Първоначално публикувано от abart_
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
track day 4
Collapse
X
-
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениетой май ще става татко..
Само да не съвпадат датите на раждането с тракдея - тогава няма как!2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеБрей този пък колко романтична душа бил......ся остава да каже и че удволетворението е пълно когато след тракдея всичко е издържало на гърча на който е било подложено, и чиляк е доволен че си е свършил работата.....
Нено ще има конкуренция.....За сметка на това истинското удовлетворение за мен идва когато всички заедно сме си подготвяли колите, карали сме на пистата и когато някой се е счупи всички дружно си помагаме кой с каквото може. На прибиране от втория трак дей се счупих на магистралата и поне 10 коли спряха за да ми помогнат, в крайна сметка ме прибраха на въже в пороя до София. На третия трак дей гърмяха маркучи, текоха води, бензини, на мен акумулатора ми се изтъркаля и се изсипа. Цял ден инструментите и частите седяха на паркинга и всеки помагаше всекиму с каквото може. Моите маркучи бяха и на другаря в беда, а с неговата отверка си завивах моите винтове...
http://www.youtube.com/watch?v=HA_KI...el_video_title
Ето това е истинското удоволствие когато заедно с приятелите си помагаме и заедно успяваме да се приберем в къщи.Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
Малее тая снимка с пожарогасителя е станала много ефектна
Comment
-
[/QUOTE]
Ето това е истинското удоволствие когато заедно с приятелите си помагаме и заедно успяваме да се приберем в къщи.[/QUOTE]
Абсолютно съгласен! И този тракдей няма да прави изключение.sigpic
=== 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 ===
If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Comment
-
Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщениеБатка......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщениеБатка, няма такъв вариант да не се строши нищо!За сметка на това истинското удовлетворение за мен идва когато всички заедно сме си подготвяли колите, карали сме на пистата и когато някой се е счупи всички дружно си помагаме кой с каквото може.
е тва е приказкатаAlfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...
Comment
-
Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщение
е тва е приказката
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеи такъв трябва да е духа!!!155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4