Известие

Collapse
No announcement yet.

Аз рейцър?!?!Да да?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Abizianata
    момци немога да си намера чип за 155 1.8 тс единствения които намерих беше 600 евра кои може да има extreme tuning ако имате пишете pls
    Момко звънни на човека и се разбери с него цената май е около250-300лв
    http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10814
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

• Не бе Тони ставаше въпрос за тази вечер.... Даже сега се връщам..Днес неделя... Утре няма да се качвам защото вторник имам изпит... А в сряда паля алфата и ще бягам към провинцията за седмица- 2, че там разни калибри по 150коня им се е вдигнало самочувствието :P

Иначе тази вечер на бояна беше ГЪЧ...Многооо хора много нещо
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

• Да бе то мене ми казаха че неделя ше е голямата лудница, ама имах работа и немаше как да се кача и до бояна... има време тепърва идва лятото
        Иначе за калибрите... просто ще се въздържа от коментар
        Honda CBR 954RR, Range Rover Vogue V8

Comment

• мерси
          AlFa RoMeO 155 1.8 twin spark 16v

Comment

• Първоначално публикувано от миро
            Утре вечер има голяма вероятност и аз да се кача на Бояна, щото ми уреждат гонки с 320ки и се налага да покажа възможностите на колата. Чудя се как може да има толкова заблудени хора, които твърдят, че ще падна цитирам "лошо" от такова БМВ . Въпреки че съм още с катализатор , въпреки че ми сълзи от радиатора, въпреки че не съм състезател, мисля да приема, защото се дразня вече адски много с това подценяване на колите ни...
            Да споделя, пуснах се с въпросното БМВ. Резултата е много в полза на Алтафини. Още на старта БМВето остава мноооого назад, а при 190 е далече в огледалото.
            Повече едва ли ще ми сравняват колата с такива немци.
            sigpicex
            147Q2
            300bhp/606nm
            Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• Второ БМВ под ножа.
              Както си карам културно и забелязвам как отзад някакъв ме настига бързо и се престроява в крайна лява лента на светофара (аз съм в средната). Тръгвам аз културно и на 3000 оборота вкарвам втора, при което чувам страшен рев и ръчка, е как да му откаже човек и както съм на втора в ниските, гаааз до долу и на трета вече беше далече зад мен, задминах го като пътен знак . После видях 525tds и то старото. Едва ли е предполагал, че толкова мръсна Алфа без инициали ще го резне по този начин.
              sigpicex
              147Q2
              300bhp/606nm

Comment

• Първоначално публикувано от миро
                Второ БМВ под ножа.
                Както си карам културно и забелязвам как отзад някакъв ме настига бързо и се престроява в крайна лява лента на светофара (аз съм в средната). Тръгвам аз културно и на 3000 оборота вкарвам втора, при което чувам страшен рев и ръчка, е как да му откаже човек и както съм на втора в ниските, гаааз до долу и на трета вече беше далече зад мен, задминах го като пътен знак . После видях 525tds и то старото. Едва ли е предполагал, че толкова мръсна Алфа без инициали ще го резне по този начин.
                Аве малкия ти голем рацер ше ми доеш
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Аз пък опънах едно Пунто 55 коня... Мощна ми е Алфата дееаа
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                  Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury

Аве малкия ти голем рацер ше ми доеш
                    Сами си го търсят и го получават, аз не се бутам...
                    sigpicex
                    147Q2
                    300bhp/606nm

Comment

• Първоначално публикувано от trouble
                      Аз пък опънах едно Пунто 55 коня... Мощна ми е Алфата дееаа
                      То па с кво се фали - аз резнах един беларус - направо номера не ми видя -

......... оня ден мисля ,че на Нео Бравото се ежеше около Герена - изпревари ме - настъпи газта и замалко да се забия в мантинелата от тъмницата създадена от печката ..........
                      Alfa156 Against All

Comment

Working...
                      X