Известие

Collapse
No announcement yet.

Формула 1 -2008 -упс ай дид ит агейн :D

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от TaNo
    Радвайте се тва ви беше една от малкото писти на които сте по-добри А на тоя Маса как съм ядосан, прееба цялото състезание като препречи пътя на Кими още от старта
    И мене ме ядоса зверски
    Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
    Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
    "If the sun refused to shine, I would still be loving you.
    When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."

Comment

• Ето ви сега изненада, честито на BMW

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Пуснато на: Нед Апр 06, 2008 11:44 pm Заглавие:

Първоначално публикувано от TaNo
        Първоначално публикувано от koolio
        И аз съм доволен от моя човек - Кубица .
        Тоя Кубица мога да ти кажа, че е един от най-добрите пилоти просто тва БМВ не струва. Като видях ферарито как му взе старта.. кво да говорим Кубица е бъдещия шампион слушайте кво ви говора
        Май излезнах прав А тоа Хамилтън ако не ни беше почупил Ферарито сега на на финала щеше да е по-различно..
        landikar
        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• Първоначално публикувано от Derry
          Ето ви сега изненада, честито на BMW
          Честито и от мен на баварците, колкото до Хамилтън - явно няма навика да гледа светофарите и направи не малка тъпотия - да видим ще бъде ли наказан!!!
          В Кубица има много голям пилот и е само въпрос на време да покаже на какво е способен - зависи много и от отбора!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• На тоя маймун да вземат едни очила да му вземат. Къвто бащата /оня ден разбил Порше за няма и 200 м/ такъв и сина осра с извинение цялото състезание.

Comment

• Ами така ще е,като пускат маймуни да карат коли,кво да очакваме.Нищо,сега поне една седмица ще го сърби задницата,ако знае колко ги отнесе .В тоя ред на мисли,добре,че няма и жени във Формулата

П.С. За следващия старт,чаавето е наказано с 10 места назад и преглед при офталмолог
              2011 Giulietta MA-ex
              1995 155 1.8 TS 8V
              2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Люис Хамилтън (Макларън) и Нико Розберг (Уилямс) са наказани от стюардите на Гран при на Канада за инцидента в питлейна, при който англичанинът удари Кими Райконен (Ферари), а Нико се блъсна в задната част на неговата кола. Двамата ще бъдат преместени с по 10 места назад на стартовата решетка за надпреварата във Франция.

Иначе отляво на Ферарито има достатъчно място да мине Икарус - ама на негрото явно не му е достатъчно

Volvo XC90 D5 '06
                Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

• “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                  ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• гледах старта, излязох, прибирам се и половината коли ги няма на пистата и то най-интересните
                    голяма мъка беше, поне сте писали какво се е случило
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Много съм доволен - не крия, че след като Шуми се отказа, станах фен на Кубица. Това момче има абсолютно всички качества необходими за шампион. Сега ако седне и в подходяща кола...
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Преди доста време....

Първоначално публикувано от ne0
                        на косъм съм да го обърна на расизъм... да го... ааа.. в ....а....
                        ето че в момента съм в същото положение....

Жалко за напълно проваленото съзтезание на Кими който започна да се движи много добре (Fastest Lap - K.Rдikkцnen 1:17.387) с преспектива за ПОБЕДАТА!!!

"Шоколадчето" за има няма сезон и половина направи доста простотии! То не бяха стартове от 2-ра предавка... Натискания "без да иска" на бутона за РПМ лимитъра за пита и още куп щуротии

Още ми е тегаво...
                        опит с Fiat Coupe 1,8 & Alfa Romeo 156 2,0 Twin Spark

Comment

• e негрото има заченки на каране даже го бива може би, но е много маркетингов за да се прецени реалното му състояние.

Примерно Сутил щот е бял и е 4тия или 5тия немец във формулата и не е толко актуален колкото единствения черен британец и единствен англичанин
                          Honda CB 500
                          Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                          Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                          Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

• Преди все мечтаех Кими или Монтоя да блъснат Шумахер е Монтоя го отцепи веднъж, сега и Хамилтън се прояви ама жалко, че не хлопна Маса. Ми мразя ги тия двамата, иначе Кими симпатичен ама карък малко ми се струва, мине не мине и все нещо му се случва жалко, че отиде във Ферари можеше да си намери друг отбор. Пък какво толкова се заяждате, че е черен като във Ферари половината механици мургави, спокойно може да се объркат и с цигани.

Comment

• Ми така е,на мургавите мястото им е в бокса,така че твойто Хами да вземе да се преориентира вече
                              2011 Giulietta MA-ex
                              1995 155 1.8 TS 8V
                              2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Още малко да подразни лъвовете или по-скоро кончетата

Comment

Working...
                                X