If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само нека уточня, че "безплатната" смяна на гуми включва достъп до машина за гуми безплатно. Смяната си я правиш с ей тия 2 ръце и машината сам (или ако си имаш някой с теб да ти помага).
Две черни перли... Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Ако някой там ги сменя и ти върши работата, сигурно се плаща, да. Ама ако отидеш сам да си свършиш работата - имаш достъп до машината, действаш, никой не ти иска пари. Това ти е част от пакета за бокса. Вече сме се възползвали от тази екстра и съм сигурен, че е така.
Две черни перли... Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Ако някой там ги сменя и ти върши работата, сигурно се плаща, да. Ама ако отидеш сам да си свършиш работата - имаш достъп до машината, действаш, никой не ти иска пари. Това ти е част от пакета за бокса. Вече сме се възползвали от тази екстра и съм сигурен, че е така.
да ама не... има си хора с камион и си слагат и качват гуми и се плаща, малко на око и ухо ама се плаща (пазарлък става), даже единия път говореха на български....
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
да ама не... има си хора с камион и си слагат и качват гуми и се плаща, малко на око и ухо ама се плаща (пазарлък става), даже единия път говореха на български....
Все тая, важното е че ще има машина
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Да ама бокс е 180 евро за трите дена,40 евро на ден е бокс през седмицата,събота и неделя цената е 90 евро,пистата дава един ден бонус по избор на трак дея,петък или понеделник,трак дея е петък,събота и неделя от идва и цената 180 евро на бокс за трите дена.
Има на разположение 18 бокса,4 вече са заети,който иска бокс трябва да се запише допълнително.......http://www.alfisti.gr/forum/showthread.php?t=25542
Единият от гумаджиите е българин живеещ в гърция миналата година точно с него си говорих за смяната на гуми.БЕЗПЛАТНА Е (тази година ако има промяна е друг въпрос)
Единият от гумаджиите е българин живеещ в гърция миналата година точно с него си говорих за смяната на гуми.БЕЗПЛАТНА Е (тази година ако има промяна е друг въпрос)
Ми аз днес писах с Тимос,адмистратор и собственик на alfisti.gr......човека каза безплатно......
Понеже не си спомням къде четох вариантите, реших да попитам отново....
Ако отида с различен от 'Алфа Ромео' автомобил (BMW) и той не е мой собствен, ЩЕ ли ме пуснат да сА рАзпилея на пистата?
Понеже не си спомням къде четох вариантите, реших да попитам отново....
Ако отида с различен от 'Алфа Ромео' автомобил (BMW) и той не е мой собствен, ЩЕ ли ме пуснат да сА рАзпилея на пистата?
що да не
Аз лично се съмнявам, иначе ние с Лотуса първи щяхме да сме там.
У нас, на БМВ събора примерно, ако опиташ да влезеш на Калояново с кола различна от БМВ, те пращат на къра зад оградата да паркираш.
В случая, за този тракдей, Алфистите си плащат и взимат пистата - по-скоро те трябва да бъдат попитани може ли, и тези от пистата ще кажат същото, според мен.
И аз това питам - ще ли може да направим врътка.
Счупила ми се колата и искам да отида с друга, за да не загубя парите от таксата, инвестициите в гуми, хотелски резервации, ала-бала.... примерно
И аз това питам - ще ли може да направим врътка.
Счупила ми се колата и искам да отида с друга, за да не загубя парите от таксата, инвестициите в гуми, хотелски резервации, ала-бала.... примерно
Счупила ти се алфата... е кой ше ти повярва????
sigpic === 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 === If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Comment