Известие

Collapse
No announcement yet.

Ауди А3 1.8 Т+чип vs Алфа 156 1.8 ТС сток

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Кефи ме в тоя форум как от почти всяка тема става стабилен офтопик

Колега Sergey_gigov не разбирам какво общо има мойта кола с Алфа Брера, но се надявам да ми обясниш Иначе колко е бърз голфа ми отдавна съм го показал и доказал на Калояново С най-добри чувства пиша в тоя форум и не разбирам защо ме сравнявате с някакъв изперкал опелджия

Ето я мойта бракма и предлагам да спрем с нея до тук

Comment

Купи си работещ дебитомер ! Не слушай, че без е по-добре Точно такива са симптомите на не работещ такъв... след 4000 оборота няма никой
      Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Насо ми е вечен враг на теорията за дебитомера виж нещо интересно мен пък на ниските ми я нямаше и чак като я сръчкам се пооправяше

п.с Кингпин са като прочетох кво сам написал щях да падна от стола от смях ама тука няма господари на ефира а само на офф-а дайте да продалжаваме по темата ако още не е изчерпана за ТТ-то е ясно
        Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
        Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
        Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
        Mercedes Benz A170 CDI FL '01
        Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от Kingpin
          Кефи ме в тоя форум как от почти всяка тема става стабилен офтопик

Колега Sergey_gigov не разбирам какво общо има мойта кола с Алфа Брера, но се надявам да ми обясниш Иначе колко е бърз голфа ми отдавна съм го показал и доказал на Калояново С най-добри чувства пиша в тоя форум и не разбирам защо ме сравнявате с някакъв изперкал опелджия

Ето я мойта бракма и предлагам да спрем с нея до тук

ок колега голф и брера едва ли някога ще имат нещо общо - азз само попитах - за да съм малко по- информирам
          alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

хаха на мене колите на Sergey_gigov и Kingpin ми изглеждат еднакви на снимките требва да ги мерите
            по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

е ти па сега тя мойта е най слабата у тоя форум де съм тръгнал и аз
              alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov
                е ти па сега тя мойта е най слабата у тоя форум де съм тръгнал и аз
                Да бе да,мое да поспориме
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

па дай да си спориме тогава - прекосили я изкарам 100 катъра и някое друго пуле я не

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                    Купи си работещ дебитомер ! Не слушай, че без е по-добре Точно такива са симптомите на не работещ такъв... след 4000 оборота няма никой
                    Не след 4000 , а след 4300
                    оф ако некой може да помогне , да казва ,4е само това не бях сменял
                    И днес на диагностиката мастора ме караше да си връщам кутията , според него от спортния филтър дебитомера ми се ''побърквал''
                    BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Първоначално публикувано от hristiqn
                      Първоначално публикувано от Naso
                      Не след 4000 , а след 4300
                      оф ако некой може да помогне , да казва ,4е само това не бях сменял
                      И днес на диагностиката мастора ме караше да си връщам кутията , според него от спортния филтър дебитомера ми се ''побърквал''
                      ХАХАХАХАХ дебитомер-а се сдухвал от филтъра.... мале че майстори... един колега със 156 беша така пак...даже и на празен ход стига до 4300 и не минава нагоре в обротите. Смени дебитомер и се оправи! Сега му играят оборотите, ама е от другаде вече!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

хаха - Кингпин - Велко шашармачец хахахах
                        1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                        1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                        2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Верно скапан "спортен" филтър може да доведе до скапване на дебиломера /ма тва е дългосрочен процес/ , но той не би трябвало да отчита грешни стойности дори и без филтър камоли със спортен
                          Mitsubishi Outlander
                          Mitsubishi Space Star
                          Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                            Верно скапан "спортен" филтър може да доведе до скапване на дебиломера /ма тва е дългосрочен процес/ , но той не би трябвало да отчита грешни стойности дори и без филтър камоли със спортен
                            Е па не е скапан КН е и се чисти и пръска с масалце както си му е реда И пак е смрад при дебитомера
                            BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Огледалата са срашни

Иначе ти е готина колицата
                              155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от hsr

Огледалата са срашни

Иначе ти е готина колицата
                                На Божура не съм те виждал скоро

Comment

Working...
                                X