Днес установих едно нещо, при висока скорост чистачките ми започват да пълзят нагоре по стъклото и да треперят, та ми иде на акъла да сложа единична която стои изправена но си чисти и в двете посоки.Та откъде мога да си намеря такава машинка и рамо?!?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Чистачка
Collapse
X
-
Re: Чистачка
Първоначално публикувано от MrXДнес установих едно нещо, при висока скорост чистачките ми започват да пълзят нагоре по стъклото и да треперят, та ми иде на акъла да сложа единична която стои изправена но си чисти и в двете посоки.Та откъде мога да си намеря такава машинка и рамо?!?Друг е въпроса как ще стои изправена и как ще чисти и в двете посоки
1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
и делта
-
Ситроена ми беше с 1 чистачка... И много добре си чистеше...Никакви облаквания нямахВиж от някой Ситорен ЗХ и вече да се пригажда
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Дотук само Еньо даде добра идея, те и мойте си чистват добре но след 180 започват да се качват на средата на стъклото от струята, немисля че с тази скорост ще използвам чистачките но така май не е много добр насилствено да се движат. Виждал съм по разни тунинговани коли такива единични вистачки които стоят изправени и като се пуснат първо минава пред шофера, след това прави пълен замах до другата страна и се връща пак по средата изправена. Не питам от каква кола да си пригодя, а откъде да си намеря такава единична
Comment
-
Първоначално публикувано от MrXДотук само Еньо даде добра идея, те и мойте си чистват добре но след 180 започват да се качват на средата на стъклото от струята, немисля че с тази скорост ще използвам чистачките но така май не е много добр насилствено да се движат. Виждал съм по разни тунинговани коли такива единични вистачки които стоят изправени и като се пуснат първо минава пред шофера, след това прави пълен замах до другата страна и се връща пак по средата изправена. Не питам от каква кола да си пригодя, а откъде да си намеря такава единичнаAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Виждал съм на Ситроен C15 и на AX че са с една чистачка. До гаража на моя монтьор в Бургас има едно AX разхвърляно ако искаш мога да проверя за такава машинка.
Иначе чистачки с протектор има на Бош за около 30 лв комплекта.'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейот две лостоветге лесно се преправят за една стига да ти се занимава
кат е толкова лесно покажи в картинки как се прави. ейй аман от остроумници.Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
вместо да се карате вземете ми прочетете мненията! Пак повтарям, чистачките ми работят задоволително, но така като са в покой в долният край на стъклото при висока скорост струята ги избутва нагоре. Идеята ми е да е единична която стои изправена, имма ги на много тунинговани и състезателни коли.Ето такава :
Comment
-
Re: Чистачка
Първоначално публикувано от MrXДнес установих едно нещо, при висока скорост чистачките ми започват да пълзят нагоре по стъклото и да треперят, та ми иде на акъла да сложа единична която стои изправена но си чисти и в двете посоки.Та откъде мога да си намеря такава машинка и рамо?!?
П.С. след каква скорост се появява проблемът?2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
sigpic
Comment
-
Иво ако толкова искаш да приличаш на голф няма ядове
трябва да си купиш рамо и чистака които са подходящи за твоято стъкло
слагаш ги на мястото на дясната чистака
и презацепваш оста на ел.моторчето към механизма на рамената
целта е да изместиш позицията на крайният изключвател
п.п по-култирният начин е с спойлерче
даже 156-цата оригинално е с такива
още по добре е ако си намериш спойлери