Известие

Collapse
No announcement yet.

Ден Победъй за дизелите! Да ама ....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Neo,

То отдавна бензина е по евтин от дизела....така, че не ми се прайте с Гринго като иската да спестите по некой лев

Нещо аргументите ви се изчерпват един по един.
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

• Ма разхода не бензин е 2 пъти по-голям
      155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

• Първоначално публикувано от Mury
        И ти май забрави много бързо времето,когато псуваше дизеляците,като Гиги Иначе браво Нено
        Аз и сега ги псувам. И се чудя как да го направя да върви в ниските като бензин. Ако имаше 1.9 турбо-бензин и 1.9 турбо-нафта мислиш ли , че щях да се замислям кво да си купя. За мен това са си два различни кефа атмосферна и турбо кола (било то и нафтова). И който е изпитал и 2-те може да дава коментари.

Comment

• Първоначално публикувано от pooh
          Първоначално публикувано от Mury
          И ти май забрави много бързо времето,когато псуваше дизеляците,като Гиги Иначе браво Нено
          Аз и сега ги псувам. И се чудя как да го направя да върви в ниските като бензин. Ако имаше 1.9 турбо-бензин и 1.9 турбо-нафта мислиш ли , че щях да се замислям кво да си купя. За мен това са си два различни кефа атмосферна и турбо кола (било то и нафтова). И който е изпитал и 2-те може да дава коментари.
          беги с тая кошница дето не й бачка климатика на студа бе
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от търтей
            присмял се щърбел на хърбел

Comment

• Първоначално публикувано от pooh
              Първоначално публикувано от търтей
              присмял се щърбел на хърбел
              мани мъка ми е още
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от hsr
                Ма разхода не бензин е 2 пъти по-голям
                Е чак толкова не е но 1.5 да
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от KGB
                  Леко да ви отворя очите....

Проби на дизелови коли за рали вече има...

Във Ф1 има шанс да изберат и Био-Дизел от 2011 или 2012 не помня, когато мислят да минат на алтернативни горива.

Поздрави.
                  много ти се кефя Петко, като почнеш с изказвания от този род

все едно си дясната ръка на баче ти Бърни и всичко ти е повече от ясно
                  ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                  ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

• Първоначално публикувано от Kostadin
                    Първоначално публикувано от KGB
                    Леко да ви отворя очите....

Проби на дизелови коли за рали вече има...

Във Ф1 има шанс да изберат и Био-Дизел от 2011 или 2012 не помня, когато мислят да минат на алтернативни горива.

Поздрави.
                    много ти се кефя Петко, като почнеш с изказвания от този род

все едно си дясната ръка на баче ти Бърни и всичко ти е повече от ясно
                    Ми поразрови се в новите на f1-live.com или някой друг сайт с новини от формула 1 и ще видиш, че Петко не приказва празни приказки за разлика от някой други Ванги, дето до скоро твърдяха че дизела за нищо не става....а сега...Лю Ман не било такова, 24 на Нюрбургринг не било онакова...

Наздраве
                    Fiat Punto 1.9 JTD
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Alfamaniak
                      ....
                      нали се сещаш колко време трябва да мине докато стигне това дето се пише по интернет страниците до пистата

иначе нищо против дизела, убави камиони са
                      Наздраве
                      ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                      ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

• До 2012 мисля беше, формулата ще замести бензина с друг вид гориво....било то био дизел, етанол или не знам си какво....

Това е договорено между отборите и Фиа...ако не се променят нещата съвсем скоро ще видиме формулите с друг вид гориво...
                        sigpic
                        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

• Дотук добре, ама за да влезе нафтата във F-1 .Ще трябва да променят абсолютно всички правила. Ще трябва отново да върнат турбините във F-1, защото Атмосферния дизелов мотар не разполага с АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ въртящ момент, камо ли пък мощност. Няма и обороти.
                          А под "алтернативно гориво" може да си подразбира нещо друго, а не нафта. Може да бъде спирт (алкохол с оглед екология), може да бъде метанол или пък нещо друго.
                          Дори пропан-бутанът има повече място във F-1 , отколкото нафтата.
                          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Биоетанола с който в момента е Кьонигсек-а дето е 1064 коня /по спомен/ определено не е нафта

Не чета много Ф11 сайтовете, но след като прочетох за Кьонига..... определено Етанола е по-доброто като динамика и екология от нафтата.... сследователно алтернативното гориво няма да е нафта

а това за биодизел в Ф1.... мога да се хвана на бас на тъмно че няма да стане !!!!! То най-малкото звучи кретенски.... Представи си преддставянето на поредното ферари и си представи лепенките му от страни "Биодизел".... и до него Шуми и ддругите светила... аз не ммоем си го представим....

Представи си вместо син дим на старта да има черен... много гъст дим......

Представи си ввместо нерното къркоркане на праазен ход ... нерввно ттракане като на Петко колата......

Преддстави си вместо ббезумното развинтване до 17-19 000 обборота..... уникални рекорди оот по 7-8 000 оборота /то май физически и толкова не може, ама ти си го преддстави/....

Аз не мога и ссе ссъмнявам че някой трезвомислещ човек от тези среди може.......

Аааааа а като за финал си представи как шуми демонстрира новото ферари дизел.... бррррр... не мии се мисли.....
                            2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                            GSM: 0888 520 600

Comment

• Защо спорите за неща, които от години вече са факт?

В американската Формула 1 - IndyCar Series от десетилетия се кара на чист метанол (двигателите са с турбо), а от 2006 г. се премина на етанол..

Правилата се променят много лесно и бързо, споко...
                              Volvo XC90 D5 '06
                              Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                              Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                              ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                              ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

• Нещо ми се е умазнило около резервоара, с какво да го изчистя

Comment

Working...
                                X