Известие

Collapse
No announcement yet.

Аз рейцър?!?!Да да?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз рейцър?!?!Да да?!

Много тъпо заглавие и тема, ама какво да се прави...такива сме ние младите

Та по темата...Наййй-после след 3седмично отсътвие имах възможността да се прибера по родния край...БЯха направени няколко интервенции по моята алфа-масла, филтри свещи и т.н...

И естетвено следваше 2 дневно яко каране за да се види дали става маслото и дали тия свещи дават искра
    Оказа за се, че всичко бачкаше на 6 :P

Прилагам и едно видео бих казал доста "накичено", но ми беше кеф докато го правех :P

П.П Същата вечер тъкмо бях си организирал гонка с едно BMW 320 (което цяла вечер една калибра 150коня го спукваше) , но полицаите ги набараха и нз в последствие какво стана с тия две бегачки...

П.П 2 Колата все още е с оригиналния катализатор на 140хил км
    надявам се скоро да го разкарам..

Очкавам мнения и дали колцата си върви нормално :P
    Видеото е снимано на 6 лентов много дълъг и прав участък..Липсваше всякакво движение и имаше много място за едно безопасно спиране и прочие. Скороста(аз и никога не съм вдигал повече) също не мисля, че е голяма и опасна имайки предвид пътя и обстановката :P

http://www.youtube.com/watch?v=Zfw4hFQS_MM

http://www.vbox7.com/play:686d8a41
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

140 не е кой знае каква скорост , но определено стрелката бързо се качи .. предвид това , че сте с обща маса 243 кг ...
    Та .. бегал си се с 320 - те са смешни ... такива по светофарите , и на магистралата ги минавам като стой та гледай ...
    Имам и историйка .. карам си след караулката , към Нови Хан - Елин Пелин съответно .. да докато съм на караулката , някво Синьо БМВ 320 си кара до мене , и некъв 18 годишен (може и повече ...) седи и ме гледа , беше мноо пълно , и да не кажа , ма с двайсе да караме , и тоя на съединител си вдига обороти , и чака да му отвърна ... гърнето ми беше паднало (смешна история ) и забравил за него , решавам и аз да "изпъна" малко двигателя - при което се чува някакво зверско бухтене , нямате си и на представа , тоя на затворени прозорци се изплаши Та .. разбра , че ще има гонка , ама не разбра , че няма да е пред мене ...

Тръгвам си аз спокойно , Втора лента , и той ме изпреварва ... аз си викам - BMW и Голф няма да ме изпреварят , квото ще да става - имам си за компания още двама с мене , и почвам да набира м ,при което около мене само викат - аре бе , нямаш шанс , нямаш шанс ... боли ме ...
    И набира нашата алфа - 110-120-130 и настигам Бавареца ... вече набирам , и давам мигач да го изпреваря , минавам до него , и тоя само почва да го настъпва - дръпва ми напред - така ли ... дай педала до дупка , и на 130 , момчето дето викаше , че нямам шанс , му секна думата , и главата му се удари отзад в облегалката , при което Алфата почва да набира зверски - 130-140-150 и вече съм наравно с него , още малко натискам , и става 160 при което давам мигача и с резка маневра минавам в дясно , той дава мигач да ме изпревари , аз съм отпуснал педала , дава мигач да изпреварва , натискам педала , вдигам 180 и той остава отзад .. на разклонението Нови Хан (малко след "бабунката") не го виждам зад мен ...

Доволна работа

Comment

А с каква кола си бил?

140км не са много, но не смятам да се самоубивам... Не ми се кара бързо и тази скорост всъщност е максимума, който съм си позволявал да вдигна с алфата
      by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI
        А с каква кола си бил?

140км не са много, но не смятам да се самоубивам... Не ми се кара бързо и тази скорост всъщност е максимума, който съм си позволявал да вдигна с алфата
        Един съвет от мен,не ги прави тея номера както и каквото и да било каране на светеща лампа за резервата.Моето лично мнение е че това е доста вредно за колата особенно на такава възраст.А колкото до скороста,не е нещо особенно,колата може повече .За спирането след 160 можеш да се притесняваш
        Hyundai Coupe 2.0 16v 03' Facelift 06'

Comment

Първоначално публикувано от Red Devil
          А с каква кола си бил?

Един съвет от мен,не ги прави тея номера както и каквото и да било каране на светеща лампа за резервата.Моето лично мнение е че това е доста вредно за колата особенно на такава възраст.А колкото до скороста,не е нещо особенно,колата може повече .За спирането след 160 можеш да се притесняваш
          Лампичката всъщност не светеше преди това, но това ще го запомня....

А иначе....Айде спрете да ме насърчавате с тия високи скорости де Ааа ще се караме Няма пък да вдигна повече от 140 :P :P Миси за съветите
          by RUBIG service

Comment

Евалата за Алфичката и за ентусиазма батко, наще са си доста хищни зверчета...
            Само малко да попрактикуваш тръгване и да не влизаш в ограничител щото едно че и е зле на колата, и второ по-бавно засилваш...

@ Пепи
            "... аз си викам - BMW и Голф няма да ме изпреварят , квото ще да става"
            Братле за Голфовете ОК, ам на някой БМВ-та просто не си им в категорията
            Honda CBR 954RR, Range Rover Vogue V8

Comment

Първоначално публикувано от 100letov
              ....... ам на някой БМВ-та просто не си им в категорията
              Ами на мен с 318 IS и 320i - мисля са ми в категорията , ама не ми е интересно вече - просто нямат шанс срещу моите 1747 кубика.
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                Ами на мен с 318 IS и 320i - мисля са ми в категорията , ама не ми е интересно вече - просто нямат шанс срещу моите 1747 кубика.
                те и 325 са уж вървежни ама нещо....

Comment

А някой с алфа като моята 8В гонил ли се е с 320ка? Аз имам чувството, че ще алфата ще бие, ама знам ли

П.П Тръгването мисля, че ми се получи добре...Не съм превъртал гуми...За прекъсвача знам...ама какво да се прави ентусиазъм, а и бях твърдо решен да видя колко е макса :P
                  by RUBIG service

Comment

А някой с алфа като моята 8В гонил ли се е с 320ка? Аз имам чувството, че ще алфата ще бие, ама знам ли

П.П Тръгването мисля, че ми се получи добре...Не съм превъртал гуми...За прекъсвача знам...ама какво да се прави ентусиазъм, а и бях твърдо решен да видя колко е макса :P
                    Ако правиш по добър старт и не вкарваш на прекъсвач всяка предавка,а и ако ти е читава колата де 320 остава много назад
                    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                    BMW e39 facelift

Comment

Не ме разбирайте погрешно за мене БМВ трябва да е голяма кола и по габарити и по литраж. Просто имах предвид колегата да не е толкоз категоричен.
                      По темата с моита 155 бия 318, 318ис, 320 и 320ис вече ми дръпва на мен. За 5-иците трябва да е поне 525 за да има някъв шанс, говориме за по-старичките разбира се не за последните модели.
                      Honda CBR 954RR, Range Rover Vogue V8

Comment

Точно па на тройките .. не М-ките - 316 , 318 , 320 и дизеляка 325 ги взимам за закуска ..

Comment

Първоначално публикувано от gigi
                          Първоначално публикувано от BatVas
                          те и 325 са уж вървежни ама нещо....
                          Да да да едно в Дружба се напъваше нещо ма вървяхме наравно ама аз превключвах на 5500 ако превключвам на 7000 ша го отвеем
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                            Да да да едно в Дружба се напъваше нещо ма вървяхме наравно ама аз превключвах на 5500 ако превключвам на 7000 ша го отвеем
                            Хихи добре че шофера му не е знаел че шеше се гръмне

Comment

Първоначално публикувано от gigi
                              Първоначално публикувано от Mury
                              Хихи добре че шофера му не е знаел че шеше се гръмне
                              100%
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                              X