Дригата да каже впечатления, аз надявам се до 2-3 седмици и аз да мога, познавам доста народ дето с Меги карат, и чесно казано ме е яд че досега не сложих и аз......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Megasquirt става ли това нещо на наште бабки :wink:
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеДригата да каже впечатления, аз надявам се до 2-3 седмици и аз да мога, познавам доста народ дето с Меги карат, и чесно казано ме е яд че досега не сложих и аз......
това е идеалната електроника по джоба на българина
влагаш един път и забравяш кое туй дебиломери, vr датчици,ламбди и прочие
има и доста по пинизчийски електроники,но малко хора могат да си ги позволят
Comment
-
Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщениеповече за нищо на света не бих сложил електроника робърт бош
това е идеалната електроника по джоба на българина
влагаш един път и забравяш кое туй дебиломери, vr датчици,ламбди и прочие
има и доста по пинизчийски електроники,но малко хора могат да си ги позволятМнооого правилно казано само кеш да има, но кат смениш 1,2 дебитомера и 1 сонда- те ти Мега !!!
145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
-
Аве то и оригиналната като я преработиш можеш да ги забравиш тия нещаА относно мегата има и плюсове и минуси така че айде да не се превъзнасяте
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеАве то и оригиналната като я преработиш можеш да ги забравиш тия нещаА относно мегата има и плюсове и минуси така че айде да не се превъзнасяте
та в тоя ред на мисли и аз напълно подкрепям дригата превъзнасяики се
Comment
-
аз също подкрепям дригата
писнало ми е от скъпи бошовки простоии
само за пример един оригинален дебитомер за ГТ то струва 670 лева ако върнеш стария , иначе е 900 лева
ми да им го п...м на Бош
ако беха по 50 лева да ама като са монополисти да не са 100 кила
скоро може и аз да мина на скуиртеца
поне ще забрава за чипосване , само си сменям картите от рацерска на икономе и готово , да не споменавам че едно момче исползва 2 те карти на мегата за да си оправлява с едната газовите инжектори - така им ебаваш и мамата на газаджиите да им даваш по 2000 лева за газов инжекционVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Разгледах се във уж 1-2 офиц. Скуиртни форуми, и като гледам ората какво правят, и чак ме е яд......Не мога още да говоря нищо, но това което чувам е повече от задоволително......още повече че се очаква да ми изпадне чист спирт доста изгодно, и ще си я лашкам на спиртец, и ще си свиркам....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
И още как.....возил съм се на 3.5 литрово и около 400 коньово говедо на чист спиртец.....ама тоя човек спря да го намира тънко и пак мина на бенз....просто през софта променя леко сместа към по богата и никакви ядове.....гледах като теле като го видях да налива нещо бяло и прозрачно в резервоара....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Питай ако не те бърка колко е литъра и ако се продава, как става.....и ако не се продава дали пак някак си става...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеИ още как.....возил съм се на 3.5 литрово и около 400 коньово говедо на чист спиртец.....ама тоя човек спря да го намира тънко и пак мина на бенз....просто през софта променя леко сместа към по богата и никакви ядове.....гледах като теле като го видях да налива нещо бяло и прозрачно в резервоара.....
автомобила освен това дори и да успееш да запалиш дебита на дюзите предвид двоиния разход трябва поне двоино да се завиши както и тоя на помпата ....бе не е току така и за момента е доста по скъпо да се кара на спирт и да не забравяме и не на последно място че тоя спирт метанола е доста отровен и летлив и много лесно може да доведе до сериозно неприятности
Comment
Comment