If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Боби остави го колегата според него явно карбураторите не струват.....,но всеки има право на мнение важното е колите ни да вървят иначе съм виждал на колегата Крис колата на снимки и колата му изглежда много добре
Искам само да споделя едно мнение от Фоксвагеновия форум на един админ там та тои каза следното че специално този мотор 1,6(101к.с.) е много по куц от 1,8-(90к.с.) и има доста по нисък въртящ момент. И сега за да избегна нападки казвам че това съм го чел там и не си го измислям поздрави на всички
Значи първо, никъде не съм си написал мнението за карбураторите, ти го направи вместо мен и определено то не е такова каквото каза Въпросът беше към Боби какво е имал в предвид с това, че е умряла - конкретно моя автомобил или алфите с моя двг.
И второ - що се отнася до съпоставката между 1.8 90 и 1.6 101 - въртящия им момент и на двата е 145nm Единственото куцо на този 1.6 двигател е, че са го слагали на Пасати 97-99 година и разбирачите недоволстват, че не вървял - как да върви на такова купе. Едно Толедо е 1070 кила по каталог - един Пасат 1300
Тоа двигател 1.6 на vw е доста пъргав и мога да ти кажа моето мнение - падаш с няколко коли. Ако върви като моя боксер - падаш с половин дължина
Ето това имах впредвид според теб коли с еднакви двигатели(моята и твоята)обаче едната с карбуратори(моята)пада с няколко коли а твоята само с една дължина.......немам думи иначе е напълно възможно да си доста по- добър шофьор от мен и тва да обяснява всичко затова ме извини ако съм те засегнал по някакъв начин.
А това за 1,6 и 1,8 моторите казах че не е мое мнение а съм го чел във VW форума
Боби остави го колегата според него явно карбураторите не струват.....,но всеки има право на мнение важното е колите ни да вървят иначе съм виждал на колегата Крис колата на снимки и колата му изглежда много добре
Искам само да споделя едно мнение от Фоксвагеновия форум на един админ там та тои каза следното че специално този мотор 1,6(101к.с.) е много по куц от 1,8-(90к.с.) и има доста по нисък въртящ момент. И сега за да избегна нападки казвам че това съм го чел там и не си го измислям поздрави на всички
Значи първо, никъде не съм си написал мнението за карбураторите, ти го направи вместо мен и определено то не е такова каквото каза Въпросът беше към Боби какво е имал в предвид с това, че е умряла - конкретно моя автомобил или алфите с моя двг.
И второ - що се отнася до съпоставката между 1.8 90 и 1.6 101 - въртящия им момент и на двата е 145nm Единственото куцо на този 1.6 двигател е, че са го слагали на Пасати 97-99 година и разбирачите недоволстват, че не вървял - как да върви на такова купе. Едно Толедо е 1070 кила по каталог - един Пасат 1300
Да кажеш после какво е станало. Мога само да допълня към темата, че Toledo 1.9TDI 90 коня с 202nm въртящ момент пада от 1.6 Толедо, така че напълно нормално е да те мине, да не се спичаш после Всичко е възможно в крайна сметка, а както казваш ти - и от мулето зад волана
Хайде пускайте се, тук се превърна като в някои други форуми. Само приказки и философщини. Ако те е страх не се пускай... Всички ще чакаме да се похвалиш........... УСПЕХ
Comment