Известие

Collapse
No announcement yet.

4 track day serres

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Никога не съм пропускал Трак Дей и не мисля да го правя и тази година!
    Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

• Тая година ще го даваме до край,миналата беше опознавателна,сега вече
      Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
      Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
      Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
      Mercedes Benz A170 CDI FL '01
      Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Първоначално публикувано от kocta Покажи съобщение
        Никога не съм пропускал Трак Дей и не мисля да го правя и тази година!
        Абсолютно и Ние така! Даже показах флаера на колата и тя изръмжа от кеф
        Last edited by Furious 155; d.m.y г., 20:53.

Даването на газ, води до пристрастяване!
        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Треа си, треа си...

Comment

• Първоначално публикувано от Zmeycho
            Е нали не си си въобразявал наистина, че м-р Петкан ще удостои с присъствието си пистата, точно когато БГ групата ще да е там?!
            Е, щеше да му е трудно след като е в Австралия (сещаш се колко е "близо")

П.П. Не мога да обърна клипчето он-борд от колата ми (камерата беше обърната) кажете как да го обърна и да го сейвна в нормално положение
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
              Е, щеше да му е трудно след като е в Австралия (сещаш се колко е "близо")

П.П. Не мога да обърна клипчето он-борд от колата ми (камерата беше обърната) кажете как да го обърна и да го сейвна в нормално положение
              Ако е AVI с Virtual Dub можеш! Че даже и други формати позволява май да се пипат.

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                чакаме да видим дали и Гърци ще дойдат.
                Сърби иди - дойди, ама ще бъда много учуден ако гърците при наличие на такава писта там, решат да си тестват окачването по Драконските окопи......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                  Дреме ти, пускай го, който иска ще си обърне монитора наобратно......айде че ми се гледа онбоард.....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                    Сърби иди - дойди, ама ще бъда много учуден ако гърците при наличие на такава писта там, решат да си тестват окачването по Драконските окопи......
                    Ша та учудя ама Гърците до Атина си имат същата писта като Дракон, едно към едно като качества и даже си имат шампионат за Алфи от повече от 5 кръга

А И МИСЛЯ ЧЕ НАЙ-ВАЖНИ СА ХОРАТА...
                    Last edited by ne0; d.m.y г., 21:06.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                      Ша та учудя ама Гърците до Атина си имат същата писта като Дракон, едно към едно като качества и даже си имат шампионат за Алфи от повече от 5 кръга
                      Е, не съм учуден, поне имат избор и писти, и могат за "екзотика" да ходят и на по разнебитени писти, ние тука нямаме избор, и на Дракона леха с домати да засадят на правата, пак там ще се ходи.......
                      Иначе да - ако не са хората и тръпката, няма да стъпя на ливада като тая в Калояново....

Comment

• аз научих от Thimios за събитието, и определно проявиха интерес.

Comment

• Ем, дано да дойдат тогава.

Аз ще направя всичко възможно да съм там, че и да покарам този път
                          Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

• няма ли някъв освежителен ремонт на пистата от миналата година?
                            Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
                            Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
                            Alfa Romeo GT 1.8 TS
                            Yamaha R6

Comment

• Има.......послегнала се е от снега ,а сега очакваме дъждовете та да я поизмият.
                              145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

• Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщение
                                няма ли някъв освежителен ремонт на пистата от миналата година?
                                Къв ремонт да има, те не са сварили да боцнат 300 метра асфалт, ти ремонт....

Comment

Working...
                                X