Известие

Collapse
No announcement yet.

Ауди А3 1.8 Т+чип vs Алфа 156 1.8 ТС сток

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Емиии това как ги правя няма значение.Изобщо неми харесват постоянните ти нападки без нищо да сам ти казвал лично кам тебе.Данеби и ти да тръгваш по пътя на един колега от опел форума познат на всички и вместо нормално да посещаваш форума да се заяждаш и да дразниш.Нямам нищо против тебе както и други колеги от чужди форуми който посещават форума ама го правете нормално!!Какво му беше толкова странно че казах че е 175 коня немога да разбера !??!И савсем човешки те питах за какво говориш защото мойто турбо се чува ако искаш ще ти направя клипче по късно или утре
    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Не бе лице, не се заяждам, просто ми става смешно като почнат да се пускат "компетентни" мнения

Comment

Според мене просто ти е скучно и се чудиш какво да напишеш

Comment

Първоначално публикувано от Kingpin
          Не бе лице, не се заяждам, просто ми става смешно като почнат да се пускат "компетентни" мнения
          Абе брат, кога навърте толко мнения в наща секта, че те изпуснах.
          А добре дошъл!!! Все пак се надявам чат-пат и по някоя добра дума да казваш за Алфите. Все пак си карал някоя и друга......
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33
            А добре дошъл!!! Все пак се надявам чат-пат и по някоя добра дума да казваш за Алфите. Все пак си карал някоя и друга......
            Нямам задръжки - има Алфи, които ме кефят ужасно много!!! Например Brera Но никога няма да си купя Алфа, щото просто не е мойта кола

Comment

A бе мамин...ти ми дължиш вече десетки хиляди левове от басовете за по 1000лв дето ги хващаме с теб.

Най-интересното е, че всчики басове, които печеля са взе за коли от твоите любими: VAG и Porsche.

Баса за това, че нямало Leon с 4х4. - 1000лв не ги имам
              Баса за това, че има Cayenne с ръчни скорости. - 1000лв не ги имам

Сега може и бас да хванем, че има Ауди ТТ 1.8Т 150 коня. Ако щеш 5лв да хванем, че поне веднъж да се почувствам победител...баси.
              www.facebook.com/workshox

Comment

Незнам но като се загледа човек в това какво е написал начетения колега може да му стане той колко е "компетентен"

Comment

Първоначално публикувано от acko88
                  Незнам но като се загледа човек в това какво е написал начетения колега може да му стане той колко е "компетентен"
                  "да му стане ясно...."

kingpin е последовател на gaidata
                  ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Първоначално публикувано от acko88
                    Прическа, т'ва какво пиша в тоя форум ама хич не искам да ти бъде показателно за това, колкото съм компетентен Честно казано се регистрирах тука специално заради една тема, ама взе, че ми стана по-интересно

П.П.: не знаех, че на хората им става от моите писаници във вашия форум
                    кажи да се постарая малко белкем некой свърши

Косе айде моля те мацко не ми натяквай за два смотани баса, които съм ги хванал ей така щот съм искал да ти начеша крастата Да не ти напомням коолко нещица си разбрал от мене, например за турбо моторите Има ли смисъл да се води подобен "разговор" само не мога да разбера???

Comment

Няма смисъл - има ТТ 150к.с.
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33
                        Нямам задръжки - има Алфи, които ме кефят ужасно много!!! Например Brera Но никога няма да си купя Алфа, щото просто не е мойта кола
                        само да попитам -каква кола караш ти ?
                        alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

"Golf II", при това бърз!
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                            "Golf II", при това бърз!
                            То бавен има ли?
                            sigpicex
                            147Q2
                            300bhp/606nm
                            Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

По принцип няма, ама неговия наистина бил бърз... казват хората
                              sigpic

Comment

е поздрави за бързото голфче - всепак щом се е постарал човека
                                alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Working...
                                X