Ай сега разбирачите да ме светнат, кое може да се "пипне" по тези модели та да вървят повечко, реално не ненормални работи. И постиганли ли са някакви резултати.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тунинг на 145/146
Collapse
X
-
Ай сега неразбиращите да уточнят за кой модел говорим че книга не ни се пише0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
-
Първоначално публикувано от Dodo155Като за начало може да си полираш колекторите и да си сложиш спортен филтър
Бобо ще те насочи от къде да си го купиш
Най евтино е да се смъкне главата мойта е така и съм доволен. Ако имаш повече парички слагаш и чип. Другите работи или са много скъпи и трудоемки или са хамалогии.
Comment
-
Първоначално публикувано от Dexergigi, колко прибавка са ти свалили от главата?
И къде са ти я правили, ако е било по твое време?. Правих малко ремонтче във Ванто и им казах да я пилнат леко
те от своя страна са я дали на външна фирма а коя е тя не знам
а за вървенето мисля че има добър резултат, може да питаш Бобо. Мисля че неговата има повече сила от чипа, но на мене ми струваше около150 лв да се припаснат клапани и отнемането на главата а чипа е
Comment
-
Първоначално публикувано от Цветан Атанасов Янакиевможе да се базикнеш с газоразпределителната диаграма , ама няма да ти работи добре на ниски , за сметка на това обаче на всоки обороти ще вурви кат "АЛФА"а и доста поумира на ниските мисля 4е дори не става за каране в натоварен градски режим
а и по сериозните модели си имат вариатор които си се бъзика и не е нужно ти да се намесваш
е малко потраква ама има цяр там за някои лев и спира да трака
Comment
-
.....Правих малко ремонтче във Ванто и им казах да я пилнат лекозащото след едно такова леко пилване после на БОБО и две ЕКУ-та да сложи не биха му помогнали
аз съм му го доказал с моята бабка дето беше леко пилната и даваше по добри резултати от детелинката на 145
ако 4ете тая тема сам ще го каже
п.с. в заклю4ение ще кажа 4е никои сервиз не би посмял да пилва без клиента да е дошъл за това и освен това рея услуги не са по 150 лева ако не вярвате можете да попитате ЖОРКО за колко лева му го пилнаха пунтото в ТСУНАМИ
Comment
-
Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo.....Правих малко ремонтче във Ванто и им казах да я пилнат лекозащото след едно такова леко пилване после на БОБО и две ЕКУ-та да сложи не биха му помогнали
аз съм му го доказал с моята бабка дето беше леко пилната и даваше по добри резултати от детелинката на 145
п.с. в заклю4ение ще кажа 4е никои сервиз не би посмял да пилва без клиента да е дошъл за това и освен това рея услуги не са по 150 лева ако не вярвате можете да попитате ЖОРКО за колко лева му го пилнаха пунтото в ТСУНАМИ
Comment
-
Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo.....Правих малко ремонтче във Ванто и им казах да я пилнат лекозащото след едно такова леко пилване после на БОБО и две ЕКУ-та да сложи не биха му помогнали
Тази на Гиги върви точно като за наполовина свалена глава0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment