Известие
Collapse
No announcement yet.
6th Italian Track Day Alfisti.bg 07/09/2012 - Dracon
Collapse
X
-
Както се казва измина и поредния пистов ден. Класиране ТУК
Този път няма да благодаря за да не изреждам едни и същи хора.
ИСКАМ ВСИЧКИ УЧАСТВАЛИ ДА СЕ ГОРДЕЯТ С ТОВА КОЕТО ПОСТИГАМЕ С ТЕЗИ ПИСТОВИ ДНИ!!!!
Всеки присъствал е допринесъл за да се случи поредния пистов ден организиран от алфисти.бг !!!!
В самото начало хората, които започнахме с организирането на това мероприятието имахме една цел - постепенно да вдигнем нивото на желаещите да карат на писта чрез пистови дни само за италиански автомобили. И най-голямата цел бе да бъдем конкурентни на СЕРЕС.
Е на Серес вече постигнахме максимума.... Ники може да не му достига винаги малко на нашите пистови дни, но на Серес ги сцепи, а и аз съм горд с третото си време.
Само съм си мечтал, че нивото ще стане такова, но мечтите са затова за да се сбъдват.
КЛАСИРАНЕТО от 6-ти пистов ден говори само по себе си. Ако Ви се прави съпоставка на нашия сайт www.alfisti.bg в ляво има съдържание с класирания от всички пистови дни. За три години постигнахме много, безумно много и не ми се мисли какво ни очаква. Най-важното е, че няма скъсване във класирането или във всяка секунда има коли!!!!!!!!!!
Евала на най-бързите! Този път нямаше бавни! Браво на всички!
скоро ще има и снимки и т.н. на сайта
СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ НА ВСИЧКИ СОБСТВЕНИЦИ НА 75-ци които показаха какво е Алфа Ромео и най-много искам да поздравя всички, които наричат Fiat 131 и Алфа Ромео 75 - дърт варел, кошник и т.н....... да сте живи и здрави.... дано някога се качите в такива коли!
Last edited by ne0; d.m.y г., 21:13.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Аз ще поздравя организаторите, че развиха и продължават да развиват това спортно събитие.
Все пак това са италиански автомобили!
Алфа Ромео нищо без състезания било то и аматьорски.
Дано покрай всички участници се запалят и хората зад огражденията.
Все пак не се изисква пълна спортна подготовка за да излезеш и да се забавляваш + това, че машините са направени за каране.
Аз лично карах със съвсем обикновени гуми. Два борда се поизтъркаха, но като цяло няма поражения.Last edited by Speeder; d.m.y г., 22:34.
Comment
-
Само забележете за какви разлики във времената говорим:
Alfa Romeo 159 TI 1.9 JTDm 16v
01:01.83
Alfa Romeo 145 2.0 16V Turbo
01:02.22
Alfa Romeo 145 1.9 JTD
01:02.23
Alfa Romeo 75 1.8
01:02.24
Alfa Romeo 75 1.8
01:02.35
5 коли наредени в разлика от половин секунда. Направо разлики тип "формула 1"
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Comment
-
Много ми хареса как протече денят, въпреки, че не останах до края, защото се наложи да си тръгнем преждевременно. За 2-ри път на писта с тази кола, не много добро време, но доста по-добро от Неделя, има вече списък какво да подобрим по автомобила, доста са нещата, но най-важното е че вече почти се отказах да я продавам. Напротив, имам проджект план за този автомобил, искам да го ребилдна тотално, за да си направя една приятна играчка за свободното време. Харесва ми духа на 90-те в тази кола, именно затова смятам да си я оставя.
Благодарности на всички колеги, участвали в това мероприятие! Живот и здраве, се надявам пак да се засичаме по пистите, а и не само!
Поздрави
Ангел УзуновUnder 400bhp makes baby jesus cry.
(so my boost leak at the jamsport day must have had him sobbing like rich j williams watching a chick flick)
Comment
-
Накрая и аз да се включа ...
Както обикновено - хубав ден, много познати с които да побъбриш, добро каране на пистата. Поздравления отново за екипа, който осъществи този пистов ден и ни даде възможността да се видим и да си изкараме добре. Поздравления и за всички, които осмислиха реално този Тракдей, и караха въпреки жегата. Виждам, че има чудесни времена, които биха притеснили "рацерите" от доста други форуми, и доказват за пореден път, че "италианските кошници" за силен опонент на пистата - както винаги е било !!!
Съжалявам, че трябваше да си тръгна доста рано и не изчаках края. И макар и с малко закъснение, ето как видях аз този Тракдей :
Всички снимки можете да разгледате чрез този линк.
Comment
-
Първоначално публикувано от Majed_146 Покажи съобщениеколега само това ли са? искаме още снимки Моля!
Алекс, снимките отново са на ниво!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Majed_146колега само това ли са? искаме още снимки Моля!
Колегата Bluestorm ще допълни пропуските ми, а вероятно и ще надскочи очакванията ви ...
Първоначално публикувано от Furious 155Алекс, снимките отново са на ниво!Last edited by Alfa User; d.m.y г., 15:59.
Comment
-
Благодаря ТИ Алекс, снимките ти са като 57.00 на пистата!!! Евала!
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеТърпение, колеги. Очакват се още доста снимки и няколко клипа още. Всичко става, но става бавно.
Алекс, снимките отново са на ниво!
Но нека изчакаме и Жоро, че видях сериозен ъпгрейд в техниката при него
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеОт мен толкова, колега - както казах, трябваше да тръгна по-рано.
Колегата Bluestorm ще допълни пропуските ми, а вероятно и ще надскочи очакванията ви ...
Благодаря, можеше и малко по-добре, но новата техника малко ме подведе ...
Поздрави !sigpic
Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
FIAT TIPO 1.6 DOHC
Comment
-
Ъъъ, ще ме извинявате за лошото качество и некадърния монтаж, но отдавна си признах, че не мога да смогвам и за фото и за видео ... Но ... ето го бледия ми опит за видео-репортаж от 6-ия Пистов Ден
И да има критики, файда нема ...
Comment
Comment