Абе добре ще е някой(тоест лицето Калъчев) да разучи дали другите марки си правят подобни "дни" и дали артик се събират по толкоз народ.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
6th Italian Track Day Alfisti.bg 07/09/2012 - Dracon
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАбе добре ще е някой(тоест лицето Калъчев) да разучи дали другите марки си правят подобни "дни" и дали артик се събират по толкоз народ.....
Като изключим феномена БМВ Клуб България
почти винаги сме от първите като масовост на директните участници на пистата.. досега почти винаги сме варирари към 50 коли освен септември...
юкофри месец е но какво да се прави...
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Аз за директна масовост по пистата питам, около нея колко има е второстепенно......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Нено, вече на 99% съм сигурен, понеделник ако всичко е наред пускам превода
Вчера в полунощ запалих, помапвах до 3.00, днес и утре трябва вече да си покаже силата.
Само да не ме провалят спирачките нещо, че още се правят адаптори, дискове, фланци...
Ще съм в клас супер стрийт, на късмет намерих 4 Бриджстоуна улични с треадуеар 140 на 7 години, но няма как.
Comment
-
Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщениеНено, вече на 99% съм сигурен, понеделник ако всичко е наред пускам превода
Вчера в полунощ запалих, помапвах до 3.00, днес и утре трябва вече да си покаже силата.
Само да не ме провалят спирачките нещо, че още се правят адаптори, дискове, фланци...
Ще съм в клас супер стрийт, на късмет намерих 4 Бриджстоуна улични с треадуеар 140 на 7 години, но няма как.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщениеНено, вече на 99% съм сигурен, понеделник ако всичко е наред пускам превода
нощната смяна даде резултатLANCIA DELTA TD ex
ALFA 147 JTD 16V powered by TST-Racing
Comment
-
Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениеАз за сега съм пас.......или поне само наблюдател....лошо много лошо се стекоха нещата!
Comment
-
Първоначално публикувано от lancione Покажи съобщениенощната смяна даде резултат
Иначе да попитам, запазване на номер ще може ли?Искам номер 46 за мен.
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Comment
-
Първоначално публикувано от Tonimir Покажи съобщениеИначе да попитам, запазване на номер ще може ли?Искам номер 46 за мен.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
При мен брада с фланците, като вземах материала за заготовките, човека каза че 65Г стоманата се обработва като Ст45 ама не, днес майстора изхаби няколко свредла на фрезата и не можа да разпробие отворите за болтовете...
Утре ще видя една фирма дето работят с такъв тип стомани, дали няма да могат да ги разпробият с твърдосплавни инструменти.
Та работата увисва сриозно, понеже без фланците не мога да сложа големите спирачки.
Comment
-
Явно тоя тракдей ша е каръшки...
мойта колиба гори повече масло от бензин, сигорно е станала двутактова
Та очаквайте голямо опушване на пистата...Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...
Comment
Comment