Известие

Collapse
No announcement yet.

Дръпки vol.2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Negodnika
    Аз да попитам някой да е запознат с времената на Alfa 156 2.4 JTD M-JET 175ps на 400м
    http://www.youtube.com/watch?v=ft889f4e_Qw
    Volvo XC90 D5 '06
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

• Първоначално публикувано от 1912
      [
      срешу хонда црх няква ви тек 150 коня тайп Р или нещо от сорта тая хонда ме напука поне с 2 коли
      и тва е от неделя вечерта колата ми тръгна значително по добре от преди след като смених досега не сменяните оригинални свещи на 200 000 километра [/b]
      Бате мойта е vtec crx но още не сьм стигнал до Тайп Р хихих ама ми се иска ако е Тайп Р е над 200 коня заводско, мойта е 150коня двувалова двигател Б16А1 еми вьзможно е да те е била защото е по лека от теб а и ако и е бил запазен двигателя сьс сигурност варви на копеле

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

• Пробвал ли си се с астра GSI 16V, че много ги хвалят а на мен мисе ще да се пробвам та те питам за инфо имал ли си такава гонка

Comment

• hondoman, ако ти е в час колата биеш, само астрата да е сток!!!
          Личен опит...
          Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

• E евала един човек да каже, че имам шамс в тунинг.бг направо ме отчаяха нямаш шанс та нямаш шанс дори и двете колида са стокови нали и двете са двувалови, 150 коня даже аз сьм по лек от тях поне с 100-200 килограма ама на сектант иди му кажи

Comment

• ами то както е трагнало ти ше му докараш и кола от формула едно още малко аз вярвам на очите си какво съм видял и кои как се е представил а това че 1912 се е класирал 4-ти си е факт колкото и да не ви харесва на нькои хора и при това без да е вложил нищо във колата си ами да е имало и други записа ли се такмо щеше да е по интересно що е нямяло да са излезли на пистата 1912 излезе и се представи както трябва сори че така говоря и цапам темата ама отстрани се вижда наи добре чал на сички и със здраве
              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Не!
                Ще му докарам А4 1.8Т куатро с чип и генерация.
                Иначе точно тази Алфа определено до сега не съм видял човек, на когото да му е трън в очите...
                www.facebook.com/workshox

Comment

• пък и пак повтарям колата сега тръгна доста по - добре
                  относно италфеста не забравяй каква кола отстраних за да стигна 4 място алфа 1642.0. турбо
                  относно аудито от кола до кола има много разлика щото съм падал и от по слаби аудита
                  alfa 164 t.s ex
                  tipo 2,0 16v turbo ex
                  opel astra amnesia ex
                  megane 2 ex
                  alfa 159 jtd ех
                  audi A6/S TQ 330+
                  audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                  alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

• Е чета чета и не мога да не се намеся тази алфа дето я отстрани 2.0 турбото беше барана от някой и съвсем не беше наред не и работеше турбината както трябва и на първия старт я караше Бобо и след старта като включи втора колата заглъхна защото турбината не беше настроена както трябва и той се отказа на втория старт беше карана от собственика и се получи както първия път затова се класира на четвърто място а не защото колата ти е бърза а защото колите които се състезаваха бяха 4 като изключим въпросната 2,0 турбо. И въпрос на кое място беше че в долния клас където също се състезава защото нещо ми се губи. За другите ти гонки не знам как ги правиш но на итал феста бях свидетел и споделям съвсем безпристрастно. Така че мисля че е излишно да го споменаваш като победа това четвърто място.
                    156 1,8 ТS 99
                    Nissan Murano 2005

Comment

• Стига сте спорили!
                      1912 казва какво е станало от определена гонка!
                      ShoxXx съгласен съм и с теб, лошо няма това ауди за което говориш, да е по-бързо! Като е направено както трябва, ще върви няма къде да отиде! Много знаем в какво състояние е въпросната кола с която се е дърпал 1912?! А че от кола до кола си има балкан разлика си е факт! Смятам че с това може да се сложи точка на спора! А иначе алфичката си върви прилично!!!
                      A на италфеста...то затова е състезание, не е ясно кои-кого въпреки че едната кола примерно е с малко по-бърза!
                      Не защитавам никой, просто лично мнение...
                      Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

• турбото не работело онова не работило ха ха ха това бих казал ми пак казвам да са се включили повече хора във гонките ве какво лаете против колата на 1912 що не лаехте на феста ааа?що не отидохте на феста лично да му го кажете че колата му е еди каква си итн...?

Comment

• Първоначално публикувано от BillyBoy`
                          турбото не работело онова не работило ха ха ха това бих казал ми пак казвам да са се включили повече хора във гонките ве какво лаете против колата на 1912 що не лаехте на феста ааа?що не отидохте на феста лично да му го кажете че колата му е еди каква си итн...?
                          ти нещо мутрееш а???
                          я погледни тунинг.бг бургас??/

обърка се мой

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• искам само да ви кажа, че колата на 1912 за първи път миналата седмица, от 1990 насам смени свещи

ПС: Каквото и да се говори тази 164-ка върви повече от нармалното и това не са едно или две мнения До колкото знам колата се продава, та който е мераклия нека първо да я пробва и нещо друго колата си е кола - шофера си е шофер
                            1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                            1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                            2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

• ми ни нещо си се обаркал брато никога не сам мутреел хахаха как го каза няма да пиша повече че хората взеха да се засягат хаиде със здраве сички чал само ше ви гледам сеира хахаха

Comment

• пък и пак повтарям колата сега тръгна доста по - добре

И мойта сега върви много по-добре,но на феста като неможах да стартирам и ме би Одисей,не съм мрънкал да ходя в горния клас при 4 турбо автомобила,да бия единия защото е счупен и после да се бия в гърдите че съм се класирал 3-ти,не стаааа пия.Евала ти правя за колата,върви много добре,но трябваше да покажеш какво може в твоя клас

16.8 сек???
                                И ако това наистина ти е времето,няма какво да говориме повече,моята с мътви дебитомер и ламбда-даде не феста 16.7 а и с това време не ми се вярва да биеш тези коли които твърдиш
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X