Известие

Collapse
No announcement yet.

Гърнета от САЩ ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гърнета от САЩ ?

Здравейте колеги някой има ли идея каде се продават такива гърнета ? ето и снимчица давам да се сетите точно за кой модел става въпрос http://www.mufflermall.com/images/mufflers/rsmu113.jpg
    Alfa romeo 145

http://maxspeed-bg.com/index.php?option ... &Itemid=26
    155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от hsr
      http://maxspeed-bg.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&c ategory_id=52&Itemid=26
      Благодаря ти много колега
      Alfa romeo 145

Comment

да не си решил да слагаш такова гърне
        алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

А някой слагал ли е такова да сподели впечатления?

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155
            Същото, ама китайско...си сложих миналата седмица.....полувин година се търкаляше в багажника.... ефекта е все едно си без него ....то и това от 1-та снимка....не ми се чини да е хамериканско ...ама знаеш ли!
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

[quote=Бобби]
              Първоначално публикувано от "Furious 155":2ydvq838
              Същото, ама китайско...си сложих миналата седмица.....полувин година се търкаляше в багажника.... ефекта е все едно си без него ....то и това от 1 снимка....не ми се чини да е хамериканско ...ама знаеш ли![/quote:2ydvq838]

Дай някоя снимка да видим как стои на Алфа !

Иначе тези на линка, който съм дал едва ли са Американски .
              По-скоро турски или китайски
              155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

[quote=Бобби]
                Първоначално публикувано от "Furious 155":fqvpsfrd
                Същото, ама китайско...си сложих миналата седмица.....полувин година се търкаляше в багажника.... ефекта е все едно си без него ....то и това от 1 снимка....не ми се чини да е хамериканско ...ама знаеш ли![/quote:fqvpsfrd]
                ...иначе не стои лошо..на 155 - та

Comment

Първоначално публикувано от bobaka
                  да не си решил да слагаш такова гърне
                  Ще взема да си зема едно такова ,а ако не ми хареса си връщам пак оригиналното
                  Alfa romeo 145

Comment

[quote=Бобби][quote="Бобби":uzcjumfs]
                    Първоначално публикувано от "Furious 155":uzcjumfs
                    Същото, ама китайско...си сложих миналата седмица.....полувин година се търкаляше в багажника.... ефекта е все едно си без него ....то и това от 1 снимка....не ми се чини да е хамериканско ...ама знаеш ли![/quote:uzcjumfs]
                    ...иначе не стои лошо..на 155 - та[/quote:uzcjumfs]
                    Да колега хубаво е ... дразни ли много ,бучи ли ? аз за това съм се насочил към тези защото ми казаха че не бучат от ниските обороти още стават пискливи във високите амаа знам ли ...
                    Alfa romeo 145

Comment

[quote=FreeStyler][quote=Бобби]
                      Първоначално публикувано от "Бобби":2hkw3z5y
                      Първоначално публикувано от "Furious 155":2hkw3z5y
                      Същото, ама китайско...си сложих миналата седмица.....полувин година се търкаляше в багажника.... ефекта е все едно си без него ....то и това от 1 снимка....не ми се чини да е хамериканско ...ама знаеш ли!
                      ...иначе не стои лошо..на 155 - та[/quote:2hkw3z5y]
                      Да колега хубаво е ... дразни ли много ,бучи ли ? аз за това съм се насочил към тези защото ми казаха че не бучат от ниските обороти още стават пискливи във високите амаа знам ли ...[/quote:2hkw3z5y]
                      Преди това бях само с тръба...та сам забравил нормалня звук ..иначе бучи само на високи обороти..нема писаци ....според мен наи добро си е оргиналното

Comment

А тия муфлери дали са добре за употреба без това тръгълното гърне. Мисля май да го разкарам - нещо оттам ми дрънка след напичане и незнам...

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155
                          А тия муфлери дали са добре за употреба без това тръгълното гърне. Мисля май да го разкарам - нещо оттам ми дрънка след напичане и незнам...
                          ...в смисъл?....ако говорим за туниг на изпускателната система!...си има фирми...го правят от изпускателните клапани до края...и тогава може да се говори за ефект ....а тези, как ги нарече -муфлери ...са нищо...един резонатор с тръба на дупки вътре и вата...никел....и малко по шумна кола....някой, ако вижда красота - да...ама нищо друго

Comment

[quote=Бобби]
                            Първоначално публикувано от "Furious 155":3llzsxht
                            ...в смисъл?....ако говорим за туниг на изпускателната система!...си има фирми...го правят от изпускателните клапани до края...и тогава може да се говори за ефект ....а тези, как ги нарече -муфлери ...са нищо...един резонатор с тръба на дупки вътре и вата...никел....и малко по шумна кола....някой, ако вижда красота - да...ама нищо друго [/quote:3llzsxht]
                            Не говоря за представяне, а за шум?

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

[quote=Furious 155][quote="Бобби":2hmgya0b]
                              Първоначално публикувано от "Furious 155":2hmgya0b
                              ...в смисъл?....ако говорим за туниг на изпускателната система!...си има фирми...го правят от изпускателните клапани до края...и тогава може да се говори за ефект ....а тези, как ги нарече -муфлери ...са нищо...един резонатор с тръба на дупки вътре и вата...никел....и малко по шумна кола....някой, ако вижда красота - да...ама нищо друго [/quote:2hmgya0b]
                              Не говоря за представяне, а за шум?[/quote:2hmgya0b]
                              ..по шумно е....

Comment

Working...
                              X