Известие

Collapse
No announcement yet.

Серес 8-10/03/2013

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз живот и здраве ще съм на линия Петък в заведението (то нали остава?)
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Достатъчно безскрупулен си да припечелваш стишки на наш гръб

Ама то за това не мое да откине булдозера, дето му викаш КОЛА, щото си финансираш проектите по европейски програми от фонд Земеделие
      Тоя път Бат Вас е чист....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Васе винаги е чист!

БатВас - винаги зад вас
        sigpic

Comment

Нещо пирамиди - фараони се формират тука

п.с. Радко е най-големия фараон муахахах
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
            Тоя път Бат Вас е чист....
            Да голям зор беше да убедим проверяващите от ДФЗ на място , че това е приставка за косене на сено отпред, зъбчатките са за оптимизиране на производството за да може да разнася силаж и да има бързи и бавни за косене и ремарке. Сликовете са за да изпълним ветеринарно санитарните изисквания по ХАСЕП и да не се набива с мизерия и микроорганизми (по добра дезинфекция). Шумния мотор го оправдахме с мерките по хуманна дератизация (да гони плъхове и мишки без да ги тровим)
            Сега се опитваме да усигурим заплащане за "тракториста" Нено за стажове в Серес по програмата за заетост към Бюрото по труда на Соц. министерство. Отделно им искаме пари за мерки по безопасност на труда и работното място - подобрения спирачна система, седалки, каска, пожарогасител, колани.
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Във форума на алфисти.гр тече обща покупка на гуми с голяма отстъпка:

Michelin 19-57-15 : 220 ευρώ
              Michelin 20-61-17 : 195 ευρώ
              Yokohama 240-610-17 : 220 ευρώ
              Michelin 24-64-18 : 220 ευρώ
              Michelin 27-65-18 : 230 ευρώ

които иска може да се възползва

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Да много добри оферти. Цената като гледам е за 4 слика на дадения размер. Само може би трябва да уточним, че става въпрос за карани сликове (втора употреба), а не за нови.
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Зависи колко са карани и колко хляб има в тях......аз мисля че поне за тоя Серес съм се запасил......
                  Дигиталчето - Yokohama 240-610-17 тва е най - удачното дето ще ти свали поне 2-3 сек, дори и само на предните гуми.......ама ще ти трябват и харни накладки и дискове че тия галоши като се стоплят както трябва държат много яко........
                  Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 17:34.
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                    Във форума на алфисти.гр тече обща покупка на гуми с голяма отстъпка:
                    ...
                    Yokohama 240-610-17 : 220 ευρώ
                    ...
                    които иска може да се възползва
                    Интересува ме " Yokohama 240-610-17 " !

Само ме притеснява, без фланец, дали ще опира в амортисьора (по широчина) ? :-/

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                    AR 155 2.0 16v SUPER
                    Toyota Corolla 2014 S Premium
                    Moskvich 2140

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Зависи колко са карани и колко хляб има в тях......аз мисля че поне за тоя Серес съм се запасил......
                      Дигиталчето - Yokohama 240-610-17 тва е най - удачното дето ще ти свали поне 2-3 сек, дори и само на предните гуми.......ама ще ти трябват и харни накладки и дискове че тия галоши като се стоплят както трябва държат много яко........
                      Дигиталния има да сваля 2-3 секунди от каране първо.... а ако има и някой слик... направо е опасен

Comment

• Даам вече си взех аз След миналата година, този път реших да инвестирам в чисто нови семи-сликове с размер 225/45/17, които за мое очудване са по-широчки (1 пръст) от стандартните ми летни гуми 225/45/17. Така по мои сметки отговарят на 235/45/17

Таа, както каза и Нено имам да свалям само от каране бая секунди. След като си изгледах внимателно онбордите от миналия път и тези на други хора даващи 1:40 и надолу, установих че карам мега грешно Там, където трябва да давам газ, аз пускам, а там където трябва да пусна - давам газ и презавивам Като цяло съм карал и с грешна състезателна траектория (много сека завоите)...

От към спирачки мисля, че съм ОК - ЕБЦ ред стъф + Шпортни дискове Тия дни ще сменям и спирачната течност също с Шпортна, която да кипи малко при по-високи температури

Чудя се дали да не олекотя малко - кожени седалки, музика, да не карам с пълен до горе резервоар като миналия път, да изтупам стелките или въобще да ги махна

п.с. Прежалил съм и ГТА пакета хахаха, нарадвах му се вече, така че също ще влизам малко по-смело в завоите
                        Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 19:44.

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Първоначално публикувано от Tonimir Покажи съобщение
                          Интересува ме " Yokohama 240-610-17 " !

Само ме притеснява, без фланец, дали ще опира в амортисьора (по широчина) ? :-/
                          Това на каква кола.......

---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 21:48 ----------

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                          Даам вече си взех аз След миналата година, този път реших да инвестирам в чисто нови семи-сликове с размер 225/45/17
                          Стига бе, чисто нови семита.......ми те са за града бре......нещо беше из подписа ти за атмосферния тунинг и бързото и евтино осъзнаване.......тва е и със семитата - нито е слик, нито е стриит......разликата от 225 ралиджийски галоши и 240 пълен слик на Кал ми седна към сек и половина......ако със семи свалиш 2 сек, със пълни имаш теоретичната възможност да свалиш 4......ако всичко друго е ОК и тва на писта като Серес......
                          Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                          След като си изгледах внимателно онбордите от миналия път
                          Ми дай да изгледаме и ние, макар и на лс......ебаси траекторията все пак е една, идеята е да може да се държи, чак пък толкоз ли пък да ти е грешна.......
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Стига бре Йокохама Адван А048 ги дават достатъчно прилични за моите цели Не забравяй, че карам близо 1400кг кола (с мен вътре), смисъл такъв - далече съм от това ниво (и като кола и като шоферски умения) да мога да изстисквам всяка възможна хилядна За мен е достатъчно да бия гръците, които карат коли близки до моята или леко по-мощни, както и да си подобря времето от предходния път. Последния път успях, надявам се тази година също

Също така миналата година карах със сликове, които се държаха една идея по-добре от стрийт гуми (мишелин пилот спорт 215/45/17). Това го отдавам на факта, първо че сликовете бяха много тесни 19/61/17 и второ, че бяха последен сезон преди 3 сезона

С оглед на това мисля, че с нови макар и семи силкове 235/45/17, ще се родя що се отнася до стабилност в завоя и като цяло сцепление.

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Гледам Тимос пише, че пистата с тая си настилка сега е по-бърза. Така че промяна във времената ви ще има надолу.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                                Това на каква кола......
                                За 145цата.

Говорих с Ици за този размер гуми, най-веротно няма да опират, но пък ме светна, че е желателно да се сложат на най малко на джанта 8J , при мен е 7 1/2J.

на мен ми трябва нещо от сорта: 215-235/610-625/17"

Ще издирвам в нета, и ха дано нещо падне кат за мен

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                                AR 155 2.0 16v SUPER
                                Toyota Corolla 2014 S Premium
                                Moskvich 2140

Comment

Working...
                                X