Известие

Collapse
No announcement yet.

track day 4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз пък мисля, че е време за разчистване на темата ... Осрахте я типично по български !!!
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
      Бравооо,покажете се Пък,много ми е интересно,що не дойдохте да му говорите така на Васил вчера,а?!
      Мнооого добър тон.....голяяяям пример,евала!
      Прекалявате...много!
      Ти кво кара вчера колега на пистата?Щот яз си карах гроба и ми беше кеф а ти като гледаше как карат другите пляскаше ли...ни ( на всички имам предвид)?

---------- Post added at 03:12 ---------- Previous post was at 03:10 ----------

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
      Аз пък мисля, че е време за разчистване на темата ... Осрахте я типично по български !!!
      Алекс вие не спите ли бре?Кое време е ?
      155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
      Powered by ...
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
        ще ти дам един прост пример..... за позитивизъм...

като ми изтрака мотора ... вместо да се тревожа много много за него с Жоро се захванахме да чистим гумите и джантите от масло като вътрешно изклщчвах вероятността да е счупен. Измихме гумите, колегите бяха сменили фитър наляли масло, взех от колеги да допълня запалих и дадох времe макар и с късметлийска разлика, най-добро. СИГУРЕН СЪМ ЧЕ СТАНА ЗАРАДИ ПОЗИТИВНО МИСЛЕНЕ НА МЕН И ХОРАТА ОКОЛО МЕН И 4-те човека които ми дадоха масло.
        Бате Нено, на другия тракдей, ще звънна на Венци, ще взема от него 4 литра Агип Рейсинг 10/60 и ще напиша в/у опаковките " НЕНО " ! Така, че другия път си подсигурен
        Честно да ти кажа, стана ми кофти когато ми каза, че търсиш масло а аз имах само 1/2 литър ! (бях си го взел за доливане, но така и не ми потрябва, колата и след врътките си остана на МАХ).

Евала пак на всички участници и организатори! Аз лично много се кефих, не съм давал кой знае какво време (1:08.7) , знаех, че карам с кофти гуми, ама въпрек и това се пуснах и ми беше супер готино!

П.С: Ще помоля колегите с личните си "отношения" да не постват и да цапат по темата. МОЛЯ ВИ! Беше прекрасен ден! БЪДЕТЕ ПОЗИТИВНИ!

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
        AR 155 2.0 16v SUPER
        Toyota Corolla 2014 S Premium
        Moskvich 2140

Comment

• Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
          Мале,мале много мъка по тоя свят.Пак повтарям просто изказах личното си мнениеи това което видях с очите си.Някъде четох из 155 раздела Токича мисля че нещо ми бе отговорил.А доколкото кой колко върви живот и здраве дано Клуб Алфа Ромео България да направи Драг мероприятие.И ние сами си правим колите(те не се правят сами).

И доколкото си спомням вие почнахте с това че рацерите на пистата ги няма.

Ако смяташ че се заяждам нищо не си видял.А и пак да кажа че изразявам личното си мнение!!!!!И така ще прекратя с безполезното хабене на копчетата на клавиатурата.
          Васил Петров.............само искам да ти кажа,аз бях на пистата карах си колата която имам,направих си кефа,строших я,на другия ден благодарение на приятели я направихме и сега пак си ходя на работа с нея.А ТИ КАДЕ БЕшЕ?????????????Кам Дигиталния.......пи4 извиняваи 4е те слжих под един знаменател с един друг 4овек,които освен да саздава интриги друго явно неможе,поздрави..........
          Alfa Romeo 145 QV
          Alfa Romeo 146 TI-Turbo
          Fiat Tipo 1.6 M.i-LPG
          Fiat Multipla....LPG Мечка

Comment

• Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 11:38.

Comment

• То само във форума стават интригите. Като гледам на пистата подобни неща не се случват. Там всички са батки, приятели, пичове От друга страна ако няма грам интрига дали щеше да има хъс за това гласене на коли и подобряване на времена и прочее? Защото има доста участници с хъс да се докажат пред други. А точно там е интересното Така, че и без това не може стига да не се прекалява и всички да приемат нещата по розово Според мен всички са пичове. Васко и той е пич по принцип и съм сигурен че не мисли никому лошото Всичко е една заигравка и то интересна.

Аз останах много доволен от трак дея и дори 3-ти ден вече превъзбудата ме държи

Отново едно голямо евала на всички които излязоха на пистата, даваха газ дори знаейки, че ще счупят нещо не им пукаше особено.
              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                Аз съм доволен от трак дей 4 ! Само съжалявам , че бях с френската кола и си тръгнах рано ... но просто нямаше как да стане иначе . Видях се с много хора , с които не съм се виждал доста време
                Евала ... и за организацията и за карането ! От Пазарджик тръгнахме 17 коли !
                Беше супер всичко ... само интриги да няма , че грозно ! И мирише !
                Ето това е. Всичко друго е излишно. Беше ми първия трак дей и когато тръгнахме от Пазарджик се почувствах част от едно семейство, семейство , което съм готов да защитавам винаги и на всякъде. Спрете с тия кавги и спорове.
                В момента , в който Нено каза:
                " Още в първата сесия подобрихме най-доброто време на вчерашният Фолксваген събор- точно тогава разбрах защо от 10 годишен нося скудето в мен.
                Възхитен съм от трак дея. Нека си останем задружното семейство , с което се гордея
                Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

• Макар и първия ми тракдей да се разви доста тегаво, /скъсах кабел на датчика на коляновия вал, после и вилката на скоростите се предаде/ съм доволен че успях да изкарам колата на пистата и да завъртя 10-тина обиколки!

СПЕЦИАЛНИ благодарности на Пиронкио за труда който хвърли по колата ми преди и на самия тракдей! На бат Венци и на всички от Вентура, / приютиха ме в бокса им /,на брат ми-дексер ,колегата бетамен,еньо и бобо, всички съдействаха и помагаха с каквото могат.. мерси момчета!
                  sigpic
                  Alfa Romeo 146 JTD '01 - budget car
                  Alfa Romeo 166 JTD '00 - unknown yet....
                  Lancia Delta HF Turbo '92 - the old lady

Comment

• На мен лично много ми хареса че имах втори комплект гуми едни доста остарели и износени сликове, но това дава доста голяма свобода на карането, като знаеш че те са за това и да ги разсипеш не е никакъв проблем!
                    За пръв път карам на подобие на слик и дават доста кеф в завоите! А и не само - на спирането след правата задните ми гуми се палваха и е супер надъхващо като те лъхне на прегрят каучук! Представям си какво ще е да се кара на такава гума в добро здраве.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Много ми е интересно дали и тазгодишния фест ще намери място в Ауто Билд. До сега винаги сме били там. Тая година ме можах да видя Pinko- дано измислят нещо.
                      Всички , които излязоха на пистата заслужават поклон. Аз очаквах и някоя 159-ка да излезе, ама...нъц.
                      С такива фестове, каузата на Алфа никога няма да изчезне.
                      Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

• Направих си труда да сравня времената от предходния трак дей и сегашния.

На предходния трак дей само 9 участника са с време до 1,07,00, а сега участниците с време в този диапазон са 27 бройки.

Е, това си е показателно. Евала на всички за труда който са положили за да си подготвят колите.

Вие сте гордост за Италианските коли и смятам че всеки участник във този форум трябва да ви дава за пример.
                        Last edited by tsvety; d.m.y г., 11:41.
                        Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
                        Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
                        Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

• Последно ви предупреждавам,спрете със сплетните,визирам Васил Петров и ПЗ-група,спрете се или ще ви дам почивка от форума!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                            ...............
                            Големи благодарности и на “КЛУБ „АЛФА РОМЕО” БЪЛГАРИЯ”, които бяха спонсор на мероприятието и позволиха всички членове на клубът да се присъстват и състезават безплатно

...
                            Само уточнение че членовете на КАРБ се ползваха от тези привилегии, единственно заради партньорството на КАРБ и Алфисти. КАРБ не е спонсор на мероприятието.
                            Иначе много съжалявам, че това е първия Тракдей на който не присъствам и не карам, но за в бъдеще ще се поправя и ще бъда на пистата.Защо не и с едно AR 1,4 ТВ
                            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                            sprint tropheo
                            155/1.8
                            156/2.0 Selespeed

Comment

• От някъде може ли да се намерят времената от каранията на другите марки - Пежо, Опел, VW итн...Чисто от любопитство искам да видя къде се намираме спрямо другите...
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Малко скромни снимки и от мен - ЦЪКНИ ТУК
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                                Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Working...
                                X