Известие

Collapse
No announcement yet.

Дръпки vol.2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от 1912
    от вчера
    срещу едно корадо 1.8 г 60 160 коня викам аре така за спорта да се пуснем мислех че ще ме издуха ама може нещо да му е имало щото го бих с 2 коли
    Къде тва бе колега?На Калояново или на някой сфетофар?
    Ако наистина мислиш,че ти върви колата се пробвай на пистата така,че и опонента ти да знае,че ще се състезавате!
    Не се заяждам ама като чета ги биеш ,като "шкембе в дувар" ама на Калояново колата ти не съм я виждал!

Comment

Първоначално публикувано от hondoman
      Колеги да ви питам на ОМВ-то често идва една ланча винено червена доста напомпана ми се струва и варви яко момчето от форума ли е бахти много варви изкефи ме видях я в петька
      Интегралките са така
      Бягай на далече от тях, че......
      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
      sigpic
      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

чакай малко аз за моите дръпки имам винаги поне по 10 свидетеля
        относно корадото се дърпахме на митницата всяка неделя
        alfa 164 t.s ex
        tipo 2,0 16v turbo ex
        opel astra amnesia ex
        megane 2 ex
        alfa 159 jtd ех
        audi A6/S TQ 330+
        audi a4 b5 1,8 TQ 500++
        alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

Първоначално публикувано от hondoman
          Колеги да ви питам на ОМВ-то често идва една ланча винено червена доста напомпана ми се струва и варви яко момчето от форума ли е бахти много варви изкефи ме видях я в петька
          Винената делта е 1.6 турбо и НЕ Е интеграле
          ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
          BMW e39 facelift

Comment

Абе незнам ама беше бая напомпана

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Първоначално публикувано от 1912
              от вчера
              срещу едно корадо 1.8 г 60 160 коня викам аре така за спорта да се пуснем мислех че ще ме издуха ама може нещо да му е имало щото го бих с 2 коли
              Е тука доста се очудвам как такова корадо си го бил бате виждал сьм как варвят такива едно беше идвало тука пр нас и разцепи доста коли които уж варвяха дажв и мен би така че нещо вече не ми се вярва има ли го документирано не искам да се заяждам ама вече не ми се вярва

Comment

аз не съмнявам в алфата на 1912 защо знам как върви и на мен това ми го потвърдиха и други хора
                Alfa Romeo 155 просто не е автомобил за "средностатистическия" шофьор, а за спортно амбицирани "шпорачи" и маниаци на италианската марка. АЛФА РОМЕО 155 Silverstone

Comment

Върви... но чак пак толкова, мисля че все вади късмет и се дарпа само с баракудници. Иначе... няма логика в цялата тази работа... все пак Corrado 160 кона.... с тоя кораб....
                  Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                  Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

имаше поне 20 човека които го видяха даже пича от корадото не можа да повярва като му казах че е обикновена 2.0 ама и аз си мисля че на корадото може да му е имало нещо все пак 2 коли ?
                    alfa 164 t.s ex
                    tipo 2,0 16v turbo ex
                    opel astra amnesia ex
                    megane 2 ex
                    alfa 159 jtd ех
                    audi A6/S TQ 330+
                    audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                    alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

Е вярно е че няма поччти читави корада но ако е читаво сигурно колега ще те лепи яко доста варвят такива
                      Мен едно такова ме разцепи, доста беше напомпано та знам за какво иде реч

Comment

Тази вечер в 22.00 -22.30 ПРЕДИЗВИквам всеки алфи
                        който иска да се качва към бояна...Аз съм там за лаф
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                        by RUBIG service

Comment

Форд Ескорт РС Косуорт - 0-100 км/ч - 6с.

Бая нови коли се озорват да го дават това време с 2000 кубика двигател

Comment

Абре тия голфове 2ки ГТИ били много бързи.... 112 коня малко олекотен с джанти 14"...

И му направих само 2 коли разлика...Е трябва да се има предвид, че на 1 ва забих нос в прекъсвач...И все пак ...Само 2 коли(по моята дължина на алфата)...браво на гоуфа
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                            by RUBIG service

Comment

Ето две документирани гонки с моята колица!
                              Едната е с drigata със 16-ката, другата е с 325-цата единия старт!
                              П.С. малко изтървах тука баварецо, но го стигнах...
                              По-късно ще има още видео от другите стартове!
                              http://www.vbox7.com/play:df418807
                              http://www.vbox7.com/play:43cd6d81
                              Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

Резултати от вчерашните гонки:
                                Аз и Honda CRX 1.6 16V 131к.с. - На финала ми излезна половин кола!
                                Аз и Astra 2.0 16V 150к.с. на трета ми взе кола и малко!
                                Този път нямах нещо и късмет!
                                Тази неделя ще се подготвим по-сериозно и пак ще се пробваме!
                                Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

Working...
                                X