Известие

Collapse
No announcement yet.

Турбо перка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mind_Control
    а ако се сложи перка задвижвана от електричество дали може да създаде достатъчно налягане?
    ...а бе момчета не изтрещяваите ...ел. компресор има при мерцедес.....но системата е съвсем друга.......кви са тия вентилатори, където ви духат
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

не съм чел темата , само първия пост на колегата и мението ми е че нещо си въобразява освен тая перка да са я направили да издава някакъв свирукащ звук , това ще и е единственото хубаво , друг ефект от нея.... трудно
      ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
        а ако се сложи перка задвижвана от електричество дали може да създаде достатъчно налягане?
        Може и един сешоар да се сложи
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

[quote=Коки]
          Първоначално публикувано от "Mind_Control":2hxvz19p
          Може и един сешоар да се сложи [/quote:2hxvz19p]
          Патентовай го ,поне е по-евтино от "ТУРБО"перката,и развива по високи обороти >Нова мода в тунинга-Сешоар тунинг,аз имам един стар,още утре ша го пробвам,след това ще замеря ускорението....
          PS:Как може да си давате парите за глупости бе хора,изпиите ги по-добре(от турбо перка спомени няма)
          GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

[quote=Ivo Skoklev][quote="Коки":wmiy71tq]
            Първоначално публикувано от "Mind_Control":wmiy71tq
            Може и един сешоар да се сложи [/quote:wmiy71tq]
            Патентовай го ,поне е по-евтино от "ТУРБО"перката,и развива по високи обороти >Нова мода в тунинга-Сешоар тунинг,аз имам един стар,още утре ша го пробвам,след това ще замеря ускорението....[/quote:wmiy71tq]

Само внимавай да не го бастисаш, чи жината ша та утрепи
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

[quote=Коки]
              Първоначално публикувано от "Mind_Control":26f6oqzj
              Може и един сешоар да се сложи [/quote:26f6oqzj]
              Аз на моя мотокар му я прилагам тая техника от години, ама само докато запали, че после почва мноо да бега
              sigpic
              === 75 1.8 T '86 ===
              === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

във WV форума един пич беше почнал да си прави турбо на ГОУФА от вентилатор за компютар ама бил някакъв нечуван страшни обороти развивал и даже имаше снимки как го прави това онова с интерес следях развитието му ама уви нещо стана с темата и я няма вече за жалост ако беше там щях да ви оставя линк да се посмеете неискам да си спомням как съм се смял като четях. бахти и тъпите ГОУФаджий.

Comment

Първоначално публикувано от JacK`DanielS
                  във WV форума един пич беше почнал да си прави турбо на ГОУФА от вентилатор за компютар ама бил някакъв нечуван страшни обороти развивал и даже имаше снимки как го прави това онова с интерес следях развитието му ама уви нещо стана с темата и я няма вече за жалост ако беше там щях да ви оставя линк да се посмеете неискам да си спомням как съм се смял като четях. бахти и тъпите ГОУФаджий.
                  Темата си я има, ама не си я про4ел май както трябва Колата е Пасат и вентилатора си е нормален .... системата е готова и се събират пари за няколко сетъпа на диното , незнам кое ти смешното
                  BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

да сега се порастаршувах по обстойно и янамерих!!!! http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic.ph ... sc&start=0 пасат е да ама само купето....! смешно е как данее смешно, тия ГОУФаджий нещо хич ги няма в главата. що не вемат да вгадят климатика да духа във кутията хем ша има студен и хубав въздух хем ша е като "турбо". мале защо го казах това някой ГОУФаджия ше земе да го направи като ги знам кви са хахахахах!!!

Comment

абе бате вие се изгаврихте с мене искал сам опитал сам просто ви казах и то кво стана
                      голяма работа
                      AlFa RoMeO 155 1.8 twin spark 16v

Comment

Не се сърди, никой не злобее. Малко шеги и закачки и стана весела тема.
                        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

bager е прав!...аз колко пъти съм изпадал в тъпи ситуаций ...не го взимай на вътре...защото след това става...некакав си комплекс...колко учени са тръгнали от опити!...подигравали са ги...а след това признали!!!
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Толкова много истини за механиката и в частност - тази на флуидите - на едно място не бях срещал
                            _______
                            146 JTD - ex
                            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Working...
                            X