Известие

Collapse
No announcement yet.

Кои с какво се е гонил ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Онзи ден се дръпнах с едно много наточено Голфче 2 ГТИ 16в със спортно окачване, лежеше на 3см над земята. Мислех, че е инвестирал и в силов тунинг и не предполагах, че ще го бия. Но до 130 му направих около кола и половина, не мога да кажа с точност.
    Иначе преди време се сборихме с едно сиво GTV на моста Чавдар, поздравих пича на светофара и тръгнахме плавно, след което той даде газ и аз след него. Бях с още един човек в колата и за мое учудване го изпреварих и успях да се откъсна.
    Интересно ми е какъв ще е резултата с Golf 3 2.0 16v и Corrado със същия мотор...
    sigpicex
    147Q2
    300bhp/606nm
    Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• ако нямах алфа със сигурност щеше да си помисля ,че са най бързите коли ...
      Alfa156 Against All

Comment

• Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
        ако нямах алфа със сигурност щеше да си помисля ,че са най бързите коли ...
        Епа ти не знаеше ли бе колега
        Че са бързи - бързи са, ама че и тези надувки тука са излишни - спор няма. Аз досега съм имал само няколко сериозни дръпки, и кефа от победата (със знаменитата 33-ка де) беше невероятен. Иначе предпочитам тия простотии да ги оставя за пред монитора, защото знам много добре какви грешки стават често. Дори последната NFS апелира именно за това - It's time to take racing off the streets !
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Абе ти мани кефа от победата, кефа според мен е догато се дърпаш. А за надувките не знам. Ако приемате така моя пост, ваша си работа, ама все пак раздела е мунинг и рацинг, а темата кои с какво се е гонил.
          sigpicex
          147Q2
          300bhp/606nm
          Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• Aбе и аз хич не съм фен на "рацерството", ама преди малко, като се прибирах просто нямаше как да не го направя.
            Едно Q7 3.0TDI изглежда реши, че е много бързо и откровено си ме предизвика, но чак аз се притесних от ластика, който му направих, хем ми беше за пръв път да правя по-сериозно на състезател.
            Естествено, веднага след като включих трета, т.е. на съвсем малко над 100км/ч. върнах газта и намалих, защото е опасно и такива неща не трябва да се правят по улиците, обаче онзи профуча покрай мен на пълна газ, явно много се беше нервирал.
            Alfa Romeo 166 3.0 V6
            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• от такива състезатели ,тази сутрин неможах да позная каква беше колата облякла стълб на моста "чавдар" - баница
              Alfa156 Against All

Comment

• Така е, напълно съм съгласен.
                И мен сега ме е срам и ме е яд, че му се вързах на простотията, ама то като те хванат лудите понякога...
                Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

• Снощи към 23:00ч с един познат отидохме съвсем несеризно на един пуст булевард в идустриалната зона на града. Той беше с Тoyota СеликаS (1.8 140k.c.) 2000г., a аз с моята Алфа. Направихме 3 старта и въпреки неговото по-малко тегло и прочие не успя да ме "хване". Toyotata му съм я карал и съм очарован от колата като цяло, а след съревнованието не можах да скрия колко бях доволен от крайния резултат.
                  Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Никой не пише от какви коли е паднал
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Ами на мен снощи ми беше сефте и спечелих...
                      Та смятам да се откажа, докато съм на върха.
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                        Никой не пише от какви коли е паднал
                        Преди време от едно дизелово БМВ тройка или единичка беше не си спомням добре беше 2,0 d. Светофарна гонка и двамата тръгнахме по леко без въртене на гуми и после се напънахме. до края на моята първа около 70км/ч БМВ-то вървеше с мен ама после пуста италианка с тая втора скорост изхърках я няколко пъти а он замина
                        156 1,8 ТS 99
                        Nissan Murano 2005

Comment

• Аз съм падал от Алфа 155, беше на един светофар, още се чудя този какво имаше под капака натири ме сериозно. Но като те тепат алфи не боли толкова.
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

• Падал съм от Пежо 206.

Тръгнахме минах го и на 150 км/ч отпуснах газта . И след малко го гледам пича се заслил зад мен и светка. Газ от 130 както бях на 5 та обаче неможах да му одържа и ме изпревари от дясно всеедно въобще не давам газ . Естествено си върна за .

След това пътя стана дву посочен с натоварено движения. Та залепих се зад него и държа в обороти, но в момента в който той дадеше газ направо се изтрелваше

Много лошо Пежо
                            sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

• пежото ако е 2.0 136к.с падаш разбира се вървят много а и купето е леко.на мено едно рено клио 136кс какви ластици ми направи много е леко то тежи 800кг и с тея коне от 160км на горе незнам как ще е но на 2-ра и 3-та ме отнесе без проблем.гтв-то е тежко и докато набере онзи замина
                              Alfa romeo GTVex
                              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Снощи, пред София Ленд...или беше много спряла 318iS, или беше доста вървежна 318ка(E36 купе), защото ми беше доста зор да го взема.
                                Шифтнах секунда по-късно от 2ра на 3та...и чак тогава изостана с няколко педи....аз пък на средата на 3та върнах газта, че там седят много куки..а беше 1 вечерта в петък...
                                Last edited by Satanism; d.m.y г., 17:00.
                                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
                                X