Известие

Collapse
No announcement yet.

Кои с какво се е гонил ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имам опит с Калибра 2.0 16В c20xe Старта дърпам с половин кола......... 3-та започва леко да ме настига .....дълго няма никакви реални шансове 1.8 8в !

П.П Венци има много вярно в това което казваш

П.П 8000рпм - Забравил съм на кой продадох дебитомера,но ти се издаде Сега какво трябва да кажа ...... ?? Че щом си с моя най-вероятно си го бил ! Може неказвам че е 100% невъзможно ...... тя мойта и без това си е куц кон за твойта незнам ..
    Last edited by lulin racing; d.m.y г., 21:57.

155 2.5 V6
    Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
      Аз все още чакам да чуя за алфа, която е паднала...Ей много бързи тези коли бе.
      Рено Меган - 2.0 16v 150hp - голям срам , половин кола - ама срам си е .Би ме .
      @Connor доволен ?
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Ми малко по-добре се чувствам

Comment

• Аз съм падал от ZX 1.4 75 коня. Бях с Алфа 33 1.3 90 коня
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Лулин като се прибирам на лято с кораба маика 6те мина през софиа да вида таз 155-тица д еба.Може и един ластик до Ябланица,да те засипя със сажди и 4ерна пу6илка
            164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Всеки е падал . И много ви моля , не съпоставяйте Ауди срещу Алфа Ромео . Още по-малко , не се карайте и не усирайте темата . А за да не съм офф , мен ме би някакво Браво , нямам идея с кой мотор беше , но ме би с доста малко .
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                Всеки е падал . И много ви моля , не съпоставяйте Ауди срещу Алфа Ромео . Още по-малко , не се карайте и не усирайте темата . А за да не съм офф , мен ме би някакво Браво , нямам идея с кой мотор беше , но ме би с доста малко .
                от Браво JTD_105 падаш .. по-тежък си ...
                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
                  Лулин като се прибирам на лято с кораба маика 6те мина през софиа да вида таз 155-тица д еба.Може и един ластик до Ябланица,да те засипя със сажди и 4ерна пу6илка
                  Возилото куцаше до Итал Феста включително.... там ме изложи много ! След,което бе оправен проблема така че нем'ш шанс

155 2.5 V6
                  Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

• Стефане , точно па Браво ЖТД съм бил 2 пъти ... Въпросното Браво ( това което ме би ) беше бензиново .
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                      Аз все още чакам да чуя за алфа, която е паднала...Ей много бързи тези коли бе.
                      Aйде и аз да те зарадвам. То не беше нещо сериозно, ама се сдърпах с един Merc S500 (предпоследния модел, не му знам номера). Тръгнахме си нормално, аз реших да настъпя алфата, ама и той реши да настъпи Merc-a. До около 80км/ч вървяхме наравно, ама после... много лошо ме издуха.
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6
                      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Росен Желев
                        Колега като говориш за С20ХЕ че си го бил вярваш ли си?Да не карал на 2 цилиндъра защото с 3 ще те бие.
                        Да варвят тези опели аз имам много лош спомен от астра със същия двигател неподценявайте тези опели

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

• Хе калибрите са най-спънати от всички ... Астри/Вектри/Кадет. Ако и не е бил в час на газ може и да го е понатупал ... нищо чудно.
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
                            Хе калибрите са най-спънати от всички ... Астри/Вектри/Кадет. Ако и не е бил в час на газ може и да го е понатупал ... нищо чудно.
                            А дали ? Да ти доведа една калибра на КРЗ ? На всичкото отгоер момиче ще си я кара , само да и затворят мотора че взриви главата последния път .
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Колега .... сравни теглото на тия 4 опелски модела и ше си отговориш на въпроса ... калибрата може да прави добра максимална скорост заради ниското съпротивление, но не набира както го правят Вектра/Астра/Кадет. То ясно че има пипани калибри, дай я пуснеме с пипана Астра примерно ... момичето ше му падне кръвното.
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
                                дай я пуснеме с пипана Астра примерно ... момичето ше му падне кръвното.
                                хахахаахаха ти ме уби с това за кръвното

Вчера на един светофар някакъв дръглив мерцедес тип 190Д (РК - регистрация и с лошите лепенки дето вдигат по 50 коня) почна да форсира до мен и да ме гледа лошо...Еми само трябваше да отворя прозореца и да му кажа "ДИШАЙ дълбоко, аз черпя" ахахахах
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X