Известие

Collapse
No announcement yet.

Кои с какво се е гонил ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
    И аз искам да се похваля!!!
    Голф 3, 2.0 GTI 150коня-изпапках го както си исках
    БМВ 318iS E36 143коня - вече не се бягам с тях че не са интересни,ако е с чип и в добро състояние може, ама пак ги бегам и няма тръпка.
    БМВ 320i Vannos E36 150коня - тука беше интересно- бягах го с доста,обаче сега слагал чип и ще пробваме пак, а ме чака и още едно приятелче да се пробваме с такова(казва че е сток ама щял да ме разплаче)
    Ауди А3 1.9TDI 136коня 2003-4 година -мислех че ще ме хапне, че е много ново и е наказало доста 150кончета коли, но за мое учудване още от старта го бих на първа с 1кола, и нагоре продължих да го бягам до към 200 само се отдалечаваше в огледалото(беше бесен после,щото беше сигурен че ще ме бие)
    Ауди А4 1.8i с чип - по бул. България от светофара на Билата до следв. светофар посока НДК. Беше супер яко щото го бегах до трета и на една от пресечките имаше и тъкмо да отпусна газта и гледам че съм със 150 вече и че той не се отказва и само бих четвърта и газ до долу(пък квото стане), а куките даже се изкефиха и изобщо не ни закачаха - в общи линии го бих,обаче можеше и с повече, ама пусти полицаи ме стреснаха!
    Мерцедес ML270 CDI 163коня - нема толко куц кон,направо го прескочих
    БМВ X5 3.0d - новата , днес на светофара на горубляне посока центъра - до 160 бяхме плътно заедно и аз отбих за МЕТРО, ама на горе сиг. щеше да ме бие
    Друг път ще пиша кой ме е бил(не са малко), но да не забравяме че все пак съм СТОК мотор - само където карам на V-Power Racing 100октана, иначе всички които са ме били са били пипани нещо!!!
    Иха тая алфа сигурно варви яко, а гледам си от нашия край аз лятото евентуално мога да си дойда от Италия и може да се пробаме аз живея близко до Елин Пелин

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

• http://www.vbox7.com/play:996dc75b малко от хасково има и съфорумници от околията
      Who Likes To Fuckin' Partyy Alfa Romeo 1.4 TS

Comment

• Първоначално публикувано от hondoman Покажи съобщение
        Иха тая алфа сигурно варви яко, а гледам си от нашия край аз лятото евентуално мога да си дойда от Италия и може да се пробаме аз живея близко до Елин Пелин
        Колега имам една хондела като твойта под ръка,става ли като си в БГ да свирнеш да ги замерим
        Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
        Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
        Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
        Mercedes Benz A170 CDI FL '01
        Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
          Колега имам една хондела като твойта под ръка,става ли като си в БГ да свирнеш да ги замерим
          Да няма ядове

Comment

И аз искам да се похваля!!!
            Голф 3, 2.0 GTI 150коня-изпапках го както си исках
            БМВ 318iS E36 143коня - вече не се бягам с тях че не са интересни,ако е с чип и в добро състояние може, ама пак ги бегам и няма тръпка.
            БМВ 320i Vannos E36 150коня - тука беше интересно- бягах го с доста,обаче сега слагал чип и ще пробваме пак, а ме чака и още едно приятелче да се пробваме с такова(казва че е сток ама щял да ме разплаче)
            Ауди А3 1.9TDI 136коня 2003-4 година -мислех че ще ме хапне, че е много ново и е наказало доста 150кончета коли, но за мое учудване още от старта го бих на първа с 1кола, и нагоре продължих да го бягам до към 200 само се отдалечаваше в огледалото(беше бесен после,щото беше сигурен че ще ме бие)
            Ауди А4 1.8i с чип - по бул. България от светофара на Билата до следв. светофар посока НДК. Беше супер яко щото го бегах до трета и на една от пресечките имаше и тъкмо да отпусна газта и гледам че съм със 150 вече и че той не се отказва и само бих четвърта и газ до долу(пък квото стане), а куките даже се изкефиха и изобщо не ни закачаха - в общи линии го бих,обаче можеше и с повече, ама пусти полицаи ме стреснаха!
            Мерцедес ML270 CDI 163коня - нема толко куц кон,направо го прескочих
            БМВ X5 3.0d - новата , днес на светофара на горубляне посока центъра - до 160 бяхме плътно заедно и аз отбих за МЕТРО, ама на горе сиг. щеше да ме бие
            Друг път ще пиша кой ме е бил(не са малко), но да не забравяме че все пак съм СТОК мотор - само където карам на V-Power Racing 100октана, иначе всички които са ме били са били пипани нещо!!!
            пробвай се с БМВ 120d и после пиши с колко си го "бил" ...
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
              пробвай се с БМВ 120d и после пиши с колко си го "бил" ...
              Както казах и преди,ще пиша и какво ме е бягало, нямам много желание да се пробвам с 120d, защото вече се пробвах с 320d 2003г. и си ме напляска с две коли на 400м., а колегата Hondoman - като се върнеш от Италия свиркай, голям съм любител на дръпките и ще ги пробваме, а пък и до тогава може вече да съм с чип , а за по нататък само парички да има и ще има едно добро проектче за Алфонситко!!!

Comment

• Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщение
                Колега или много сънуваш или си за сериозен преглед при доктор(мисля че беше Психиатър).
                Колега, нямам причина да ви лъжа и ако искаш мога да покажа нагледно как върви Алфонситко, а помпата ми изключва на 7500оборота(така я взех),и не знам дали при всички е така, но доколкото знам си е СТОК отвсякъде!!!

Comment

Както казах и преди,ще пиша и какво ме е бягало, нямам много желание да се пробвам с 120d, защото вече се пробвах с 320d 2003г. и си ме напляска с две коли на 400м., а колегата Hondoman - като се върнеш от Италия свиркай, голям съм любител на дръпките и ще ги пробваме, а пък и до тогава може вече да съм с чип , а за по нататък само парички да има и ще има едно добро проектче за Алфонситко!!!
                  има 3 варианта на 320d ... ако е 163 коньовия да ..
                  ама ако по-слабите са те напляскали лошо ....
                  Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                  Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

напляска ме варианта със 150коня, обаче в последствие ми каза един негов приятел, че още след като го вкарал му сложил чип-за което не съм сигурен, защото не съм се пробвал с други 2.0d на бмв, но ако имам възможност бих се пробвал с 120d да видя какво ще стане!!!

Comment

• Днес се гоних с на един приятел клио-то . Въпросната въшка е 1.4 енерджи , но е доста гледана . Колицата е със спортен конусен филтър и някакви простотий за подобряване на сместа . Странното за мен е , че в момента в който набия 4-та ( на края на пистата ) Реното ме настига и почти ме изравнява . Имам чувството , че ще ме мине даже От 4 гонки , го взех и 4-те пъти , но с много малко . Явно килограмите са ми в повече . Има и клип , но не знам каде да го кача .
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

• С Е36цата на 1 приятелче.320ка ванос, до края на 2ра вървим горе-долу равно, после бавно започва да се отдалечава напред.На 400м е 2 калника разликата.

Koлкото до 120d, ако алфата е с чип, ще го вземе на ускорение...на доускорение няма шанс...

http://www.zeperfs.com/duel9-1264.htm
                        Last edited by Satanism; d.m.y г., 01:52.
                        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Батка варвят тия 320д една такава ама май беше от тия 150 коня кадето е наказа бая коли на Бояна един път би малкото гти голфче което е с спортен вал и други модчета с кола някаде а 320-та беше сток отвсякаде без чипове и т.н. просто ако е наред колата без проблем може да се справи с такава алфа 156 ако е стокова

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd
                            Ибах, толкоз бързи ли са тия 1-ци?
                            Не.. има още по-бързи даже... 120d 177к.с 350 Nm/2000 rpm. 0-100 7.6 сек.
                            ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                            sigpic
                            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщение
                              Не.. има още по-бързи даже... 120d 177к.с 350 Nm/2000 rpm. 0-100 7.6 сек.
                              Има и bmw 123d, което пак е 2000cc и е 204 коня
                              sigpicex
                              147Q2
                              300bhp/606nm
                              Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• Ей hondoman, ти си фен на рацинг раздела. Вчера един познат със Сивик 1.4ис скъса шортите на Вектра C20XE, но в нея бяхме 5 човека де, а в Хондата имаше общо двама. Та за 90 коня колата направо кърти, факт, представям си със 160 вти.
                                sigpicex
                                147Q2
                                300bhp/606nm
                                Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Working...
                                X