Известие

Collapse
No announcement yet.

Дръпки vol.2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не обещавам нищо!
    В петък и събота съм в софия и незнам какво ще става след това!
    Ако идвам ще те намеря! Иначе уважение към хондите, вървят си учудващо добре за кубатурата!
    Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

• днес 17.09 ли имаш предвид или в неделя...
      ако искаш дай си телефона да се разберем.
      Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

• Хахаха направо срам, че след като колата на Вальо (155Супер) е работила на 3 цилиндра съм го бил само с един калник Ама и той е виновен, защото после като я кара само повтаряше :" Твоята много върви...Леле батее как се изрязва...Веднага реагирва и се изрязва" и т.н Иначе снощи паднах от коня като каза, че е бил само на 3 цил. Знаех си, че е имал проблем....

Иначе на 1912 колата бих я пробвал, но от пребиваването ми във форума съм научил, че 164 ките вървят повече от 155 с един и същ двиг

Купето си завършихме 1:1 Може да питате Кастело...Той тръгна по рано...Реално около кола... НО на 2ра и 3 та просто го застигах и го минах :P Просто заради по-ранния му старт го дръпнах чак на трета при 120-30км.... Иначе ако някой иска да слагаме пари, че при еднакъв старт ще си го бия до 120-30-60 :P

Иначе пак повтарям...Колата ми НЕ върви повече от Сток такава.... Просто това, че съм се пуснал с много коли и че съм ги бил, незначи че е нещо особенно, а че просто имах много мераци за гонки...Единствено ме изненада резултата с ГСИката(Разликата обаче беше защото карах по-добре) и Нисана, на който направих 4 коли... Иначе просто направих много гонки и имам късмета да имам положителна статистика :P :P
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
        by RUBIG service

Comment

• Тя ако е работила на 3 цилиндъра не може да отлепи ти за гонки ми говориш...
          Alfa Romeo 155 1.8TS
          Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI
            Хахаха направо срам, че след като колата на Вальо (155Супер) е работила на 3 цилиндра съм го бил само с един калник Ама и той е виновен, защото после като я кара само повтаряше :" Твоята много върви...Леле батее как се изрязва...Веднага реагирва и се изрязва" и т.н Иначе снощи паднах от коня като каза, че е бил само на 3 цил. Знаех си, че е имал проблем....

Иначе на 1912 колата бих я пробвал, но от пребиваването ми във форума съм научил, че 164 ките вървят повече от 155 с един и същ двиг

Купето си завършихме 1:1 Може да питате Кастело...Той тръгна по рано...Реално около кола... НО на 2ра и 3 та просто го застигах и го минах :P Просто заради по-ранния му старт го дръпнах чак на трета при 120-30км.... Иначе ако някой иска да слагаме пари, че при еднакъв старт ще си го бия до 120-30-60 :P

Иначе пак повтарям...Колата ми НЕ върви повече от Сток такава.... Просто това, че съм се пуснал с много коли и че съм ги бил, незначи че е нещо особенно, а че просто имах много мераци за гонки...Единствено ме изненада резултата с ГСИката(Разликата обаче беше защото карах по-добре) и Нисана, на който направих 4 коли... Иначе просто направих много гонки и имам късмета да имам положителна статистика :P :P
            ае неска да те пробвам тебе??

Comment

• Ами ще ходя на фитнес днес Ако много си навит ще отскоча до бояна само заради теб.... Мога да съм на Бояна пред музея към 22.30....

Ако си сигурен ми се обади към 22.5-10

0 888 578 021 / 0897 601 246
              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
              by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от ALFA CORSE
                Тя ако е работила на 3 цилиндъра не може да отлепи ти за гонки ми говориш...
                Баш на 3 цилиндъра бачкаше , самоче не-работещия е трети . От това което знам за колите до момента , знам че тои повече играе ролята на превъртащ , а другите за мощност . Дори като изключвам бобините една по една , най-малко се осеща като спра тоците на 3'ти . Юнес смених бобината и колата от около 17.7л. на 100км , даде разход както преди около 12.5л. на 100км. Не мога да кажа че колата върви повече (трябва да се замериме с Венци) но като съм в движение и като натисна рязко до дупка педала на газстта , двигателя изревава невротично и веднага тръгва , докато с преебаната бобина , този ефект беше изчезнал .

Comment

:P :P
                  Ами пак ще се пуснем да видим.
                  AR 166-ex, FIAT Coupe VFD-ex

Comment

• Първоначално публикувано от castello
                    Първоначално публикувано от VFTI
                    :P :P
                    Ами пак ще се пуснем да видим.
                    Бах маммууу , мнооо вървежна тая твойта Алфа бе . Ще взема да извадя 8 клапана на мойта , да вземе и тя да тръгне кат твойта

Само ми е интересно , че последно време с който и да се пуснеш , все после като разправяте след гонката , все различна версия казвате . И всеки казва че тои е победил . Я почнете да давате времена на бужурище , да нема "той тръгна , аз пих едно кафе , и зчоплих едно пакетче семки , и на финала го бих нищо че ме водеще с 9 тира и 4 татри "

Аз съм на принципа, и да паднем и да бием , пак ще се напием . И като се върна на бензиностанцията , питам хората там кой е минал първи , аз или съперника

Comment

• колегата супер155 е много прав, тва на Бояна са измислици.....
                      има си тема 400 метра другото е спам за забавление.....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Няма кой да се изложи освен аз Точно така си е колата си ми върви като нормално 8V... Ти обаче САМ каза, че имам шансове срещу TI Защото били тежки.... Иначе е факт, че твоята кола си е по-бърза и първите 2 пъти те бих, само защото тръгнах преди теб

И все пак аз не ме е страх да падна... Искам някое QV и Ti да се пробвам за кефа...Но не искам бутани с чипове и т.н, защото тогава ще ме биете и няма да има никаква интрига

Нео прав ли съм :P

П.П Не си мислете, че сеата беше нещо особенно..>Самия резултат показва, че нищо не му беше наред Горката кола..
                        Идеята на това което ти казвам е че не трябва да се бърза с приказките щото всичко се доказва срещу времето
                        Евала на ентусиазма ти ма не бързай с изводите щото има опитни рацери дето могат да те подхлъзнат
                        И аз съм бил коли много по-бързи ма в някакви конкретни и абсурди стичания на събитията. Па кат стъпиш на чертата на пистата нещата си идват на мястото

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• ne0 е абсолютно прав!

Comment

• Аз чета и трия от време на време, отправям предупреждения, но ми прави впечатление, че резултатите на един и същ човек, ако се следят изглеждат невероятно невероятни...

Точен пример би било аз да напиша: "Днес бих Ford Focus ST с 2 коли", а след два дни да кажа, че бия BMW 318is с 1 кола...

Тази тема като гледам си е за чесане на пръсти.
                            www.facebook.com/workshox

Comment

• Именно спам за развлечение

Comment

• Точно така!
                                А и никой не е казал че тези коли които са паднали
                                са били в перфектно състояние откъм настройки и т.н., нали?!
                                Надявам се че всеки споделя факти, а не измислици!
                                Аз вече ще гледам да пускам на всяка дръпка видео, поне да се вижда
                                какво е точно! Надявам се на същото и от другите!
                                А че е за забавление спор няма!

Comment

Working...
                                X