Известие

Collapse
No announcement yet.

турбо за 2.0 т.с.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• турбо за 2.0 т.с.

някои знае ли как се прави такова 4удо даите идеи 4е един приятел е полудял даже и леля му каза 4е се е побъркал!!

Не е невъзможно,но цената на която ще се обади такожа нещо...
    по-добре е да си купи друга с турбо!
    И аз имах такива идеи,но не е рентабилно
    Lancia Phedra 2,2HDI Alfa Romeo 164 2,5TD

Comment

мда и мен ми е чудно какво толкова му е неподатливото на ТС-то за турбиниране
      имам предвид не толкова примерно дали са подходящи портовете и главата, а 2-те свещи какво бъркат работата по турбинирането
      иначе аутоделта и новитек вадят от 2.0 16 около 210-220 к.с., което е задоволително според мен

приятел или роднина

а относно цената честно казано с Бобо(заподозреният приятел)вчера правихме една сметка и само за най-необходимите работи за да се получат задоволителни резултати получихме сумата 4070лв., като повечето от важните компоненти са смятани на цени за 2-ра употреба и не е смятан труда
      ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

ХАХАХАХАХ Aми роднина си е маи ама тои има пари нема проблеми ще стане работа само нема се плашиш копеуе
        п.с. и (за роднините)не аз казах кои е главният заподозрян!! :evilish: :thumb:

Comment

добре де това е ясно кой е заподозреният
          дайте да подискутираме по другата техническата част
          гледам че и В_Г_З-то на няколко пъти пише че ТС-а не е подходящ за турбиниране
          та въпроса е ограниченият са от към глава->портове->горивна камера
          или от друго естество

Comment

аз мисля 4е в-г-з се алосва нещо а по скоро си мисля 4е с мапа и софтуера ше има наи мноо грижи а ина4е с подобаващо налягане
            ще придобие доста прили4на мощтност този куц кон(нищо ли4но)

Comment

аз пък си мисля, че с картите не трябва да има проблем, стига да ги прави човек който разбира де
              а за MAF-а си мислех че ако този има някакъв лимит на максимално мереното количество може да се смени с такъв който може да поеме дебита
              таз електроника смята гориво-въздушната сме чрез МАФ-а и това мисля че олеснява нещата
              иначе с външен буст контролер си мисля, че нещата опират до хамалогия, мерак и най-вече финанси

Comment

Дотук добре! Само дето както 75 2.0 Турбо ми прошепна как ще се справим с запалването - начи аутоделта не махат ТС-а Новитек също обаче всички тунери на ТС казват че трябва или да се махнат вторите свещи или да се сложи делко за 8 свещи
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                  Дотук добре! Само дето както 75 2.0 Турбо ми прошепна как ще се справим с запалването - начи аутоделта не махат ТС-а Новитек също обаче всички тунери на ТС казват че трябва или да се махнат вторите свещи или да се сложи делко за 8 свещи
                  брее кои са тез тунери където махат св6ти бре
                  16В ТС не е много подходя6т за турбо(имам предвид голям надув)
                  тъй като камерата е много надуп4ена 4 клапана+2 за све6ти .... вероятноста за цепки е голяма но при голям надув над 1 бар или неправилно мапване ... способноста за разсейване на топлината на ТС-а не е много голям за6тото фабри4но заради високите изисквания за емисии на газовете е прецакана една водна магистрала където охлажда то4но зоната на изп клапани където жегата е най голяма ...ама там се лекува ... ина4е за турбото с едно пиджи 6е стане работата бе пак и моята 6ироколентова ламбда пътува ве4е към БГ така 4е ако има голям мерак може и с доста под 4к да се размине

Comment

Първоначално публикувано от V_G_Z
                    Първоначално публикувано от Bobo
                    брее кои са тез тунери където махат св6ти бре
                    16В ТС не е много подходя6т за турбо(имам предвид голям надув)
                    тъй като камерата е много надуп4ена 4 клапана+2 за све6ти .... вероятноста за цепки е голяма но при голям надув над 1 бар или неправилно мапване ... способноста за разсейване на топлината на ТС-а не е много голям за6тото фабри4но заради високите изисквания за емисии на газовете е прецакана една водна магистрала където охлажда то4но зоната на изп клапани където жегата е най голяма ...ама там се лекува ... ина4е за турбото с едно пиджи 6е стане работата бе пак и моята 6ироколентова ламбда пътува ве4е към БГ така 4е ако има голям мерак може и с доста под 4к да се размине
                    оле мале каква тема само !!!1

Comment

Ами така ?

СПОРТА ИЗИСКВА ЖЕРТВИ

Comment

Първоначално публикувано от VOLUMAX
                        Ами така ?

СПОРТА ИЗИСКВА ЖЕРТВИ
                        тези от алфа ли са??

Comment

Абре не знам колко от вас четат форума...ама бях пуснал една тема за 147 1.6Т.С. турбо...човека много подробно е обяснил какво е правено по колата...

Ако искате може да го разпитам за подробности и ще ги преведа???

п.с: Аз от къде да си намеря по-голям интеркоолер, но не за 1200лв
                          от новитек...към края на лятото, когато ми свършва гаранцията да се подготвя за италфеста и за Бобо
                          sigpic
                          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                            Абре не знам колко от вас четат форума...ама бях пуснал една тема за 147 1.6Т.С. турбо...човека много подробно е обяснил какво е правено по колата...

от новитек...към края на лятото, когато ми свършва гаранцията да се подготвя за италфеста и за Бобо
                            е мисля 4е само с интеркоолер няма да се справиш с бобо ами виж порови мойе ли да стане дизела 200+ коня

Comment

Първоначално публикувано от KGB

Абе аз всичко му четох ама нищо съществено не е казал
                              Разпитай го разреждал ли е мотора и как се е справил с ЕКУ-то, искрата. инжектори, помпата сменена ли е и на колко е надута турбината.
                              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                              sigpic
                              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                              X