Известие

Collapse
No announcement yet.

Формула 1 -2008 -упс ай дид ит агейн :D

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Derry
    Я това май сърдит фен на ферари ще да е. Циганин миганин тоя път спечели, че и убедително сякаш другия път като спечелите вие ще гледам да си подготвя и аз една реч на тема бразилско кафяво или нещо там от сорта, та ако се справя добре може да ти се види грозно и да се осъзнаеш и даспреш да пишеш глупости.
    КОЛЕГА ,БЕЗ ДА СЕ ЗАСЯГАШ ,КОГАТО ПРОЧЕТЕШ И ВЪЗПРИЕМЕШ ТОЛКОВА ИНФОРМАЦИЯ И ПОЗНАНИЯ ЗА ФОРМУЛА 1 ,колкото съм възприел АЗ -МОЖЕШ ДА СИ ПОДГОТВИШ ЦЯЛА СТАТИЯ ОТ ПРОСТОТИИ И ДА ГИ ДАРИШ НА СЪФОРОМЦИТЕ СИ!!! Просто исках да ти кажа ,че не искаме да променяме възгледите и убежденията ти ,относно ,,великиятттт,,малък мерседес -макларън - или както му беше мазното име .За твое сведение има само ЕДИН ВЕЛИК СЕДЕМКРАТЕН ШАМПИОН ВЪВ ФОРМУЛА ЕДНО ,ГЕНИЙ , за когото вашто мазно британско шефче казва че ,ЗАДА СЕ ПОБЕДИ ШУМАХЕР С ФЕРАРИ ыосвен всичко друго ТРЯБВА И ДОЗА КЪСМЕТ
    -Аз си мисля нещо, мисля си .
    -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
    Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

• и не на последно място много талант които липсва във много от състезателите
      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Мисълта ми беше за епитети които слагаш не за качествата на този или онзи.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Да бе,ейййй я стига сте писали глупости в 'убавата ми темичка,че ще се ядосам
          п..
          Непожелаха да ви редактират мненията -ама по-добре Нека е видно колко смислено говорите
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Последният път пак не сте гледали формулата май
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                Последният път пак не сте гледали формулата май

Не гледах я но просто нищо интересно не стана за обсъждане
                landikar
                Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• Изкефи ме малкото бразилче, което взе 2ро място, ма още повече щеше да ме изкефи да не беше давал така път на Луис, просто не е редно
                  Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                  AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                    Изкефи ме малкото бразилче, което взе 2ро място, ма още повече щеше да ме изкефи да не беше давал така път на Луис, просто не е редно
                    Ако става въпрос - и малкото финландче Ковалайнен не трябваше да пуска малкото ... C'est La Vie ...

Comment

• Струва ми се, че пак хитруват тия мошеници. допреди 2 състезания бяха бавни, като стар дизел, а сега едната им кола върви, като космически кораб. тва не е нормално. дано ги хванат пак и този път да ги изхвърлят от формулата. ебаси джентълмените - ако не шпионират ще ударят някой или ще карат на 150 метра от колата за сигурност, за да може отзад да се блъснат или ще забавят другите да си направят бързите обиколки. последно сипали нередовен бензин от туба.... ако не бяха британци едва ли щяха да ги търпят толкова и да ги глобяват само финансово.
                      2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                        Изкефи ме малкото бразилче, което взе 2ро място, ма още повече щеше да ме изкефи да не беше давал така път на Луис, просто не е редно
                        Е те всички му дадоха път, щото Шуми вече не кара
                        Last edited by nikolaaaay; d.m.y г., 22:54.
                        2014: Deutschland über alles

Comment

• Квалификацийте днес бяха пълен провал
                          landikar
                          Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• Скудерията ли имаш предвид?

Comment

• ми нещо пилотите на ферари много на сериозно са взели лятния живот особено тая пияница Кими сигорно е нок далн сяка вечер, доста яко зеха да се данат та да видим
                              landikar

Comment

• Първоначално публикувано от TaNo Покажи съобщение
                                ми нещо пилотите на ферари много на сериозно са взели лятния живот особено тая пияница Кими сигорно е нок далн сяка вечер, доста яко зеха да се данат та да видим

Хунгароринг не е от любимите и силни писти за Ферари, не очаквам чудеса, но Силвърстоун и Хокенхайм си бяха провал

Comment

Working...
                                X