Известие

Collapse
No announcement yet.

Писта Серес 4-6.04.2014 - Alfisti Greece (alfisti.gr) 2014

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз се бях обзаложил с Тимо, че ще има бг време от 1.25 ...

Но му обещах за догодина....

п.с. Остави ме и мен малко да съм първи в класирането да го еба...... МУАХАХА

п.с.2 Мурджев си ти е фен...няма как ще го траеш, не мое без него

---------- Post added at 16:28 ---------- Previous post was at 16:12 ----------

Немога да не споделя Сотирис, какво ми писа:

Sotiris Rokkos: Neno BRAVO for your car, BRAVO for your driving BUT you also gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know...

Sotiris Rokkos: Neno when I saw the sky and then the ground I was thinking of ways to exit in case of crash as you told me.... hehehe
    Last edited by ne0; d.m.y г., 19:22.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Ми повече от нормално е, вътрешната гума превърта по ред причини.....

Давал си....
      И в добавка и на казаното от Нено за страничния наклон и предното предаване е и това:
      Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
      Също и як шпер и трябва, че виското не може да предаде момента на външното на завоя колело и вътрешното се съсипва от буксуване, колкото и финно да се подава газта.
      Така, че резултата е ясен.

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Браво момчета! Някой от Вас познавам, други не, но respect за всички участвали, независимо от класирането. за мен това е една неосъществена детска мечта...
        Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
        Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
        Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
        Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti

Comment

• Първоначално публикувано от gboiaj Покажи съобщение
          Браво момчета! Някой от Вас познавам, други не, но respect за всички участвали, независимо от класирането. за мен това е една неосъществена детска мечта...
          ами да беше дошъл..,.. имаш кола за това, а и имаше кой да те докара дори и без колата да те повозя

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Следващия път, живот и здраве, мое си земем и go pro - то поздравления за доброто каране
            Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
            Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
            Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
            Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti

Comment

• Sotiris Rokkos: Neno when I saw the sky and then the ground I was thinking of ways to exit in case of crash as you told me.... hehehe
              Нено, дай онборд да гледаме бре така е трудно да си представим по кърбове ли сте карали на две гуми или ?

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
              YouTube
              evo2 600

Comment

• Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
                Sotiris Rokkos: Neno when I saw the sky and then the ground I was thinking of ways to exit in case of crash as you told me.... hehehe
                Нено, дай онборд да гледаме бре така е трудно да си представим по кърбове ли сте карали на две гуми или ?
                Не просто разбрах, че испускам завой и просто изправих колата и дадох газ за дане заканти на страни, и малко скочихме във въздуха. Два пъти. За първи път ми се случва коланите да ме върнат на земята, все едно колата стана раница.... първо страшно, после баси кефа

нямам онборд. А ти просто трябваше да останеш в неделя до край за да те повозя и теб... в неделя бая народ возих

п.с. не че има голяма разлика с вашата кола

Comment

• Най-голямата разлика, която аз лично усетих, докато ме вози е при преминаването в бързите завои - 3-4, 9-10 и особено 13. Там минаваш, както се казва flat out, нещо което при мен не се получава най-вече поради фактора - страх
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• сам знаеш -

Comment

• браво момчета.добре стояха колите ви на пистата.всеки си взе поуката и другия път ще подобрите нещата.
                      не можах да се повозя на таксито но ..другия път навярно ..
                      дано си подбирате гумите по -дообре другия път.успех на всички
                      75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
                      kavasaki zzr-600 100 жребеца
                      147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

• Финални резултати Петък

Финални резултати Събота

Финални резултати Hеделя
                        Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 09:01.
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Малко снимки и от мен ...
                          https://www.facebook.com/profile.php...0026529&type=3
                          Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

• Голям кеф е карането на Серес със 75ца! Колата се държа много добре и имаше потенциал и за по-добри времена, малки проблеми (и технически) ме лишиха от пълни 3 дена на пистата, но и така съм много доволен. Благодарности на Тони и Венци за съдействието покрай мотора и прибирането на колата!

Поздравления за нашите момчета, всеки се представи много подобаващо. Мисля, че скоро гърците ще развият комплекс за малоценност Особено ако закараме и някоя 105та серия
                            sigpic
                            === 75 1.8 T '86 ===
                            === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

• ...

---------- Post added at 12:12 ---------- Previous post was at 12:11 ----------

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение

Пи Ес.....

Имам известни оплаквания от въпросния, твърде много вика и повишава тон, псува каруцарски и не изглежда добре......с мъка го възпрях отново да ми лепи джама......
                              Ти ше кацнеш
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Тука Светльо... е дискриминиран по марка, па Петко пак с канадско флагче... мауахахахаха

Click image for larger version

Name:	1458679_753202214698909_3462742996322774029_n.jpg
Views:	1
Size:	104.1 Килобайта
ID:	2334372

Name:	Results_not_Alfa_Romeo.jpg
Size:	107.5 Килобайта
ID:	2334373

за сравнение, времената от първия пистов ден преди 7 години -

Name:	10153827_10201711038241035_735876129032190135_n.jpg
Size:	97.5 Килобайта
ID:	2334374
                                Last edited by ne0; d.m.y г., 16:14.

Comment

Working...
                                X