Известие

Collapse
No announcement yet.

Кои с какво се е гонил ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от миро Покажи съобщение
    Има и bmw 123d, което пак е 2000cc и е 204 коня

Абе вие се ебавате с мен говорехме че мен 120d(163коня) ще ме отнесе като куцо пиле червей, а пък вие почнахте да давате некакви съвсем невъзможни за бягане двигатели.
    АЗ обаче пък ще ги бягам всичките (особено като си легна сега в съня ми).

Да не спамя повече, пиша щото ще ми се случи тия дни дръпка със Голф 4 - 1.9TDI 136коня 2002г. понаправен,поолекотен,филтри,без катализатори -такива работи(според собственика няма чип), та въпроса ми е мнение дали ще ме бие според вас и какъв е типа на впръскване на гориво,че нещо не го намерих из нета(ГНП ли е или Помпа дюза???)?

Comment

• Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
      ... понаправен,поолекотен,филтри,без катализатори -такива работи(според собственика няма чип)
      Много се съмнявам да няма чип, щом е "понаправен", ама все пак пробвай
      '05 166 V6
      '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• -
        Last edited by _nicko_; d.m.y г., 15:14.

Comment

• Moмчета...кво стана...падна снега и затрупа темата, а?
          Айде, поствайте, поне да чета, като все срещам рацерите я със служебната, я с на мама въшката.... :S
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Я някой модератор, докато е в застой темата, да и оправи заглавието, че всеки път ми бърка в очите. Кви са тия много хора, дето всъщност са един и се гонят, не знам....
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

• Ако не ти харесва заглавието се обърни към автора на темата

Иначе е съвсем нормално темата да е в застой, като се има предвид сезона и времето навън. Дори според мен трябва да се заключи и евентуално на пролет да се пусне втора чест
              155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

• Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщение
                Ако не ти харесва заглавието се обърни към автора на темата

Иначе е съвсем нормално темата да е в застой, като се има предвид сезона и времето навън. Дори според мен трябва да се заключи и евентуално на пролет да се пусне втора чест
                Ама като си редактираш то не се обновява с списъка с темите, ами само като влезнеш в самата тема се вижда новият вариант.
                Mazda 6 2.3 2005
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                  Ама като си редактираш то не се обновява с списъка с темите, ами само като влезнеш в самата тема се вижда новият вариант.
                  Зависи кой го редактира
                  155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

• Какво му е на заглавието ? Като не те кефи , не го гледай , цъкай темата с затворени очи
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                      Какво му е на заглавието ? Като не те кефи , не го гледай , цъкай темата с затворени очи
                      Супер си е ама вместо коЙ, демек единствено число, пише коИ, демек множествено число...
                      Mazda 6 2.3 2005
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                        Aбе и аз хич не съм фен на "рацерството", ама преди малко, като се прибирах просто нямаше как да не го направя.
                        Едно Q7 3.0TDI изглежда реши, че е много бързо и откровено си ме предизвика, но чак аз се притесних от ластика, който му направих, хем ми беше за пръв път да правя по-сериозно на състезател.
                        Естествено, веднага след като включих трета, т.е. на съвсем малко над 100км/ч. върнах газта и намалих, защото е опасно и такива неща не трябва да се правят по улиците, обаче онзи профуча покрай мен на пълна газ, явно много се беше нервирал.
                        БРАВО КОЛЕГА АЛФА РУЛС!!!
                        sigpicALFA ROMEO GTV 2.0/159 K.C./1996

Comment

• Одеве се пробвах със Сивик 1.6 В-Тек 125 магарета , и ме отупа
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                            Одеве се пробвах със Сивик 1.6 В-Тек 125 магарета , и ме отупа
                            На кой тоя бре
                            Говори му малко за мен да видим ко ша стане
                            Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

• Он е майничка , а Хондата нещо не ме впечатли Веско . До 120 беше на има-нема 2 коли пред мен .
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

• таз 125 коньовата май няма Втек
                                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
                                X