If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А някой слагал ли е такова да сподели впечатления?
Същото, ама китайско...си сложих миналата седмица.....полувин година се търкаляше в багажника.... ефекта е все едно си без него ....то и това от 1-та снимка....не ми се чини да е хамериканско ...ама знаеш ли!
Първоначално публикувано от "Furious 155":2ydvq838
Същото, ама китайско...си сложих миналата седмица.....полувин година се търкаляше в багажника.... ефекта е все едно си без него ....то и това от 1 снимка....не ми се чини да е хамериканско ...ама знаеш ли![/quote:2ydvq838]
Дай някоя снимка да видим как стои на Алфа !
Иначе тези на линка, който съм дал едва ли са Американски .
По-скоро турски или китайски
Първоначално публикувано от "Furious 155":fqvpsfrd
Същото, ама китайско...си сложих миналата седмица.....полувин година се търкаляше в багажника.... ефекта е все едно си без него ....то и това от 1 снимка....не ми се чини да е хамериканско ...ама знаеш ли![/quote:fqvpsfrd]
...иначе не стои лошо..на 155 - та
Първоначално публикувано от "Furious 155":uzcjumfs
Същото, ама китайско...си сложих миналата седмица.....полувин година се търкаляше в багажника.... ефекта е все едно си без него ....то и това от 1 снимка....не ми се чини да е хамериканско ...ама знаеш ли![/quote:uzcjumfs]
...иначе не стои лошо..на 155 - та[/quote:uzcjumfs]
Да колега хубаво е ... дразни ли много ,бучи ли ? аз за това съм се насочил към тези защото ми казаха че не бучат от ниските обороти още стават пискливи във високите амаа знам ли ...
Първоначално публикувано от "Furious 155":2hkw3z5y
Същото, ама китайско...си сложих миналата седмица.....полувин година се търкаляше в багажника.... ефекта е все едно си без него ....то и това от 1 снимка....не ми се чини да е хамериканско ...ама знаеш ли!
...иначе не стои лошо..на 155 - та[/quote:2hkw3z5y]
Да колега хубаво е ... дразни ли много ,бучи ли ? аз за това съм се насочил към тези защото ми казаха че не бучат от ниските обороти още стават пискливи във високите амаа знам ли ...[/quote:2hkw3z5y]
Преди това бях само с тръба...та сам забравил нормалня звук ..иначе бучи само на високи обороти..нема писаци ....според мен наи добро си е оргиналното
А тия муфлери дали са добре за употреба без това тръгълното гърне. Мисля май да го разкарам - нещо оттам ми дрънка след напичане и незнам...
...в смисъл?....ако говорим за туниг на изпускателната система!...си има фирми...го правят от изпускателните клапани до края...и тогава може да се говори за ефект ....а тези, как ги нарече -муфлери ...са нищо...един резонатор с тръба на дупки вътре и вата...никел....и малко по шумна кола....някой, ако вижда красота - да...ама нищо друго
Първоначално публикувано от "Furious 155":3llzsxht
А тия муфлери дали са добре за употреба без това тръгълното гърне. Мисля май да го разкарам - нещо оттам ми дрънка след напичане и незнам...
...в смисъл?....ако говорим за туниг на изпускателната система!...си има фирми...го правят от изпускателните клапани до края...и тогава може да се говори за ефект ....а тези, как ги нарече -муфлери ...са нищо...един резонатор с тръба на дупки вътре и вата...никел....и малко по шумна кола....някой, ако вижда красота - да...ама нищо друго [/quote:3llzsxht]
Не говоря за представяне, а за шум?
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Първоначално публикувано от "Furious 155":2hmgya0b
...в смисъл?....ако говорим за туниг на изпускателната система!...си има фирми...го правят от изпускателните клапани до края...и тогава може да се говори за ефект ....а тези, как ги нарече -муфлери ...са нищо...един резонатор с тръба на дупки вътре и вата...никел....и малко по шумна кола....някой, ако вижда красота - да...ама нищо друго [/quote:2hmgya0b]
Не говоря за представяне, а за шум?[/quote:2hmgya0b]
..по шумно е....
Comment