Здравейте колеги, пак имам въпрос свързан с двигателите, или по-точно със замяната на двигателите. Преди няколко дни разбрах, че има такъв двигател при 166 и GTV
и тва нещо много ме зарадва! Защото ако тва което си мисля се осъществи, няма да се налага да си продавам колата!
Та въпросите са ми:
1 Може ли този двигател да се сложи на 156 2.0 ТС?
2 Освен двигателя, трябва ли да взема и скоростите (или те са същите кат мойте) и съответно някви други специфични чаркове?
3 Някой знае ли къде мога да го намеря тва чудо в БГ или човек дето може да ми го докара от чужбина?
4 Може ли да се купи такъв чисто нов двигател и от къде?
Като условието е да е от 166 или GTV щото е сравнително нов и няма да е много износен, докато при 164ката вече нещата са други!
Много благодаря на отзовалите се колеги, защото ако някой може да каже нещо такова то мисля че тука е мястото!
Та въпросите са ми:
1 Може ли този двигател да се сложи на 156 2.0 ТС?
2 Освен двигателя, трябва ли да взема и скоростите (или те са същите кат мойте) и съответно някви други специфични чаркове?
3 Някой знае ли къде мога да го намеря тва чудо в БГ или човек дето може да ми го докара от чужбина?
4 Може ли да се купи такъв чисто нов двигател и от къде?
Като условието е да е от 166 или GTV щото е сравнително нов и няма да е много износен, докато при 164ката вече нещата са други!
Много благодаря на отзовалите се колеги, защото ако някой може да каже нещо такова то мисля че тука е мястото!

Comment