Известие

Collapse
No announcement yet.

Astra Gsi и 156 2.4 печка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от gigi
    Първоначално публикувано от Sergey_gigov
    пак ли бре преди няколко години беше паднал задния мост на един кадет на цар борис III посока перник - моста беше фръкнал чак на тролейната линия и ги беше блокирал - (ръжда тунинг) :P
    за хлопелите има една приказка че с времето стават все по- бързи - много олеквали
    Пак спама ама..... на тоз кадет на цар борис му падна моста пред мене, щяхме се утрепеме там. Аз гонех светофара и като мина през релсите фръкна мосто и то хубаво ама нито от ляво нито отдясно да го заобикола та минах на по 5 сантиметра. Ама това е доста отдавна поне преди 5 год най малко.....
    А гайда баце престани щото на опел където свършват моторите на Алфа там почват а и единственият им читав е старата 2-ка, пък и незнам защо новите им дизелови мотори са от Алфа
    по това време и аз живеех в софия - и аз го видях как стана - бая страшничко си беше
    alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от ne0
      Първоначално публикувано от gaidata
      Първоначално публикувано от ne0
      да бе пък бензиношите алфа са на опел
      братле ако си забелязал в темите който съм писал само с тебе несъм се заяждал понеже доколкото съм чувал си се занимавал доста по колата и си нещо като идол за хората с 145-ци елвала че има такива като тебе да дава надежди на другитте , много ме учуди как неиздържа и почна дасе занимаваш с мене
      шиж се га гайда ли си, флейта ли си, саксофон ли си, сифон ли си... по принцип и аз се забавлявам по форумите ама понякога мещата си имат граници. Аз споровете си ги решавам по пистите не пред компа и затова съм престанал да спамя и да се надминетвам за тоя де духа.
      За автовоза нема коментира... шото те разбирам че не си достатъчно акълен за да разбереш колко не си
      бе не ми се коментира
      щом казваш така дае нека някой ми изтрие мненията , че доста хора от форума се засегнаха за сметка на мойта забава

Comment

Никой не се е засегнал - просто няма как да ни засегнеш
        Въпроса е, че не си ни приятен, ако все още не си разбрал
        И вместо да искаш някой да ти трие мненията, просто спри да пишеш или промени тона, и наклона
        sigpic

Comment

е нали трябва да ви се смее няма да му е интересно ако промени нещо
          alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

брат според мен опела няа никав шанс след като си с чип.тва е 175-180 коня с турбо а астрата 150 без нищо.аз се бегах с едно А3 1.8т +чип и ме би с малко а мойта нема нищо сток такаче даваи за спорта кво му плащаш.поздрави и успех
            Mercedes W202 - 200kompressor 99'
            Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
            Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov
              е нали трябва да ви се смее няма да му е интересно ако промени нещо
              един интелигентен човек + това по голям от мен въобще неби ми обърнал внимание !!! ако сте чували приказката по-умния отстъпва. всеки отвъща с агресия и сси мисли че ще промени нещо по пътя на логигата си помислете кой си мисля че е по умния и после що се забавлявам

Comment

JTD-то

П.С чакаме.
                ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                sigpic
                ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Аз съм се пробвал с такава Астра в движение не от място по пътя за Дупница, Опела нямаше никакъв шанс . Пича беше много коректен и се поздравихме когато се отбих към Кюстендил
                  Fiat Punto 1.9 JTD
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                  sigpic

Comment

Абе адаш каде се губиш нете бях виждал да пишеш с месеци
                    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

един интелигентен човек + това по голям от мен въобще неби ми обърнал внимание !!! ако сте чували приказката по-умния отстъпва. всеки отвъща с агресия и сси мисли че ще промени нещо по пътя на логигата си помислете кой си мисля че е по умния и после що се забавлявам[/quote]

е то всеки ти отстъпва вече повече от месец - ти се насра - качи ни се на главите

Comment

По темата- Алфата пада с много, ако Астрата е читава и със стария мотор. Ако Астрата е със Еко-ташак пада със сигурност тя.

До Гайдата - изпусни въздуха от тая гайда (балон) и слез на земята. Всички знаят, че С20ХЕ върви много, защото на тоя мотор най-важното нещо за да върви така не е правено от долнопробната марка Опел. Колкото да твойта Корса тя не е с хубавата глава за да върви. Ако си купиш С20ХЕ ,тогава може да претендираш, че имаш кола. Засега си с кофа за боклук, но на колела.
                        Запитай се защо Косуърт си взеха добрата глава на С20ХЕ и оттам нататък Опел нямат вървежен мотор. Отговорът е: На Косуърт не им се работи с Опел, защото от Опел кола не става. Това е боклук за всекидневно безразлично придвижване, и нищо повече. Опел през всичките си години участие в състезания от всякакъв вид не можаха да покажат нищо. Защо преди години в DTM не успяха да натупат Алфа поне веднъж? Ами защото сами се правеха мотора (без помощ от Косуърт) и съответно бяха винаги на 3-то място. Толкова за Опел.
                        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

аз на бояна съм виждал как 2ка С20ХЕ пада от 1.8 екосмеха , ама сигурно е било от шофера
                          ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Небеше от шофиора... Просто Мартин неси признава че екотека е пипнат
                            Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                            Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                            Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                            Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                            Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Я глеите кво прави Мохера с неква Фастра
                              Червения дзвер кво прави а а а па ние се чудим за 156
                              http://zazz.bg/play:445423b9
                              Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                              Alfa Romeo 33

Comment

Такава алфа ще има успех само от 110 на 5-та предавка. От място, ако всичко е наред, ще падне
                                Просто трябва да видите какви времена дава чипосан 2,4 и С20ХЕ. Само да ви светна че такива астри сток почти не останаха. Време от 15,6 сек. е напълно постижимо за астрата на 400 метра. От място според как е правена - 7,8-8 секунди и макс. скорост над 220. Това по ГПС. Много харесвам джесиките и затова ги познавам много добре .
                                Радвай се на това, което имаш, докато работиш за това, което искаш.

Comment

Working...
                                X