Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145 1.3 Boxer-ПОБЕДИТЕЛ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 145 1.3 Boxer-ПОБЕДИТЕЛ

26.02.2008-Военна рампа.Алфа 1.3 срещу Фиат Пунто 1.1 16V-победа с една кола.Алфа 1.3 срещу Рено Клио 1.2 Energie-победа с половин кола.Алфа 1.3 срещу Опел Тигра 1.4 16V- минимална победа за Алфа.Гордея се с италиянската машина Споделете и вашите успехи
    Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark
    Alfa Romeo 145 1.3Boxer 90hp EX

Айде да се пуснем...та да не си победител вече и темата да се обезмисли още повече...
    www.facebook.com/workshox

Comment

еее Шокс от тоя пост мене ме заболя

поздравления на колегата с боксера 1.3 досега никога не съм чувал за и виждал гонка на 145 1.3 боксер. тя като е под 100 коня пак е алфа и заслужава внимание Изненадах се приятно от тези резултати, честно.
      по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
        Айде да се пуснем...та да не си победител вече и темата да се обезмисли още повече...
        Силиш се на слабите...! а браво на колегата с бокрера я пробваи да се пуснеш с фиат браво 1.4 12v че тук един комшия се "стърви" на старата ми колица пак 1.3 боксер ам все немога да го хвана свободен Успех
        Lexus Is200
        Honda CBR 600 F4i

Comment

Може....но само за спорта,тогава има и удоволствие. Аа..ShoxXx говори си,не ми пречиш
          Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark
          Alfa Romeo 145 1.3Boxer 90hp EX

Comment

...

Така или ина4е в тоя форум тунинг няма.... поне да има малко рацинг , макар и на много ниско ниво А за тиграта извадил си късмет ,определено е по-бърза
            BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

и аз това си мислех, ама виждаме че не е невъзможно, щом на лице са дадени еди кви си условия :P за тва е интересно
              по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

както във всяко нещо, с което човек се захваща в тоя живот - най-важна е емоцията, така че браво, колега !!!
                1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Пунто няма 1.1 16v или поне не знам да има - има 1.2 - 80к.с.
                  "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                  Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                  Opel Astra J GTC

Comment

а на теб ще ти се осмисли ли живота ти да се пуснеш с 1.3 боксерче?
                    щото ако е така, аз ще поема бензина на колегата.
                    Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                    Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
                      Пунто няма 1.1 16v или поне не знам да има - има 1.2 - 80к.с.
                      Така е,няма мотор 1.1 16v на Пунто,но има два мотора 1.2 16v.Единият е 75 hp,а другият е 88 hp,където вторият е заместник на 1.6 sporting и се слага при по-новите модели.Най-вероятно колегата се е дръпнал с 1.2 16v 75hp.
                      Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                      ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                      ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Съвсем нормална тема - шокса се изложи с тоя пост
                        Alfa156 Against All

Comment

Не ми е че е 1.3 колата. Кой каквато кола има, такава кара...аз и със Suzuki Samurai съм се пускал, ама за мен поне не се е случило нищо особено в тази тема...

Просто другите коли са значително по-слаби и другото което е предтавете си ако всеки ден някой пуска по една подобна тема какво ще стане...съгласен съм да има такава тема цяла от типа на "Какво ми се случи днес по улиците" или нещо такова...

Comment

Първоначално публикувано от vladu
                            а на теб ще ти се осмисли ли живота ти да се пуснеш с 1.3 боксерче?
                            щото ако е така, аз ще поема бензина на колегата.
                            Това не го разбрах особено...

Alfa Romeo 1.3 boxer - 90hp
                            Fiat Punto 1.1 8V - 58hp
                            иначе има и от по-новото Punto 1.2 16V - 80hp
                            Renault Clio 1.2 1991г - 55hp
                            Renault Clio 1.2 1998г - 60hp
                            Renault Clio 1.2 2002г - 74hp
                            Opel Tigra 1.4 - 90hp

За тиграта браво, че си я бил ама иначе...ко да кажа?

В тоя ред на мисли и аз ги бия гореизброените и се гордея със френската машина.

Comment

не че има кой знае ква разлика ма 1.3 боксер е 90 коня
                              98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Working...
                              X