Като заплащате такси, само кажете на кого да пратим за двете коли и така....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Серес 8-10/03/2013
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеЗала Фестивална, заведение Sweet Bar & Grill
http://sofia.zavedenia.com/2975/Sweet.Bar.&.Grill//
винаги има място, има и няколко паркинга, ще направя и резервация.
ПЕТЪК 25/01/2013 - 22:00 часа,
събираме каквото съберем, Ферариста ако не дойде, праща пара и сме в джаза
Тъкмо ще уточним кой къде как и т.н..
Там смеЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеКато заплащате такси, само кажете на кого да пратим за двете коли и така....
Момчета, който мисли, че няма да може да дойде на срещата да каже, за да му пратя сметкатаsigpic
Comment
-
Аз може би към края на месеца, ще мога да разбера, дали Март месец ще съм си тук в България или не :-/
Ако ще съм тук, ще дойда задължително! Колата в момента се работи по нея и още другия месец трябва да е напълно готова.
Само не разбрах, колко ще е таксата за участие? И до кога е крайният срок за плащане?
---------- Post added at 14:30 ---------- Previous post was at 14:17 ----------
Отговорих си на въпроса:
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеЦената е 80 евро за участник до 22.02.2013. След това и на пистата цената ще е 100 евро - поне така са написали в техния форум.
Не мисля че има смисъл да се превеждат пари по-рано от началото на февруари 2013.
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Comment
-
Първоначално публикувано от Tonimir Покажи съобщение
Само не разбрах, колко ще е таксата за участие? И до кога е крайният срок за плащане?
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Dexer Покажи съобщение1. Нено - аз
2. Ники - ферарист
3. Милен / Дидо - венера
4. Бат Вас - Вас Бат
5. Иван (АR 159 1.9JTD Ti) - Ванката има и ник у форума ма не го знам, май Фарел
6. Жоро - Сажди рейсинг
7. Баце Светко - Дигиталния
8. Бай Иван - Фуриозо
9. КуКу - КуКу
10. Аз (Тони) - Dexer
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеТам сме"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Момчета, аз обаче няма да съм в София на 25-ти.
Ще трябва да го отложим малко.
То на вас не ви пречи да се съберете и да съберете парите, а аз примерно да мина през Нено и на място в сервиза да пусна превода.
Както кажете - просто на 25-ти ще съм в Кюстендил и няма да мога да присъствам.sigpic
Comment
-
Значи Куку без да се засегнеш или нещо такова, аз като кажа нещо го правя (съзнавам и че аз предложих срещата), ако не мошеш да дойдеш изпрати някой или се виж с някой по-рано и му дай пари за участие плюс някакви пари за такса..
Мисля най-правилно е който дойде, дойде, и който изпрати пари преди това изпрати по някой и тва е. Пари мога да преведа във всеки един момент и аз, а и повечето... така че такива схеми няма ме, не мога и съобразявайте се с мен (като съм сигурен че не си и помислил за това, просто говоря примерно) аз не ги харесвам. Или правиш нещо или не. Говоря принципно не за конкретния случай.
За тези неща има дати, часове или накратко уговорки. Аз ако не дойда ще пратя някой и така.
п.с. Куку е точен пич и се надявам хората, които не ни познават да не мислят грешни неща.
п.с2. Нещата в случая са принципно за да не храним 10 човека банките с 400 лева.
п.с3. Жоро (Сажди рейсинг) по телефона ми каза плащай каквото има няма грижи няма да мога да дойда. те така се прави.Last edited by ne0; d.m.y г., 18:01.
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Чшшшшш, госпожичке, ти къде прочете, че няма да давам пари?
Щи ги донеса ЛИЧНО (тъкмо Мури ще ми изключи пищялката на варела), да видиш, колко мноооо те обичам и да не ми се праиш на мнооо отворен... плащач
Щом на теб не ти е проблем, значи отиваш и ги превеждаш, без да ми държиш сметка - сешш ли се?
Ееееееееегати проблема стана за два дни и то почивни дни, през които почивни дни парите така или иначе няма да заминат за Гърция, защото самия международен превод изисква три дни обработка
Дали ще ги пуснем в петък или ще ги пуснем в понеделник - все тая, брат
Мани другото, ама има и още един месец до крайния срок, а ти пак бързаш, хаотичен си, припрян си и плямпаш глупости....
П.П.
Принципно говоря - не се сърди. Съгласи се, че никой не е длъжен да дава обяснение на никого!
Или да си държим сметка - защо така, ама защо иначе
Казвам нещо, живота си върви, плановете се менят....
П.П.1
Аз какво по-различно от 'няма да мога да дойда' казах, та ти не ме разбра?!
П.П.2
Поне да ти вървеше снегорина, да не го е яд човек на писаницитеLast edited by Kuku; d.m.y г., 23:24.sigpic
Comment
-
T.e. разбахме се. (но честно ми е интересно какво си помислиха хората )
п.с. Счетоводител-мутро позволи ми да си изпълня тънкия заговор с Тимос и да си взема уговорения вече процент от трансфера и набраните хора
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеT.e. разбахме се. (но честно ми е интересно какво си помислиха хората )
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Значи ако е проблем кой ще събира парите, може и аз да се наема с нелеката задачаИ хотелче може да ви организирам по-тънко, но парите трее ми се дадат накуп авансово. Да речем по 150 евро на човек ще ми додат тамън, опсссс ще ви струва целия Серес.
П.С. Носете си повече джобни там че си е... маматаFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
Comment