Първоначално публикувано от alfonso_90
Известие
Collapse
No announcement yet.
Купих си 17ки и ми трябва мнение какви да ги направя?
Collapse
X
-
-
слушай ся мой човек ,джантата прави колата,а колкото по голяма е тя толкова пове4е я отваря 4ерния цвят свива и се губи ефекта от тая голяма джанта ,затова я боядисай бяля особенно като колата ти е бяла ще стане супер ето виж мойта бившата как бешеsigpic alfa 33 1.7 8v-alfa146 2.016v
Comment
-
И от мен една точка за бяло. Личното ми мнение е, че "тича" на всякакъв цвят кола и особено на бяла, червена или черна.75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
-
[quote=NIKI_TIPO]Първоначално публикувано от "abart_":2bse3pisна вид е супер Типаратаа какво има под капака ,колега?
[/quote:2bse3pis]
нещо "вентилаторче" или ..... предполагам тея Жанти са си тежички146 Turbo
Comment
-
Първоначално публикувано от niksслушай ся мой човек ,джантата прави колата,а колкото по голяма е тя толкова пове4е я отваря 4ерния цвят свива и се губи ефекта от тая голяма джанта ,затова я боядисай бяля особенно като колата ти е бяла ще стане супер ето виж мойта бившата как беше33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
значи за сеа джантите няма да ги боядисвам щото като ги изкарах на слънце блестнаха,боята им е супер,само лака е малко поолющен,за сеа така ще ги карам докато ми омразне цвета тогава чак ще се замисля,но мерси за вскички мнения
Comment
-
днеска взех и другите два фланеца,следобед ще ходя да ги завивам,дано няма спънкиа ето какво правихме с колегата от форума вчера
Comment
-
Колега, 1 въпрос относно фланците. Само за раширяване на следата ли са или преходи от 4х98 на 4х100? Ако са преходи - от къде ги взе и на каква цена?ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
-
Първоначално публикувано от kalata8ники недей спира колата около вас че крис ако те знае къде живееш, незнам каква ще е съдбата на джантите
Comment
-
Първоначално публикувано от IltchoКолега, 1 въпрос относно фланците. Само за раширяване на следата ли са или преходи от 4х98 на 4х100? Ако са преходи - от къде ги взе и на каква цена?
п.п. ето още някоя снимка (с телефона ми )
Comment
-
Първоначално публикувано от -Kris-Пф ...... ше слага секретни болтовеAlfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Comment
Comment