Известие

Collapse
No announcement yet.

Формула 1 -2008 -упс ай дид ит агейн :D

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ох ,че се набирате,сякаш взимате % от шампионата...
    Аз се кефя да гледам Ф1 и не бих си развалила удоволствието с нерви ,ако започна да се нервирам-ще сменя спорта
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• колкото и да злобеете - "гроздето е кисело...."
      '97 155 1.8 16V
      GMC YUKON DENALI 5.7 V8
      the cost of living is dying...everybody pays...
      sigpic

Comment

• не бе пичове никой злобее - четете малко и после се праверте на велики философи. факт ли е че в последната обиколка Глок се отдръпна все едно видя син флаг? - факт е. факт ли е че с това си действие реши титлата? - факт е. иначе за напълно е излишно да се говори за хашия пилот и вашия пилот. аз ако имах пилот във формула 1 ехееееееее.....ма немам. иначе Макларън не заслужават титлата тази година дори и само поради факта че откраднаха голяма част от технологиите на Ферари. дано догодина Хамилтън да не си повярва както направи Вилньов и да залезе бързо, бързо. щото и за него така говориха навремето - талант, най-добрия, ще стане велик.....стана...

поздрави.

ПС - на пича да кажа по темата за светенето. тебе като са те правили ти светил ли си? а? щото иначе от къде можеш да си сигурен че са те правили тези хора и в тази дупка?
        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
          Хамилтънчо
          Тоа па пилот някъв ли е
          2011 Giulietta MA-ex
          1995 155 1.8 TS 8V
          2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Хо-хо-хо 'бат Наско
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

• Добре де Глок се е дръпнал нарочно ама от бокса ли му наредиха или тои пусна Фетел да го изпревари щото му е сипатичен. Малко не се разбира. Пък може от Макларън да знаеха предварително какво ще стане в края на състезанието и го подкупиха.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• не Derry ,от Ферари са по- зле с 'матряла от всички тук и затова не се сещат да поискат разследване

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                  не Derry ,от Ферари са по- зле с 'матряла от всички тук и затова не се сещат да поискат разследване

ндам .. ама Ферари си беха зле и преди 96-та година
                  обаче нали се сещаш (не знам дали си ги следила толкова отдавна) ама от 96 до 2002 беха адските сезони ... както впрочем и 94 и 94 година Бенетон Форд и Бенетон Рено .. двама са хората които направиха история във Ф1 .. Фанджо и Шумахер
                  важното е както си казала по-горе да е кеф да се гледа
                  да аз от 93-та година състезание не бях пропускал до началото на миналия сезон .. обаче тоя спорт много се комерсиализира и меко казано затъпя .. изключвам последното състезание, което си беше за мен духовен оргазъм .. никога нема да се върнат вече славните години в Ф1 .. но поне нека става шоу като в Бразлия
                  иначе отбори, пилоти - всички ги тресе манията за парите

некой да е ревал повече от Шумахер през 2000-та година на Монца .. или от Хакинен през 2001 на същата писта ?!
                  Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                  Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                    ндам .. ама Ферари си беха зле и преди 96-та година
                    обаче нали се сещаш (не знам дали си ги следила толкова отдавна) ама от 96 до 2002 беха адските сезони ... както впрочем и 94 и 94 година Бенетон Форд и Бенетон Рено .. двама са хората които направиха история във Ф1 .. Фанджо и Шумахер
                    важното е както си казала по-горе да е кеф да се гледа
                    да аз от 93-та година състезание не бях пропускал до началото на миналия сезон .. обаче тоя спорт много се комерсиализира и меко казано затъпя .. изключвам последното състезание, което си беше за мен духовен оргазъм .. никога нема да се върнат вече славните години в Ф1 .. но поне нека става шоу като в Бразлия
                    иначе отбори, пилоти - всички ги тресе манията за парите

некой да е ревал повече от Шумахер през 2000-та година на Монца .. или от Хакинен през 2001 на същата писта ?!
                    Подкрепям! Много пари, малко сърце. По едно време Хакинен не се радваше и на втори и трето място се нацупен ходеше.

Comment

• Ехаа,DiStefano знаех си,че си мой човек

Comment

Ехаа,DiStefano знаех си,че си мой човек

ецццццц ...
                        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Хо-хо-хо 'бат Наско
                          Ного му разбирам,а?
                          2011 Giulietta MA-ex
                          1995 155 1.8 TS 8V
                          2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Гроздето може и да е кисело, ама конструкторската титла е на FERRARI !!!
                            Макларън нямат титла от `98 насам! Тази шампионска титла на Хамилтън си е чист късмет, 1 точка, в последната обиколка, зависим от това, дали Фетъл ще успее да се задържи на пистата или не ..., Хамилтън през цялото време кара 5-ти, Сигурно, да не би случайно да сгафи някъде, СТРАХ ГОЛЯМ ви казвам ...

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                              Гроздето може и да е кисело, ама конструкторската титла е на FERRARI !!!
                              Макларън нямат титла от `98 насам! Тази шампионска титла на Хамилтън си е чист късмет, 1 точка, в последната обиколка, зависим от това, дали Фетъл ще успее да се задържи на пистата или не ..., Хамилтън през цялото време кара 5-ти, Сигурно, да не би случайно да сгафи някъде, СТРАХ ГОЛЯМ ви казвам ...
                              Да, Ваша е титлта при коконструкторите, в тая връзка честито , като не се сещата да ни честитите на нас за Хамилтънчо /само мрънмкате/, ние поне да ви честитим.

А за точката мога да кажа "Тая година с точка, догодина с 10"

Comment

• Страх е да, миналата година 17 точки напред и накрая второ място, помисли си дали Ферари имаше късмет или нашия беше смотан. Ако бях обладан от шпионски мисли щях да си помисля, че FIA натисна McLaren ама аиде от мен да мине.

Преди да видите Шумахер, колко години не бяхте помирисвали титлата, че ми убягва от паметта?

Comment

Working...
                                X