Здр. искам да попитам по-опитните и запознатите с алфите какви са вариантите(видове) с чип тунинга на алфата (ако може пример с цените за слагане и закопуване) и какъв може да бъде резултата при един такъв тунинг(ще гори ли повече и ще се намали ли животеца на алфата)
Известие
Collapse
No announcement yet.
Чип тунинг за алфа 33 1.4i боксер имола 90кс
Collapse
X
-
Re: Чип тунинг за алфа 33 1.4i боксер имола 90кс
Първоначално публикувано от BapHeH4eЗдр. искам да попитам по-опитните и запознатите с алфите какви са вариантите(видове) с чип тунинга на алфата (ако може пример с цените за слагане и закопуване) и какъв може да бъде резултата при един такъв тунинг(ще гори ли повече и ще се намали ли животеца на алфата)
Comment
-
Заповядай
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... A%F1%E5%F0
Тази тема ще ти свърши работа
Аз имам чип ама разликата между теб и мен е огромнаговоря за двигатели.Колега Живко тука си в грешка
Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
Comment
-
Първоначално публикувано от vikoalfaЗаповядай
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... A%F1%E5%F0
Тази тема ще ти свърши работа
Аз имам чип ама разликата между теб и мен е огромнаговоря за двигатели.Колега Живко тука си в грешка
)
Alfa Romeo 33 imola 1.4i boxer
Comment
-
Живота на двг-то не се скъсява, само да е хубав чипа! Не да отидеш
при някой мозък и да ти чипоса колата само на приказки, а всъщност да обърка някакви каши! Защото и такива гений има! Ако го монтираш при някой който знае какво прави ще останеш доволен! А чипа си е за всеки определен модел! Не става така, взимаме чип за друг мотор и го слагаме! То ако можело така....
Но за твоя модел мисля че няма проблем, може да се сложи!Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от СъбевЖивота на двг-то не се скъсява, само да е хубав чипа! Не да отидеш
при някой мозък и да ти чипоса колата само на приказки, а всъщност да обърка някакви каши! Защото и такива гений има! Ако го монтираш при някой който знае какво прави ще останеш доволен! А чипа си е за всеки определен модел! Не става така, взимаме чип за друг мотор и го слагаме! То ако можело така....
Но за твоя модел мисля че няма проблем, може да се сложи!ако можеш да дадеш някой линк за бг чипове за 1.4
Alfa Romeo 33 imola 1.4i boxer
Comment
Comment