Известие

Collapse
No announcement yet.

тунинг на двигател алфа 145 1.4TS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Бутала няма нужда да сменяш нищо не ще постигнеш. Най евтино е както ти казах по горе, пилиш главата, маховика, полираш колектори спортен филтър, правиш си спортна генерация и тръбите на зад, хубав реглаж на клапаните. Иначе може самите бутала да се улекотат ама това може и да... теоритично може да си изпилиш и балансите на коляновия вал ще се развинтва по бързо и на къси разтояния си първи, но няма да ти стига метраж и ако я натовариш и на баир то с питане във форума не става. Ако питаш мен напасни клапани свали главата това е около 150лв и ако имаш катализатор го избуши. Другото е скъпо и няма смисъл за твоя мотор.

Comment

и след вси4кия тоя тунинг някои с някое гти ка то те о4еше и ще разбереш 4е 1.4 не е за тунинг та по добре си напраи мотора да не пуши и аде сватба после една детелинка 2.0 и си оки

Comment

как да си купя QV като трябва да продам тая а да я продам трябва да я направя ,а направена защо да я продавам тя си е перфектна а пушенето май ще се окаже от извадила се гумичка на клапан

Comment

Първоначално публикувано от stefi
          как да си купя QV като трябва да продам тая а да я продам трябва да я направя ,а направена защо да я продавам тя си е перфектна а пушенето май ще се окаже от извадила се гумичка на клапан
          Ами сменяй гумичките, напасни клапаните и си я карай със здраве
          Какво като е 1,4 ще мериш сили с 1,4 двигатели
          Да ти кажа честно с твоя мотор без никакви подобрения можеш да разплачеш и 1,6 - VW, Орел или нещо друго, все пак това е Алфа Никъде по гонки не съм гледал 4 цилиндрови да мерят сили с 6 или различни кубатури Е Филип и Жорко правят изключение и сигурно бият по-мощни
          sigpic

Comment

пушенето се оказа от три неща - гарнитура на смукателния колектор,износени маслени сегменти,и гумипчките също .А с тунинга се разминах ,че за три месеца от както имам колата ми глътна толко пари за които можех да си купя още една кола производство 1991г. примерно.Така че тунинг не направих ама поне съм подобрил работните параметри на колата или по точно съм я върнал към състоянието когато е била нова (надявам се )

Comment

Working...
            X