Известие

Collapse
No announcement yet.

Чип тунинг за алфа 33 1.4i боксер имола 90кс

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чип тунинг за алфа 33 1.4i боксер имола 90кс

Здр. искам да попитам по-опитните и запознатите с алфите какви са вариантите(видове) с чип тунинга на алфата (ако може пример с цените за слагане и закопуване) и какъв може да бъде резултата при един такъв тунинг(ще гори ли повече и ще се намали ли животеца на алфата)
    Alfa Romeo 33 imola 1.4i boxer

няма такъв тунинг или няма разбиращи,които могат да помогнат

Comment

Виж в търсачката на форума има цели теми ,там ти пише и хората които се занимават
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
      Alfa Romeo 33

Comment

твоята алфина няма ли модификаций,че неможеш да ми помогне6?

Comment

чипът ще върши ли работа при слагане на газова оредба(инжекцион)?

Comment

Re: Чип тунинг за алфа 33 1.4i боксер имола 90кс

Първоначално публикувано от BapHeH4e
            Здр. искам да попитам по-опитните и запознатите с алфите какви са вариантите(видове) с чип тунинга на алфата (ако може пример с цените за слагане и закопуване) и какъв може да бъде резултата при един такъв тунинг(ще гори ли повече и ще се намали ли животеца на алфата)
            гаранция ти давам че ще гори повече и ще се износи двигателя по бързо...
            Lexus Is200
            Honda CBR 600 F4i

Comment

Колко повече ще гори?за сега ми гори 6/100 извънградско?В такъв случей струва ли си от този чип?Колко коня мах ще ми качи

Comment

Заповядай
                http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... A%F1%E5%F0
                Тази тема ще ти свърши работа
                Аз имам чип ама разликата между теб и мен е огромна говоря за двигатели.Колега Живко тука си в грешка
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                Alfa Romeo 33

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa
                  Заповядай
                  http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... A%F1%E5%F0
                  Тази тема ще ти свърши работа
                  Аз имам чип ама разликата между теб и мен е огромна говоря за двигатели.Колега Живко тука си в грешка
                  Разгледах това урл и още мн други и да ти кажа чип за 1.4и боксер не видях?Ще свърши ли работа чип за 1.7?вярно ли е,че ще ми се скаси живота на двигателя и че ще ми гори повече(дай пример с твоя случей )

Comment

Живота на двг-то не се скъсява, само да е хубав чипа! Не да отидеш
                    при някой мозък и да ти чипоса колата само на приказки, а всъщност да обърка някакви каши! Защото и такива гений има! Ако го монтираш при някой който знае какво прави ще останеш доволен! А чипа си е за всеки определен модел! Не става така, взимаме чип за друг мотор и го слагаме! То ако можело така....
                    Но за твоя модел мисля че няма проблем, може да се сложи!
                    Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от Събев
                      Живота на двг-то не се скъсява, само да е хубав чипа! Не да отидеш
                      при някой мозък и да ти чипоса колата само на приказки, а всъщност да обърка някакви каши! Защото и такива гений има! Ако го монтираш при някой който знае какво прави ще останеш доволен! А чипа си е за всеки определен модел! Не става така, взимаме чип за друг мотор и го слагаме! То ако можело така....
                      Но за твоя модел мисля че няма проблем, може да се сложи!
                      То хубаво може ама търсих търсих в нета чипове...все за 1.7 двг. а за моя модел има май само по поръчка което ще струва мн. ако можеш да дадеш някой линк за бг чипове за 1.4

Comment

Working...
                      X