If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Едно от най - мъдрите неща който Рон е измъдрил през изминалата петилетка, беше че пусна Кими в Ферари......
Бил шампион лани - шампион стана щото МКЛ се биха сами......
Ако и догодина Кими е в Ферари, то или са намесени еврей, или Лука ди Монтедземоло спи с на Кими жена му......
Хи-хи-хи смея се с глас на коментарите ти ,направо ме уби
п.п.
Спечелист-е
истина е
добре,че си останах в нас да гледам
Сега отивам на тренировка ,умирам от кеф!
е..следващият път може аз да ям лимони,ама кво....ще си взема и текила
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
аз предлагам догодина тебе да те пуснат във феррари и да идеш да спиш във наи близкия кош със някоя от столипиново
Аз предлагам да се плеснеш с 2 ръце по дупето, или казано с други думи "да се вземеш в ръце", и да не ми ръсиш разни афоризми, щото наскоро се научих да псувам, и в момента съм много чуствителен......плюс това без да съм чел правилата на форума, предполагам че с горното си мнение се нарушил това онова......
Иначе по темата - сега като се замисля - почти съм радостен че тоя охлюв се намаза на стената, белким сега от тима заложат на другия охлюв......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
то по голям охлюв от тебе има ли освен да плюеш нещо друго направил ли си? много късно си се научил да псуваш да не би сега да прохождаш!!!!!а и предлагам да си смениш никнеима със някакъв анти феррари по ще ти подхожда
то по голям охлюв от тебе има ли освен да плюеш нещо друго направил ли си? много късно си се научил да псуваш да не би сега да прохождаш!!!!!а и предлагам да си смениш никнеима със някакъв анти феррари по ще ти подхожда
Оки бре......не желая да отивам на тип отношения с тебе където можеш да ме биеш с опит......
Дасвиданя......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Идеално състезани, браво на Хамилтън, беше напрегнато последните 2 обиколки, иначе това с гумите най-спечели Хайфелд все пак е 3, а Алонсо остана 4 защото не ги смени по-рано, и все пак на финалната права надмина фетел, кубица и бурде
чакаме Монца
sigpic ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment