Известие

Collapse
No announcement yet.

Серес 8-10/03/2013

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Offtipic: В Серес през март ще има още едно италианско мероприятие - The Italian Job

Снимки от миналата година - http://www.theitalianjob.gr/blog/?p=2557

Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

Брей, тия за нула време де събраха 26 коли - ще има калабалък тоя път изглежда......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Брей, тия за нула време де събраха 26 коли - ще има калабалък тоя път изглежда......
        29 - http://www.alfisti.gr/forum/showthre...post1062154229

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Вземи пиши там, че те питат разни работи.

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
            Днес Тимос ми звънна - официално 8-9-10 март 2012..
            Мамка му, язък, аз ще съм в Женева. Баш по време на автосалона ли намериха да го организират...
            Volvo XC90 D5 '06
            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Аз па трябваше да ходя до Байконур, за да истрелваме една Союз ТМА-07М с поредния модул на ГЛОНАСС, но ги помолих да отложат пуска докато се навозя
              Роскосмос сме пичове бе

Към темата - най-бързия дизел и Петко респективно също се е записал.

Ставаме все повече мераклиите....

И батки имам гуми 17-ки ако някой не си намери
              Last edited by ne0; d.m.y г., 10:16.

Comment

Верно - криза, рИване, ала-бала и накрая няма да стигне пистата за всички желаещи...
                Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 08:48.

Comment

Да бре, глей още е миналата година, а тия са опънали ебаси списъка досега със записали се......ся верно че ще отпаднат хора, но все пак.....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Това според мен е списъка с хората, които имат желание да участват...И миналата година беше голям броя на желаещите, но реалната бройка (хората заплатили участие) беше значително по-малка... Споко
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Нео свъркайте като стане време да превеждаме парите. Предполагам от по рано ще искат да знаят сигурните и плащането на пистата.
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                        Нео свъркайте като стане време да превеждаме парите. Предполагам от по рано ще искат да знаят сигурните и плащането на пистата.
                        Цената е 80 евро за участник до 22.02.2013. След това и на пистата цената ще е 100 евро - поне така са написали в техния форум.
                        Не мисля че има смисъл да се превеждат пари по-рано от началото на февруари 2013.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Аз пак ще съм от кибиците
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                            Цената е 80 евро за участник до 22.02.2013. След това и на пистата цената ще е 100 евро - поне така са написали в техния форум.
                            Не мисля че има смисъл да се превеждат пари по-рано от началото на февруари 2013.
                            Аз пък разсъждавам като организатор, че винаги е по-добре парите да се преведат по-рано за да се знае борийката на хората и т.н.... списъци....

Всеки сам си решава. Все пак сме чужденци там, и гледам на нас да се гледа с добро име затова, както всяка година ще си преведа парите по-рано, а не Змея в последния момент да си показва магариите (кмете пак те храня )..

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                              Аз пък разсъждава като организатор, че винаги е по добре парите да се преведат по-рано.

Всеки сам си решава. Все пак сме чужденци там, и гледам на нас да се гледа с добро име, за това както всяка година ще си преведа парите по-рано, а не змея в последния момент да си показва магариите..
                              Моето мнение е, че до крайният срок има още 2 месеца реално и има възможност нещо да се промени в посока неучастие, а не че искаме да създаваме проблеми на организаторите.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Ти си ясен, аз посочих Кмета и той си знае

Comment

Working...
                                X