аз кола само за тази цел. Дай боже по-скоро да стане. Но на теб ако ти стиска както им стиска и на много други изкарвай я и си прави кефа.
                  Така де , другия път ще заделя финанси, поне да ида да се запиша пък , да нямам сликове , ще ударя с мойте гуми за кефа
                  П.П. любопитно ми е да попитам колегите , които са карали на пистата използвате ли ръчната ?
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Колеги от Пазарджик,поздрави за представянето и евала за желанието и ентусиазма!
                    Поздрави също и на Русенската група и особено на abart_ ,който е много постоянен във времената и на момчето с синьото GT,който ме изненада приятно!

И все пак,колеги от Пз групата....
                    Много...ама много е несериозно да говорите за на Добри боксера,защото нито сте видели,нито разбрали.
                    Човека си изкара колата от сервиза сутринта преди трак дей-я...с чисто нова керамика,която изисква време и каране за да се напасне Дойде,не за да се доказва,а да си види поведението на колата и да си направи кефа.
                    Това,че стоковото КуВе на Тошко(което е дало по-слаби времена от стоковото КуВе на Ковача) го минало на правата си е меко казано,пълен смех...Колата в момента върви в пъти повече от преди Аз това КуВе си го спомням кое беше.Точно когато всички си събираха инструменти и багаж,собственика му се постара да ни посипе всички с пясък....
                    Айде със здраве и без лоши чувства

П.П
                    Прочетох някъде,някой беше написал поредната глупост за Бобо-ГУРУТО...
                    Хора,не се излагайте така
                    Mercedes ML 63 AMG 07'
                    159 TI 2.4JTDm SW 09'
                    156 2.0 20V Turbo
                    VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
                      Колеги от Пазарджик,поздрави за представянето и евала за желанието и ентусиазма!
                      Поздрави също и на Русенската група и особено на abart_ ,който е много постоянен във времената и на момчето с синьото GT,който ме изненада приятно!

И все пак,колеги от Пз групата....
                      Много...ама много е несериозно да говорите за на Добри боксера,защото нито сте видели,нито разбрали.
                      Човека си изкара колата от сервиза сутринта преди трак дей-я...с чисто нова керамика,която изисква време и каране за да се напасне Дойде,не за да се доказва,а да си види поведението на колата и да си направи кефа.
                      Това,че стоковото КуВе на Тошко(което е дало по-слаби времена от стоковото КуВе на Ковача) го минало на правата си е меко казано,пълен смех...Колата в момента върви в пъти повече от преди Аз това КуВе си го спомням кое беше.Точно когато всички си събираха инструменти и багаж,собственика му се постара да ни посипе всички с пясък....
                      Айде със здраве и без лоши чувства

П.П
                      Прочетох някъде,някой беше написал поредната глупост за Бобо-ГУРУТО...
                      Хора,не се излагайте така
                      Пич и ние немаме нищо против вас ( Ванката, Миро, Дигиталния, Дригата, Бобо, Даги)и които даваха газ от вас на пистата
                      Но господина с 1.8 твин скрапа се изказва много неподготен....
                      Ако има нещо против ПАЗАРДЖИШКАТА ГРУПА....
                      ДА ЗАПОВЯДА... на лично
                      155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4