If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малко ме е яд, че Алонсо не може да стане 3 пред ония дето си мисли, че може да кара....
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
кво стана бе феновете на Хамилтън каде се покрихте На негарчето май му свърши царството
На карибите се покрихме сичките за малко и .
И да доуточня, фен съм на McLaren, пък това, че Хамилтън е пилот не зависи от мене я пък и момчето си кара добре. Пък то и няма смисъл да се обажда човек то тука на един фен на нещо различно от ферари се падат по 20 други влюбени във ферари и... абе няма смисъл
кво стана бе феновете на Хамилтън каде се покрихте На негарчето май му свърши царството
На карибите се покрихме сичките за малко и .
И да доуточня, фен съм на McLaren, пък това, че Хамилтън е пилот не зависи от мене я пък и момчето си кара добре. Пък то и няма смисъл да се обажда човек то тука на един фен на нещо различно от ферари се падат по 20 други влюбени във ферари и... абе няма смисъл
e нали Ферари са в консорциума как да не се кефиш, пък аз като почнах да гледам Ф1 се радвах на ферари щото другите нищо не ми говореха (малък съм бил) и се чудех що така не са много на чело, но дойде правилния човек с правилните 5титли и правилния екип и изправи нещата
Honda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Да бе,я не говори такива неща,че тогава вече официално ще подам молба за членство в Ку клукс клан
Успях да се прибера все пак поне за финала на състезанието
хайде на събора ще черпиТЕ
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Макларън ако я дават така няма как да задминат БМВ при конструкторите - трябва да обяснат на Хейки че треет точки
Пък кафения тип ако не стане шампион и тоя сезон се надявам да спрат да го подпират (имам впредвид от МакЛарън нали се славят че дават равни права на двамата си пилоти).
Инак ще се радвам ако има драма за титлата между Маса и Райконен
Honda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment