Известие

Collapse
No announcement yet.

track day 4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
    няма да свършат тез дразги тук !! по точно от вас Бобовците с големите бегачки !
    иначе мурбо боксера !! е добър!...............да да

пък и тез 300 коня отде се зеха?????? а не сте ги мерили прри БОбо!!!! таз 155 ца е сигурно не повече от 160 70 коня!! но пък за тез магарета и стреет гуми си мисля ,че даде доста добре време!!
    там при вас !!и трабант да се закара моооооооооооооооже леко да надмине 75 коня на едното колело!!!
    Добре бе на теб какво точно ти направих че ме споменаваш нон-стоп????????? Защо ме замесвате в някви си ваши спорове? Ако имате нещо към мен кажете ми директно! А относно тъпите ти и некомпетентни коментари относно боксера - ще има скоро графика от дино - за твоя информация боксера напасваше керамика и беше изцяло атмосверен

НЕ ЖЕЛАЯ ДА МЕ ЗАМЕСВАТЕ В ИНТРИГИТЕ ВИ! НА ПИСТАТА ВСИЧКО СЕ ВИЖДАШЕ ЯСНО!
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
      Абе Василе как може всички тук да се радват и да си благодарят а ти да вкарваш някакви смешни интриги,абе пич изобщо несъм те познавал.... Преди небеше такъв бе брато кво ти стана!??!?
      Разваляш настроението на хората само!

п.п Евала на хората отишли там да се забавляват и са го направили!Аз пропуснах,трябваше да карам абитуриентка и така Живот и здраве на следващия и подготвени
      По същия начин можем да сравним с други коли спрямо атмосферките.

Например:
      Добромир Жечкин Alfa Romeo 145 1.7 16V Turbo Boxer 01:05.36
      21 29 Боян Бакърджиев Alfa Romeo GTV 2.0 20v Turbo 01:06.12
      22 32 Илия Бакърджиев Alfa Romeo GTV 2.0 20v Turbo 01:06.14

И на Даги турбо 145-цата къде и две обиколки не можа да изкара и роди.

Ако трябва така да се говори... ок. Ама и аз мисля, че не бива да се разваля настроението на хората от това иначе прекрасно мероприятие.

---------- Post added at 16:21 ---------- Previous post was at 16:19 ----------

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
      Добре бе на теб какво точно ти направих че ме споменаваш нон-стоп????????? Защо ме замесвате в някви си ваши спорове? Ако имате нещо към мен кажете ми директно! А относно тъпите ти и некомпетентни коментари относно боксера - ще има скоро графика от дино - за твоя информация боксера напасваше керамика и беше изцяло атмосверен

НЕ ЖЕЛАЯ ДА МЕ ЗАМЕСВАТЕ В ИНТРИГИТЕ ВИ! НА ПИСТАТА ВСИЧКО СЕ ВИЖДАШЕ ЯСНО!
      Ами някак си, виж те твоите хора те намесват нещо. Озаптявай ги малко. Промил си им мозъците. Нали си им гуру

И другия път ей така от форумна култура, вземи кажи едно здрасти поне и свали тоя нос малко на долу. Пречи ти да виждаш.
      Last edited by oem; d.m.y г., 16:24.
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение

Ами някак си, виж те твоите хора те намесват нещо. Озаптявай ги малко. Промил си им мозъците. Нали си им гуру

И другия път ей така от форумна култура, вземи кажи едно здрасти поне и свали тоя нос малко на долу. Пречи ти да виждаш.
        Аве ей смешен си не усещаш ли че от нямане кво да правиш само чакаш интригата да се набуташ!

А относно здрасти виж си отношението първо и после ми говори на мен - изобщо не съм те видял - и след интригантските ти простотии и не искам невидим си!

Относно простотиите ти за "мой хора" към Васко той си има заигравка с някой си която мен не касае
        sigpic
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

По същия начин можем да сравним с други коли спрямо атмосферките.

Например:
          Добромир Жечкин Alfa Romeo 145 1.7 16V Turbo Boxer 01:05.36
          21 29 Боян Бакърджиев Alfa Romeo GTV 2.0 20v Turbo 01:06.12
          22 32 Илия Бакърджиев Alfa Romeo GTV 2.0 20v Turbo 01:06.14

И на Даги турбо 145-цата къде и две обиколки не можа да изкара и роди.

Ако трябва така да се говори... ок. Ама и аз мисля, че не бива да се разваля настроението на хората от това иначе прекрасно мероприятие.

---------- Post added at 16:21 ---------- Previous post was at 16:19 ----------

Тука не си прав. Кой от така наречените негови хора спомена думата Бобо и т.н.
          Още една вметка на строшена кола и на е....а жена не се присмивай че винаги мое те застигне, а и пазарджишката трак мафия имаше бая въжемобили накрая за което им пожелавам по-бързо да ги въстановят и да ги направят по-бързи.
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Поредният страхотен трак дей !

http://www.youtube.com/watch?v=BDRLXeC2eMM
            http://www.youtube.com/watch?v=JQKjXWoD00k
            http://www.youtube.com/watch?v=6RZVg1s3o_o

Снимковият материал е малко оскъден, но то време не остана за сминки...

Най-специални благодарности на Деян, Жоро, Данчо и Тони, които ме изпоразвозиха из пистата.
            Attached Files

Comment

• Шшшшшшш, пичове ... аре да се спрете малко, а !?!
              Защо трябва да разваляме хубавите впечатления от чудесния ден с някакви дребнави заяждания ???
              Който има смелостта да кара и да се изправи срещу зверската конкуренция - да го прави ! Шапка свалям на такива хора. Както Нено каза - най-слабото време от първата сесия е било най-доброто от времената на VW от предния ден - това не ви ли стига ???
              Аз лично се забавлявах много, радвах се много, и истински съжалявах че нямам подходящата 155-ца, за да се пусна и аз на пистата. Затова пък съм ви наснимал около 2 500 снимки - за което сега си нося последствията на зверското изгаряне (ма нали трябваше да е леко облачно дагое**...).
              Силно се надявам пазарджишката 155 турбо да не спира до тук, а разработката да върви само напред и само успешно - има потенциал колата, и скоро ми се струва че ще може да запуши устите на повечето злословници. Това обаче не ми пречи страшно да се радвам на ентусиазма и старанието на всички участници - стисках палци на всеки стъпил на пистата !!! И мисля, че така е редно !!! Peace brothers - чакайте снимковия мат'рял !
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                Аве ей смешен си не усещаш ли че от нямане кво да правиш само чакаш интригата да се набуташ!

А относно здрасти виж си отношението първо и после ми говори на мен - изобщо не съм те видял - и след интригантските ти простотии и не искам невидим си!

Относно простотиите ти за "мой хора" към Васко той си има заигравка с някой си която мен не касае
                Нямам нищо против нито теб, нито твоите хора. Приятелчета са ми всички. Не се впрягай така като магаре и го приеми като на майтап. И да взема да ти пратя една снимка да ме видиш поне кой съм Поне 10 мин. седя на масата къде бях седнал.

И тва за интригата пък искам да ти кажа, че аз съм човека който може би най-малко говори за теб и твоите хора и най-малко аз искам да правя каквито и да било интриги относно твоето обкръжение. Най-малкото доказателство е това, че съм ти пратил една камара клиенти до сега и продължавам да го правя. Никога не съм ти пожелавал лошото на теб или на твоите хора. Даже напротив.

Жив и здрав да си. Само това мога да ти пожелая и на другия трак ако искаш си направи труда да разбереш кой съм и ще се радвам да се видим, за да разбереш че не съм такъв за какъвто ме мислиш.
                Last edited by oem; d.m.y г., 16:49.

Comment

Нямам нищо против нито теб, нито твоите хора. Приятелчета са ми всички. Не се впрягай така като магаре и го приеми като на майтап. И да взема да ти пратя една снимка да ме видиш поне кой съм Поне 10 мин. седя на масата къде бях седнал.

И тва за интригата пък искам да ти кажа, че аз съм човека който може би най-малко говори за теб и твоите хора и най-малко аз искам да правя каквито и да било интриги относно твоето обкръжение. Най-малкото доказателство е това, че съм ти пратил една камара клиенти до сега и продължавам да го правя. Никога не съм ти пожелавал лошото на теб или на твоите хора. Даже напротив.

Жив и здрав да си. Само това мога да ти пожелая и на другия трак ако искаш си направи труда да разбереш кой съм и ще се радвам да се видим, за да разбереш че не съм такъв за какъвто ме мислиш.
                  Ами след като не знам как изглеждаш е добре да дойдеш и да кажеш здравей и да те видя не да говориш, че съм бил незнам си къв и престанете с тия "мой хора" имам много приятели и на никой не давам наклон на ... Много добре знаеш че винаги съм ти помагал когато мога и щях да се радвам да се запознаем, никой не ми е казал къде си бил! Жив и здрав да си и ти и дано се видим пак за да разбереш и ти какъв съм
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                    Ами след като не знам как изглеждаш е добре да дойдеш и да кажеш здравей и да те видя не да говориш, че съм бил незнам си къв и престанете с тия "мой хора" имам много приятели и на никой не давам наклон на ... Много добре знаеш че винаги съм ти помагал когато мога и щях да се радвам да се запознаем, никой не ми е казал къде си бил! Жив и здрав да си и ти и дано се видим пак за да разбереш и ти какъв съм
                    Хубаво

Comment

• стига сте спамили у темата ,че ша ви изтрия всичките!!!!!!

готино беше !!
                      155 осем хиляди клапана 16 вериги
                      0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Това е оем :

Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Беше, беше Другия път с плажен чадър и масло хахахах

---------- Post added at 17:00 ---------- Previous post was at 16:58 ----------

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                          Това е оем :

Ахахахахаха, бате тука съм излезнал с брутално измъчена физиономия хахаахахах как париииии.

Между другото скарата беше перфектна

Comment

• Само да ви кажа Интрига няма!!!! Аз лично си споделям мнението!!!! Другото което е Бобо няма нищо общо с мойте коментари да ЗНАЕТЕ. А и трябва твърде дълго да ви описвам на повечето за какво става въпрос (нямам намерение да си хабя копчетата на клавиатърата)

Другото вече го написах че се радвах как повечето хора на пистата бяха задружни и си помагаха.

Нали повечето говорех те как тез софийски драгаджиики на пистата щели да бадат препарирани.Аз видия с моя мироглед как седт нещата.Който може и има сърце да кара на калояново който няма сърце да гледа.

Явно няма право човек да изрази мнение!!!!!!!!! Ваш проблем си е тва.От единия крачол та в другия.

А сетих се и с тва гуро няма такав филм.Преди всичко сме приятели.Това че Бобо знае каде и как да пипне е друга бира.
                            Last edited by Васил Петров; d.m.y г., 17:08.
                            Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                            ех.. Малкото КуВе
                            sigpic

Comment

• Като мод на този раздел съм длъжен да се намеся и да предупредя , да не се пораждат интриги и спекулации с времената на пистата.

Бъдете разумни,хора които бяха само странични наблюдатели ни казаха,цитирам по спомен "Правим ви едно голямо евала,напълнихте ми душата ,не очакваш точно италианско събиране да е второ по големина и грандиозност след BMW-съборите"

Нека не разваляме добрият си имидж пред хората!!!!!

Всеки дръзнал да създава каквито и да било дразги ще бъде директно наказан,БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!!!!

И личното ми мнение-Едно голямо евала на всички Българи с италианска кръв били ,допринесли,помогнали,зрители,агитки и прочие,голям поклон.

И запомнете от мен,няма битка в която да няма убити или ранени,така се увековечават дадени събития.
                              Last edited by drigata; d.m.y г., 17:09.
                              145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

• Проблема на тая писта е че е къса и бавна. И мотора има най-малко значение за крайните времена. Не, че не е важно да има мощ, но по-важно е да колата да стои на пътя, шофьора да е шофьор, мотора еластичен във всички диапазони. Турбо колите нямат особена преднина пред останалите конкретно на тази писта. И това е една от причините много от турбо колите да не дават добри времена. Нагласата, че с мощна кола ще се компенсират други неща явно не оправдава очакванията на мнозина И от там се почва с интригите. Но то и такива трябва да има. Все пак всеки се надъхва от това да бъде пред другия
                                Last edited by oem; d.m.y г., 17:12.

Comment

Working...
                                X