Известие

Collapse
No announcement yet.

tuning 146 1.6 TS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от WhitePower
    ето и малко теория
    Благодаря, изглежда доста интересно...но ми се струва че колата ми ще стане 15 годишна преди да го осъществ .... Ти таквиз пормени правил ли си (лично)?
    '97 Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от ne0
      е моята я водя стрийт рацинг кола не драг автомобил.....
      Което значи
      което значи: кола за улични надпревари.... ама кой ти е участвл...
      па и сега с тия глоби стана много тежко

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от kalfa146
        ето и малко теория
        Благодаря, изглежда доста интересно...но ми се струва че колата ми ще стане 15 годишна преди да го осъществ .... Ти таквиз пормени правил ли си (лично)?
        Лично от турбо на голямо турбо съм правил ,но проекта за алфата вече го има

Но искал първо да си оправя окачването ( кони ) и спирачките (Брембо от по ефтините ) и след това като за начало турбина на 0.2 и в последсвие турбо бутала ,ще я разредя малко , ревизия на главата
        кулери кранчета блоу оффи Мапване и каране ( ако не се счупи нещо)
        Volvo S80 2.0 T5 180hp
        Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
        Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa
          Абе хора слагайте чипове и филтри и на Божура Не ли по -лесно да си бехте купили QVта, а не са да ъпгрейдвате 1.4 или 1.6 щото само нео си знае ,че колата му е стъпила двойно отколко я купил Сори за тъпото мнение ама не се здаржах
          Колеги,не му се сърдете на момчето,то е младо и обича много да говори без да знае какво дрънка
          RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
          0899832271 Сашо

Comment

Тъй като вече имам чип, но още не съм го пробвал, реших да заредя колата с по-октаново гориво Аз ползвам ЕКО, а там 98 няма само 100. Днес като подкарах колата имах чуството че нейде съм си загубил 10 коня. Това нормално ли е... Лошото е че заредих 40 литра...

Comment

и колко Ку Ве та са по -бързи от мен аз знам едно атмосферно и едно турбо
              Май забрави едно ТИ
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Тъй като вече имам чип, но още не съм го пробвал, реших да заредя колата с по-октаново гориво Аз ползвам ЕКО, а там 98 няма само 100. Днес като подкарах колата имах чуството че нейде съм си загубил 10 коня. Това нормално ли е... Лошото е че заредих 40 литра...
                Искаш да кажеш, че сега върви по-малко от преди чипосването ли?
                ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                sigpic
                ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77
                  Не! Още не сам пробвал чипа, то не е чип а фаил и трябва да го програмирам, отнема ми време. Въпроса е че реших да мина на повечко октани предварително, преди да сменя чипа. Резултата е че колата ми не върви както преди. А минах от 95 на 100. Нормално ли е?

Comment

Не! Още не сам пробвал чипа, то не е чип а фаил и трябва да го програмирам, отнема ми време. Въпроса е че реших да мина на повечко октани предварително, преди да сменя чипа. Резултата е че колата ми не върви както преди. А минах от 95 на 100. Нормално ли е?
                    Напълно нормално според мен. И моята 100 октановия не го харесва и като че ли става по-спъната. Само дето малко отихва двигателя. Най-доволен съм от 95 ОМВ.
                    sigpic
                    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Напълно нормално според мен. И моята 100 октановия не го харесва и като че ли става по-спъната. Само дето малко отихва двигателя. Най-доволен съм от 95 ОМВ.
                      И аз за ОМВ си мислех (днес заредих Фордо там и ще получа обратана вразка от жената). Тъй като препоръчват 98 за тунинговани, дали там е добър?

Comment

И аз за ОМВ си мислех (днес заредих Фордо там и ще получа обратана вразка от жената). Тъй като препоръчват 98 за тунинговани, дали там е добър?
                        Колега, аз съм от Пловдив. В София колегите тук от форума препоръчваха накаква бензиностанция от които били най-доволни, но не съм имал за цел да я запомня. Нещо еко-елда ли беше..... не знам, не съм сигорен. Ползвай търсачката. Имаше такива теми за горивата къде са най-хубави.
                        sigpic
                        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Working...
                        X