Известие

Collapse
No announcement yet.

Тунинг на 145/146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тунинг на 145/146

Ай сега разбирачите да ме светнат, кое може да се "пипне" по тези модели та да вървят повечко, реално не ненормални работи. И постиганли ли са някакви резултати.

Ай сега неразбиращите да уточнят за кой модел говорим че книга не ни се пише
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

ми няма значение, всеки който знае на кое , какво може да се направи да пише, то във фирума всички са с различни модели, предполагам за всеки може да е полезно

Comment

Като за начало може да си полираш колекторите и да си сложиш спортен филтър
        Бобо ще те насочи от къде да си го купиш
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo155
          Като за начало може да си полираш колекторите и да си сложиш спортен филтър
          Бобо ще те насочи от къде да си го купиш
          С това освен звук друго надали ще се постигне, но пък в комбинация с още нещо ще е гот
          Най евтино е да се смъкне главата мойта е така и съм доволен. Ако имаш повече парички слагаш и чип. Другите работи или са много скъпи и трудоемки или са хамалогии.

Comment

gigi, колко прибавка са ти свалили от главата?
            И къде са ти я правили, ако е било по твое време?
            sigpic
            === 75 1.8 T '86 ===
            === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

може да се базикнеш с газоразпределителната диаграма , ама няма да ти работи добре на ниски , за сметка на това обаче на всоки обороти ще вурви кат "АЛФА"

Comment

Първоначално публикувано от Dexer
                gigi, колко прибавка са ти свалили от главата?
                И къде са ти я правили, ако е било по твое време?
                Ами по мое време е, но не знам точно . Правих малко ремонтче във Ванто и им казах да я пилнат леко те от своя страна са я дали на външна фирма а коя е тя не знам а за вървенето мисля че има добър резултат, може да питаш Бобо. Мисля че неговата има повече сила от чипа, но на мене ми струваше около150 лв да се припаснат клапани и отнемането на главата а чипа е

Comment

аз па моита съм си я бутал с мазни ръце и има голям резултат и хем не съм разбира4 а резултата е ама наи добре е да си я умиеш твоита и да си я караш само
                  п.с. не се захващаи с тая материя 4е не знаеш какво те 4ака

Comment

Първоначално публикувано от Цветан Атанасов Янакиев
                    може да се базикнеш с газоразпределителната диаграма , ама няма да ти работи добре на ниски , за сметка на това обаче на всоки обороти ще вурви кат "АЛФА"
                    и какво според теб колега може да се бъзика в газорапределителната диаграма на 145/146 4е ми е любопитно??? аз ли4но съм пробвал да се бъзикам и не мисля 4е може да се постигне кои знае какво а и доста поумира на ниските мисля 4е дори не става за каране в натоварен градски режим а и по сериозните модели си имат вариатор които си се бъзика и не е нужно ти да се намесваш е малко потраква ама има цяр там за някои лев и спира да трака

Comment

.....Правих малко ремонтче във Ванто и им казах да я пилнат леко
                      аз пък си мисля 4е във ванто не са ти я пилнали защото всеки сервиз от техния ранг не би го направил защото след едно такова леко пилване после на БОБО и две ЕКУ-та да сложи не биха му помогнали аз съм му го доказал с моята бабка дето беше леко пилната и даваше по добри резултати от детелинката на 145 ако 4ете тая тема сам ще го каже
                      п.с. в заклю4ение ще кажа 4е никои сервиз не би посмял да пилва без клиента да е дошъл за това и освен това рея услуги не са по 150 лева ако не вярвате можете да попитате ЖОРКО за колко лева му го пилнаха пунтото в ТСУНАМИ

Comment

75 2.0 turbo , не казваш нищо ново.Когато се пипа там винаги или е по мощна на ниски обороти или е по мощна на високи обороти.Не сум наясно с този модел , но доколкото знам това с разпределителния вар важи за всички 4тактови автомобили

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                          аз пък си мисля 4е във ванто не са ти я пилнали защото всеки сервиз от техния ранг не би го направил защото след едно такова леко пилване после на БОБО и две ЕКУ-та да сложи не биха му помогнали аз съм му го доказал с моята бабка дето беше леко пилната и даваше по добри резултати от детелинката на 145 ако 4ете тая тема сам ще го каже
                          п.с. в заклю4ение ще кажа 4е никои сервиз не би посмял да пилва без клиента да е дошъл за това и освен това рея услуги не са по 150 лева ако не вярвате можете да попитате ЖОРКО за колко лева му го пилнаха пунтото в ТСУНАМИ
                          Не си допрочел. Ванто я дадоха на някаква друга фирма заради тази операция. А за какво им е клиента след като съм казал какво искам и смятам че не им трябвам да виса там. Плюс това те се казаха че ако не стане добре е на моя отговорност. А тъй като правихме ремонт на една Ланча отнемането на главата и в международния гараж струваше точно 40 лв.

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                            Твойта кво ли не и беше пипал не се праи на луд
                            Тази на Гиги върви точно като за наполовина свалена глава
                            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                            sigpic
                            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                            X