If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
вече много фирми в БГ предлагат продукти на ФК,
един от вносителите се подвизава в доста форуми, тук при нас е с ник Vmax, но е най-известен в опел форума, там май е с ник Let'sfly
Всеки си има мнение, но според мен са доста ефектни... една вечер се бях засвяткал по магистралата в най-лявата лената.... и по едно време усещам в огледалото за задно виждане някакви силни фарове... поглеждам и познай - едно бе-ем-ве , се изблещило зад мен... с тези фарове.... аууу не е истина.. на тъмно изглеждат супер... някакси BMW-то изглеждаше сякаш се е смръщило, набърчило 'вежди'....
ако са уместно сложени, на подходяща кола, пасват идеално
Аз доста ненавиждам всеизвестните голфаджийски изпълнения, но лично мое мнение е, че тези фарове съвсем не са от тях.
Виж, ако им сложиш вежди от тиксо
Явно само на мен не ми е ясно, но все пак ще се радвам някой да ми обясни какво представляват тези фарове. Сигурно съм ги виждал, но да не знам ., че така ги наричат. Знам ли, може да ми харесат и някой ден да сложа на алфата си
Скъпа ли е тази придобивка?
Явно само на мен не ми е ясно, но все пак ще се радвам някой да ми обясни какво представляват тези фарове. Сигурно съм ги виждал, но да не знам ., че така ги наричат. Знам ли, може да ми харесат и някой ден да сложа на алфата си
Скъпа ли е тази придобивка?
е те тоз ефект
сори че снимката е на БМВ, ама това намерих първо...
Comment