Първоначално публикувано от gigi
Известие
Collapse
No announcement yet.
Astra Gsi и 156 2.4 печка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ne0Първоначално публикувано от gaidataПървоначално публикувано от ne0да бе пък бензиношите алфа са на опел
За автовоза нема коментира... шото те разбирам че не си достатъчно акълен за да разбереш колко не си
бе не ми се коментира
Comment
-
брат според мен опела няа никав шанс след като си с чип.тва е 175-180 коня с турбо а астрата 150 без нищо.аз се бегах с едно А3 1.8т +чип и ме би с малко а мойта нема нищо стоктакаче даваи за спорта кво му плащаш.поздрави и успех
Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от Sergey_gigovе нали трябва да ви се смее няма да му е интересно ако промени нещопо пътя на логигата си помислете кой си мисля че е по умния и после що се забавлявам
Comment
-
един интелигентен човек + това по голям от мен въобще неби ми обърнал внимание !!! ако сте чували приказката по-умния отстъпва. всеки отвъща с агресия и сси мисли че ще промени нещопо пътя на логигата си помислете кой си мисля че е по умния и после що се забавлявам[/quote]
е то всеки ти отстъпва вече повече от месец - ти се насра - качи ни се на главитеalfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
По темата- Алфата пада с много, ако Астрата е читава и със стария мотор. Ако Астрата е със Еко-ташак пада със сигурност тя.
До Гайдата - изпусни въздуха от тая гайда (балон) и слез на земята. Всички знаят, че С20ХЕ върви много, защото на тоя мотор най-важното нещо за да върви така не е правено от долнопробната марка Опел. Колкото да твойта Корса тя не е с хубавата глава за да върви. Ако си купиш С20ХЕ ,тогава може да претендираш, че имаш кола. Засега си с кофа за боклук, но на колела.
Запитай се защо Косуърт си взеха добрата глава на С20ХЕ и оттам нататък Опел нямат вървежен мотор. Отговорът е: На Косуърт не им се работи с Опел, защото от Опел кола не става. Това е боклук за всекидневно безразлично придвижване, и нищо повече. Опел през всичките си години участие в състезания от всякакъв вид не можаха да покажат нищо. Защо преди години в DTM не успяха да натупат Алфа поне веднъж? Ами защото сами се правеха мотора (без помощ от Косуърт) и съответно бяха винаги на 3-то място. Толкова за Опел.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Я глеите кво прави Мохера с неква Фастра
Червения дзвер кво прави а а а па ние се чудим за 156
http://zazz.bg/play:445423b9Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
Comment
-
Такава алфа ще има успех само от 110 на 5-та предавка. От място, ако всичко е наред, ще падне
Просто трябва да видите какви времена дава чипосан 2,4 и С20ХЕ. Само да ви светна че такива астри сток почти не останаха. Време от 15,6 сек. е напълно постижимо за астрата на 400 метра. От място според как е правена - 7,8-8 секунди и макс. скорост над 220. Това по ГПС. Много харесвам джесиките и затова ги познавам много добре.
Радвай се на това, което имаш, докато работиш за това, което искаш.
Comment
Comment