Първоначално публикувано от Kuku
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Серес Трак дей 2012
Collapse
X
-
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
-
Питах оня хайван в хотела дали има къде да се гледа, зася няма отговор...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Неноооо, сектата иска снимки, интервюта и клипове наживо със лудата 155-ца !!!
Ще те държа лично отговорен, да знайш !!!
От наше име - късмет и успех на всички, които ще участват в това хубаво мероприятие !!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеНеноооо, сектата иска снимки, интервюта и клипове наживо със лудата 155-ца !!!
Ще те държа лично отговорен, да знайш !!!
От наше име - късмет и успех на всички, които ще участват в това хубаво мероприятие !!!
---------- Post added at 19:04 ---------- Previous post was at 19:03 ----------
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеПитах оня хайван в хотела дали има къде да се гледа, зася няма отговор....
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеЗнам че не всички ползват фейсбук, но е най лесно там да се качват клипове и смятам да отразяваме на живо на страницата на alfisti.bg във фейсбук... също и на сайта
Па има и друг начин - кат се върнеш, да ти преточим компа за мат'рял
Comment
-
Първоначално публикувано от Zmeycho Покажи съобщениеНякои даже, вече са почтиии готови за Серес"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Абе не се заканвай, щото гърчолята на тая тема са мераклии големи... на достатъчно бегачки и съпровождащата ги техника и све се нагледах на Серес, кеф ти мотори, кеф ти коли...Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
Comment